BröllopsGuiden

BröllopsGuiden bantar

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-09-30 15:06:00

ÅNGEST

Jaha, så va influensan här..och den har drabbat mig! Väldigt förkyld, ont i öronen rinner ur ögonen..och det är inte det att jag är sjuk som bekymmrar mig, nej att jag inte kan träna..jag som hade tänkt träna 3 gånger denna vecka. Gå på gympapass och ha hur mycket träningsvärk som helst..men nej, jag kommer få liggsår istället! usch vad gör sverige med en..får satsa på att bara äta naturdiet istället. Fast lite sallad kanske inte skadar heller.

Är inte det här det godaste som finns? Fast avokado till och kanske lite fetaost och kyckling skadar ju inte heller..MUMS!

 

/Josefina

POSTAT 2008-09-23 15:35:14

Josefina vs godis

Gud vad svårt det ska vara!! ingen som håller med mig? eller går det som en dans på rosor för alla??

När man känner att man vill unna sig själv nånting så vill man genast ha något sött..och jag hittar på anledningar varje dag känns det som. Inte okej!

Ne nu får det vara nog..ska ut och springa idag för första gången på mer än ett år, får se om jag orkar mer än 1 km..

 

 

POSTAT 2008-09-15 15:35:29

Josefina on diet

Som ni kanske vet har vi varit några st här på kontoret som försöker oss på att tappa några kilon. Det har gått upp och ner med motivationen för alla tror jag men det kanske inte är så konstigt? Att ändra sin livsstil är inte alltid det lättaste. Men bäst har det nog gått för Anna som har tappat mer än 10 kg and still going strong..

För min del då? Jag försöker hålla igen så mycket som möjligt men nu när vi 3 st på kontoret försöker oss på Naturdiet igen känner jag att det va en liten spark i rumpan, därför ska jag från och med denna vecka köra igång! Nu går ju inte sex & the city kl 23 längre heller så då behöver jag inte något mumsigt till det..har ju dessutom sett att det finns några här på BG som också försöker sig på att ändra sina vanor lite, ge mig tips om ni har några! :)  We're all in this together!

POSTAT 2008-07-25 16:33:10

BröllopsGuiden bantar Anna rapport

Vågen står stilla, men snart drar vi igång igen.

Själv har jag gått ner drygt 10 kilo och pendlar mellan 83-84 kg. Ska ner till 57 kg som sagt. Nästa vecka blir det hårda bud. Smoothies och bars here we come!

 

POSTAT 2008-07-09 18:03:36

Josefina:

En snabb uppdatering innan jag sticker från jobbet:

Vågen ska komma tillbaka till kontoret imorgon(Anna snodde innan tillbaka den till sitt hem) Ska bli ganska intressant att se vad jag väger då eftersom jag inte har någon våg hemma..fast lite(?) nervös är jag.

Har tagit tag i träning nu igen..tränade igår och blir träning ikväll också. Är så mycket lättare när man väl kommer igång.

Sen våra smoothies och bars vi fick tog slut har jag ätit något litet till frukost, till lunch har jag varenda dag faktiskt ätit någon av alla frysta viktväktarmåltider som finns, till mellanmål en naturdietbar och sen till middag typ kyckling och avokado eller någon sallad..Men sen har det mesta förstörts under helgen. men nu ska det bli andra bullar. Bara gå ut en gång under helgen och ingen pizza när man är som mest bakis. Hur svårt kan det va!?

POSTAT 2008-06-28 13:59:27

Anna:

Skriver nu en snabbrapport efter ett uppehåll.

Jag har nu gått ner 10 kilo, väger 85 kilo, men vågen har stått still några dagar. Jag äter inte heller så mycket naturdiet smootihe nu utan mer vanlig sund mat och viktväktarmat. 4 ggr om dagen inkl ett mellanmål med bars. Förhoppningsvis går vågen neråt snart igen eftersom jag helt lagt om kosten. Jag cyklar också som vanligt på min motionscykel varje morgon. Övriga i dietgänget äter mer som förut, förutom Charlotte som återigen är igång med en satsning på GI. Hon tycker inte att naturdieten gav så mycket. För min del har det fungerat mycket bra. Fortsättning följer...

 

POSTAT 2008-06-19 15:48:16

Anna:

Nu har det gått en månad med naturdieten och min vikt idag landade på 86,3 kilo. Med andra ord en viktnedgång på totalt 9,2 kilo hittills. Jag är riktigt nöjd och fortsätter köra på tills jag nått min idealvikt 57 kilo. Övriga tjejer i "klubben" har trappat ner och tar en Smoothie eller bars då och då.

Om jag ska sammanfatta för och nackdelar med naturdieten är det positiva att den är enkel att följa (en smoothie 3 gånger per dag och en bar som mellanmål - efter första veckan bytte jag ut en Smoothie mot viktväktarmat på lunchen samt la till lite grönsaker till middagen), man känner sig någorlunda mätt hela tiden, det smakar ok och dieten har ju faktiskt gett reslutat. Det negativa är att det inte är så lätt att få tag på produkterna . Smoothies och bars från mina favoriter Friggs finns inte i alla livsmedelsbutiker så ibland har jag varit tvungen att fuska med t ex youghurt eller liknande. En annan mindre bra sak är förstås att man inte kan delta i familjens och vännernas måltider på samma sätt som annars - när min man dricker vin och äter ost så känns det lite trist att titta på. Man hamnar utanför. Men jag har gett mig sjutton på att komma i form, och den här gången tror jag att jag kommer att lyckas.

Varför gör jag då detta och t om inför publik- jo framför allt därför att mina knän är paj och lederna värker så för min del handlar det framför allt om hälsan. Gör jag inte detta nu kommer jag att hamna i rullstol är jag rädd. Var kommer övervikten ifrån kanske du undrar - jo den kom i samband med mina graviditeter, före hade jag storlek 36, men efter sista barnet satt kilona där de satt. Sonen är 12 år nu så det är på tiden att få bort graviditetskilona. Att jag delar med mig till er alla trots den privata aspekten som nästan känns lite pinsam är det roligt att förhoppningsvis kunna inspirera och peppa andra som behöver gå ner några kilo. Visst är det ok att väga för mycket men med åren blir ju övervikt en hälsofara och jag är ett bra exempel på det. Det handlar alltså inte i första hand för mig om utseende utan om att må bra.

Ska du gifta dig kanske du i första hand tänker på att komma i din drömklänning - inget fel med det heller. En viktnedgång till bröllopet kan ju vara en bra start på ett nytt och sundare liv!

POSTAT 2008-06-19 11:00:12

Josefina:

Hej, va ett tag sen man skrev men vi har haft fullt upp senaste veckorna..vi har haft påtningar och fort runt hela stan för att hämta och lämna tillbaka saker. Jag la av lite med bantningen veckan där vid alla studentmottaningar och nationaldagen men nu ska jag försöka köra igång igen! För det har även varit svårt att äta rätt när det inte alltid finns ett konsum i närheten eller en mikrovågsugn i studion där man kan värma viktväktarmat. Några tips när sånt krånglar??  Jag och en kompis var även och tränade igår på friskis&svettis skanstull efter ett litet uppehåll..var riktigt skönt att det inte var så mycket folk som det brukar vara, inte längre packade sillar i träningslokalen. folk har väl redan tagit semester och vill bara njuta..men jag får försöka satsa på en sen beach2008!

Juste tror dock att annas stadiga viktnedgång fortsätter..för någon dag sen hörde jag att hon vägde 86,7. Har för mig att hon startade på 95,2? Så vissa går det ju bra för..

POSTAT 2008-06-10 14:49:05

Anna:

Naturdietbantarna har inte gått upp i rök, några av oss håller ut ännu. Jag är väl den som satsar mest och har hittills gått ner 7,2 kilo. Utförligare rapport kommer i morgon! 

POSTAT 2008-06-06 07:49:55

Anna:

Skulle ha skrivit igår, men igår var vi inte många på kontoret så det blev en massa att ta hand om under dagen samt att jag stack iväg redan vid tre-tiden på eftermiddagen. Två studentmottagningar blev det  (jag hoppade över grillpartyt). Men jag klarade mig bra (fast det var inte helt lätt) från frosseri på festligheterna, sammanlagt 1,5 glas vin, lite grönsaksröra, grönsallad, majs och några skivor gravad lax. Min vikt igår var föresten 89,1 så det blev en minskning igen!
  1 2 > SISTA SIDAN (3)