BröllopsGuiden

Shshaaiis blogg

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Boudoir/morgongåva
« Februari 2024 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

POSTAT 2017-11-26 16:52:16

Boudoir/morgongåva


Hade en boudoir session i måndags med världens bästa fotograf Mikaela Rudhner hemma hos mig!! Boudoir i mitt fall var att ta bilder i en galet snygg body, mannens skjorta utan behå och med ett par snygga trosor, och lite annat skoj! Tanken är att min man ska få dem på sin födelSedag i Mars! Eftersom vi planerar bebis nr 2 tänkte jag att det smartaste var att ta bilderna innan jag blir super gravid igen! 

Innan jag tog bilderna letade jag länge efter en bra boudoir fotograf på nätet. Efter att jag surfade runt på nätet och läste vad fotograferna erbjöd och såg deras portfolion var jag inte speciellt övertygad och började istället känna mig obekväm och började även fundera på att inte ta bilderna. Jag upplevde, när jag letade efter boudoir fotografer på nätet, att jag behövde se ut på ett visst sätt. Bilderna på flera av portfolierna var visserligen inga "jag-har-inte-tränat-på-10år och har-precis-fött-barn" brudar. Inte nog med att jag varje dag redan pumpas med massa kroppsideal på sociala medier så var det inte speciellt uppmuntrande att se sådana portfolion när jag funderade på att ta sådana intima bilder själv.

En dag kom det upp för mig att kontakta fotografen som tog min och min mans bröllopsbilder (som förresten blev helt otroliga och sagolika!)! Hon svarade lika snabbt som vanligt och sa att hon gärna tar boudoir bilder!!

Med Mikaela upplevde jag inte att jag behövde se ut på ett visst sätt för att ta bilderna vilket underlättade hela min approach innan och under fotograferingen! Mikaela tvingade mig inte att göra något jag var obekväm med!

Jag blev helt mållös när jag såg bilderna hon tog på mig! Ord kan inte beskriva hur otroligt lycklig jag blev med dem! Med bristningar och ärr såg jag ändå ut som en bombshell!

Jag hade verkligen såå kul under fotograferingen! ni som funderar på detta bara MÅSTE göra det!! Det är verkligen en ego-boost :)

Det jag ångrade mest var att inte ha kontaktat Mikaela från första början!

Om ni bor i eller runtom Göteborg och funderar på att ta boudoir bilder för dig själv eller att ge bort till din andra hälft, eller bara undrar hur det går till tveka verkligen inte att kontakta Mikaela Rudhner! Ni kommer verkligen inte att ångra er! Hon är otrolig och även snabb på att svara på mail!

Instagram: @mikaelarudhner

Facebook: Fotograf Mikaela Rudhner

mail: mikaela@rudhner.se