BröllopsGuiden

CreatingByEmma

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Ny klänning
» Ändra tid
» Början!
« Mars 2023 »
TI ON TO FR
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2018-05-28 15:32:09

Ny klänning

Igår berättade vi för farbror och faster + familj genom att låta stora tjejen på några år säga till sin mamma att "emma har en bebis i magen". Alla blev så glada! Väldigt kul att de visar så stort intresse för vår bebis! Så nu vet alla, nu kan vi börja stressa över att jag behöver ny klänning! 

Jag kommer var 6 månaders gravid under bröllopet och ska sälja klänningen jag har köpt, så är det med livet. Det bara blir underbart 2018! Fotografen är bokad, maten ska göras en preliminär order av (vi får hjälp av värdeparet här) och jag har kontaktat kyrkan för att komma i kontakt med prästen. Har planerat in möte med de som ska sjunga under vigseln/mottagningnen. Vi hade i helgen möte med mina svärföräldrar och grillade så flera beslut blev tagna och nu vet vi vart värdeparet har oss och tvärtom. Jag är lite nojig för gästerna men det är två månader tills svaret ska vara inne - egentligen bara några dagar och en månad men så är det att planera. 

SPÄNNANDE är det alltid, jag har precis slutat att få upp allt jag äter/dricker så nu kan jag slappna av mera och då planera bättre! 

POSTAT 2018-03-23 13:23:11

Ändra tid

Jag har kontaktat vår kyrka för att se om vi kan ändra tiden, de erbjöd tre olika tider och vi insåg att kl 11 blir för tidigt. Får se vad svaret blir, så vi kan beställa och skicka ut inbjudningarna!

Åh sol och fredag! Hur härligt är inte det? Jag har sjukskrivit mig och i morse vaknade jag utan ångest, oro och kunde sova utan att spänna mig. Nu ska jag bara ta och skriva ut massor av papper, då måste jag ta mig till biblioteket, puh, jag som tycker det är jobbigt att gå från sovrum till vardagsrummet när jag mår dåligt. 

Men listor är min speciallitet som kontrollfreak och jag vill tänka på allt. Utan att ha sett lokalen har jag börjat tänka ut hur bordsplaceringen ska se ut, hur/var skyltar kan sitta i lokalen, hur vi ska inreda i lokalen för vår dag.

Det är så spännande att göra detta, all planering. Vi var osäkra på hur man bjuder in ett par och hur man ska skriva in att den får ta med sig "1+" (att gästen får ta med sig en dejt). Då ringde vi experterna, mina svärföräldrar och de kom med bra tips. De var även de som tyckte att tiden 11 kunde bli för tajt för vigseln. 

Jag har inte frågat alla mina brudnäbbarom de vill vara med under bröllopet men det finns med på min att göra lista. Som allting annat.. 

POSTAT 2018-03-21 09:36:50

Början!

Vi bestämde i söndags att vi skulle gifta oss den 8 sep i år, det var Adrians förslag på datum och så blir det. Kyrkan och lokal är bokad. 

Vi har tittat på inbjudningskort/tackkort och börjat scrolla runt färg/teman.

Det är onsdag, för fyra dagar sedan spikades datumet och här är vi nu! Det känns som om september borde komma hit NU! Samtidigt pirrigt att det är ca 6 månader kvar och att vi inte kommit längre! 

Jag har saknat att blogga, inte skrivit på min andra blogg sedan i November, men jag har jobbat på och privat så mår jag bra. Om bra är utmattad, överkörd, deprimerad och ingen motivation eller driv kvar. 

Därför passar det perfekt att ha något mål, jag ville ha sommarbröllop för just värmen och solen och för att jag älskar sommaren. Men mysigt med hösten, nu blir det VERKLIGEN AV!