BröllopsGuiden

Con-Kar

« December 2021 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2010-07-18 12:50:26

Dekorationshjärtan till salu!

Väldigt fina hjärtan i plast.

Stort hjärta: 8cm hög och ca 19cm bred

Litet hjärta: 7cm hög och ca 15cm bred

Kan användas till bröllop och fest. Eller kanske rent av bara till hemmet.

Endast använd en gång till bröllop.

Lite märken på dem pga. sand i hjärtana. Syns dock inte om man har något i hjärtarna.

POSTAT 2010-03-15 12:26:39

Lagt in bilder på vår hoooney moooon

Hej Alla! Har lagt in våra bilder nu... Bättre sent än aldrig.. Det var helt underbart... Ett varmt rekommendation till alla som inte vet vatt de ska... Kram kram Och lycka till alla brudar som ska gifta sig nu snart...

POSTAT 2010-02-01 15:19:21

Nu idag har vi varit gifta i 6 månader!!

Åhh det känns så skönt... Vad tiden springer iväg.. Det är så mycket som jag skulle ha gjort med bröllopssakerna. Typ sälja på tradera lite murgröna i plast om någon vill ha. Sen så måste ju alla kort läggas undan, så man kan ta fram och titta på dem när man vill... Har bara inte hunnit med allt än.. Lycka till alla blivande brudar... Jag håller tummarna för er.. Det är så gott när man väl har gått altaret fram och sagt ja till sin älskade man.. jag älskar honom mer för varje dag känns det som.. Hi hi Idag kommer bli en underbar dag, det vet jag!! Kram på er alla.. Bilder kommer ska skärpa mig.. Klatch i baken.. Aoooo... Okej inom några dagar så lovar ja att det finns bilder från vår bröllopsresa till Paris..


POSTAT 2009-10-13 20:29:40

Honeymooon!!

Vi ska påå honeymoooon nu på torsdag..

Känns så skönt att få komma bort från den här kylan..

Fast det är säkert inte så varmt i disney land i paris.. Men ändå..

Kram till er alla.

Tänkte ta massa roliga kort.. de kommer en del att komma in här..

Kram igenPOSTAT 2009-09-02 18:53:30

Skatteverket

Fick hem en lapp från skatteverket, att nu heter jag Möllergren  i folkbokföringen oxå... Det känns riktigt gott.. Ler

Så pass och körkort fixade vi igår. Känns gott att det är fixat till vår bröllopsresa som går till Paris den 15 - 18 oktober. Ska bli så mysigt. Vi ska åka till Disney Land då oxå. De är så oss... Hi hi

KramarPOSTAT 2009-08-21 18:17:53

Fortsättning 1 augusti 2009

Skatteverket har fått in vigselbeviset nu äntligen.. Så snart är jag fru Möllergren på papperet också.. :) Äntligen, längtat så..

Jag skulle vilja tacka för alla kommentarer i både galleri och bloggen. Inte vart så effektiv på det de senaste. TACK! Betyder massa för mig. ;)

16.30 Gick vi in i lokalen för att ta emot gästerna och sätta oss till bords. Vi hade tänt mina fina kandelabrar då, de var så vackert. Men efter en stund blev värmen outhärdlig. Så vi fick släcka ljusen för att kunna sänka värmen i lokalen. Men de gjorde inget för de var så fint och mysigt med alla gästerna som var där.. Förrätten var framdukad på borden.

17.00 Var det dax för buffén. Kassler, rostbiff, pastasallad, potatissallad och painrich och dressing. Alla tyckte det var så jätte gott. Svärmor fick en skål av alla för den goa maten hon hade gjort. Det var värmde i både i mig och svärmor det såg jag. Mysigt tal från svärmor och svärfar tillsammans och sen höll min mor tal, hon hade skrivet en dikt och sjöng "Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag" (Tror att detta är rätt låt. Har inte sett videofilmen än. Tar från minnet just nu.) Det var så fint och vackert. Många av gästerna och jag inkluderat satt och sjöng med. Det var berörde mitt hjärta djupt.

19.15 Var det dax för efterätten, så god. Helt himmelsk. Choklad pavlova med jordgubbar och blåbär (finns recept på arlas hemsida) Den rekommenderar jag varmt. Fick många goa kommentarer av gästerna oxå. Helt enkelt underbar.

Lite mingel någonstans här..

20.00 Jag och Conny gick till den delen där man kunde dansa för en vals. Låten vi hade var: Everyday med Slade. Alla blev nog chockade förutom dem som visste om det och hade övats med oss förstås. Det gick bra. Vi har aldrig valsat innan och så många gånger innan blev det inte att öva. Men den satt som smort.. Ler. Jag kom ihåg att vi var nervösa precis innan låten satte igång. Men när den väl var igång så gick det jätte bra.. Ler

20.45 Någonting så började vi öppna de paket som vi fått. Trodde inte det skulle bli så mycket paket även att vi inte önskat paket. Vi blev super nöjda med alla dessa mjuka och hårda paket. Kuverten sparade vi till dagen efter. Eftersom de kunde ligga pengar eller presentkort i dem sågjorde vi så. Men tackade dock alla för deras fina presenter till oss.

21.30 Bröllopstårta och äggost var det nu dax för. Alla tyckte tårtan var jätte god. Var endast en tårta kvar av fem (på 100 personer). Då i denna vevan så kommer vår Lindy hop lärare fram ur ingenstans. Så kör de en liten show. Jag skulle då förklara varför de kom. Detta gjorde att vi oxå, jag och Conny fick ta oss en svängom.. Hi hi skojigt. C var lite nervös men en halv låt fick vi till i alla fall.. 

22.00 Festen fortsätter.. Vi minglar mellan alla gäster.

Och tackar för all hjälp vi fått genom presenter till dem som hjälpt till.. Tack för allt som ni har hjälpt oss med! Att få våran bröllopsdag till en underbar dag.. Och det blev den och mer därtill... :) (stort)

Efter midnatt någon gång bar det av till det hotell som vi hade bokat.. Så mysigt att få vara ensamma och verkligen känna in att nu är vi man och hustru... Ler

Helt underbar dag och kväll.. Vi är mer än super nöjda med allt. TACK alla..

Jag tror att jag fått med allt.. Ifall inte återkommer de i framtida bloggar.

Många kramar fru Möllergren

 

 
POSTAT 2009-08-14 18:52:46

Bröllopsdagen 1 augusti 2009

Jag måste bara tacka för alla fina och gulliga gratulationer vi fått. TACK!

Jag skriver lite i punktform, blir så mycket annars.

7.30 Kom min frisör till mig och vi börja med min frisyr.. Innan vi åkte iväg var de påklädning som gällde.. Tog ett tag. massa lager tyll. Ler Men fint blev det.

11.30 Kommer vi iväg för att ta kort vid kyrkan. Jag smarta bruden glömmer brudbuketten och tärnbuketten i kylen hemma... Som tur var var inte tärnan färdig, så hon tog med sig dem till oss.

12.04 Åker vi ner till oset för att ta lite foton vid vattnet.. Så många mysiga och helt underbara kort fick vi tïll. Jag var helt på att gå ner i sanden och bli fotad. Men Conny var inte helt med på det, men gick med på det efter en stund. Och han ångrar inte det alls det sa han efteråt. (Foto i galleriet) 

12.30 ca kommer limousinen så vi kan fotas med den ock. Så fina bilder där oxå. Efter det så fick lite smörgåsar i magen innan det var dax att åka limo till kyrkan.

13.30 Åker vi i väg med limo.. Guu vilken känsla att sitta i en limo.. På väg till det viktigaste jag gjort på länge.. Säga Ja till min man. Vi var lite nervös kissiga så vi fick stanna vid dykarn och kissa. Hi hi hi det var inte det lättaste med alla lager tyg i klänningen. Men det gick med lite hjälp av tärnan.

13.57 Kommer vi fram till kyrkan. När Conny får se sina syskonbarn komma i deras näbbkläder, så blir han så rörd så han börjar gråta.. Så söt han är.. Ler. När vi väl står därinne innan vi ska gå in var han så rörd.. Blev ju inte bättre när klockorna började ringa.. Då drog hela magen ihop sig.. Så pirrigt i magen har de aldrig känts förr. Sen dax att gå in.. De var pirrigare än ja vet inte vad.. När man såg alla folk som var där så blev man helt stum, kunde bara le och fortsätta gå. Hålla krampaktigt i Conny och fokusera långt fram till altaret.. Ler. Med Conny vid min sida går allt... (Foto i galleriet) 

14.00 Vigsel mellan Karin Och Conny Möllergren. Jätte fint med allt som hör vigseln till. Ingång hade vi F mendelhsson med trumpet.. Häftigt. Solo 1: I swear som sjöngs av tärnans man. Jätte fint. Solo 2: From this moment som sjöngs av tärnan och hennes man. Jätte fint det oxå. Utgångsmusik hade vi Accindentally in love (från shrek filmen) med gitarr och solo. Det är verkligen så oss!! Och det var verkligen perfekt... Allt var helt underbart.. Psalmer var: 201 En vänlig grönskas rika dräkt, 11 O store Gud (med trumpet efter 1 versen), 791 Du vet väl om att du är värdefull.

15.30 Åker vi i väg med limo en sväng på stan tills vi kan åka till lokalen. Allt var så konstigt. Utanför var allt som vanligt, men jag ville skrika ut att nu är jag ju fru... Borde ni inte stanna upp och märka det.. Ler Fast de la nog märke till det ändå. De kom ju en limo på 9 meter.. Det är power det. (Foto i galleriet) 

16.00 Kommer vi till lokalen. Där blir vi bemötta med fenor. Som fick oss att stanna på den röda mattan.. Hi hi coolt.. Där kom oxå värdinnan och värden att hålla brudskålen. Det talet var helt underbart.. Ler (Foto i galleriet)

Kommer mer snart.... Forts följer...

Kram till er alla Fru Möllergren

 POSTAT 2009-08-05 12:02:58

Fru Möllergren bloggar nu...

Nu är jag fru Möllergren... HI hi Känns helt underbart.. Hela dagen var som en dröm gick i uppfyllelse.

Mer info kommer senare. Plus bilder. Lite slut efter allt som hänt. Ler

Kram på er allaPOSTAT 2009-07-31 18:22:20

Hämtade brudklänningen idag..

Så pirrigt har de inte vart på länge..

Är mitt uppe i allt de sista för i morgon..

NU är de nära........

KramPOSTAT 2009-07-26 20:57:08

Så lyclig, men lite ledsen för att

Jag vill att pappa skulle ha varit med på min stora och lyckliga dag. Har gått och grunnat på detta i flera veckor. Jag vet att han inte kommer vara där rent kroppsligt. (Han gick bort 1990) Men det känns som han kommer ha ett vakande öga över oss från uppifrån, om man säger så. Har känts ett tag som om att han har gjort tumme upp till att jag har gjort ett bra val. Låter lite knäppt men så känns det i alla fall. Lite konstigt tycker ja men så är det. var lite ledsen och grät massor igår. Men har sådan bra blivande så de känns ändå bra nu. Han finns med i hjärtat, det är det som räknas..

Snart är de min tur..Att stå därframme och säga ja..

Kram på er alla.  1 2 > SISTA SIDAN (8)