BröllopsGuiden

Con-Kar

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2009-08-14 18:52:46

Bröllopsdagen 1 augusti 2009

Jag måste bara tacka för alla fina och gulliga gratulationer vi fått. TACK!

Jag skriver lite i punktform, blir så mycket annars.

7.30 Kom min frisör till mig och vi börja med min frisyr.. Innan vi åkte iväg var de påklädning som gällde.. Tog ett tag. massa lager tyll. Ler Men fint blev det.

11.30 Kommer vi iväg för att ta kort vid kyrkan. Jag smarta bruden glömmer brudbuketten och tärnbuketten i kylen hemma... Som tur var var inte tärnan färdig, så hon tog med sig dem till oss.

12.04 Åker vi ner till oset för att ta lite foton vid vattnet.. Så många mysiga och helt underbara kort fick vi tïll. Jag var helt på att gå ner i sanden och bli fotad. Men Conny var inte helt med på det, men gick med på det efter en stund. Och han ångrar inte det alls det sa han efteråt. (Foto i galleriet) 

12.30 ca kommer limousinen så vi kan fotas med den ock. Så fina bilder där oxå. Efter det så fick lite smörgåsar i magen innan det var dax att åka limo till kyrkan.

13.30 Åker vi i väg med limo.. Guu vilken känsla att sitta i en limo.. På väg till det viktigaste jag gjort på länge.. Säga Ja till min man. Vi var lite nervös kissiga så vi fick stanna vid dykarn och kissa. Hi hi hi det var inte det lättaste med alla lager tyg i klänningen. Men det gick med lite hjälp av tärnan.

13.57 Kommer vi fram till kyrkan. När Conny får se sina syskonbarn komma i deras näbbkläder, så blir han så rörd så han börjar gråta.. Så söt han är.. Ler. När vi väl står därinne innan vi ska gå in var han så rörd.. Blev ju inte bättre när klockorna började ringa.. Då drog hela magen ihop sig.. Så pirrigt i magen har de aldrig känts förr. Sen dax att gå in.. De var pirrigare än ja vet inte vad.. När man såg alla folk som var där så blev man helt stum, kunde bara le och fortsätta gå. Hålla krampaktigt i Conny och fokusera långt fram till altaret.. Ler. Med Conny vid min sida går allt... (Foto i galleriet) 

14.00 Vigsel mellan Karin Och Conny Möllergren. Jätte fint med allt som hör vigseln till. Ingång hade vi F mendelhsson med trumpet.. Häftigt. Solo 1: I swear som sjöngs av tärnans man. Jätte fint. Solo 2: From this moment som sjöngs av tärnan och hennes man. Jätte fint det oxå. Utgångsmusik hade vi Accindentally in love (från shrek filmen) med gitarr och solo. Det är verkligen så oss!! Och det var verkligen perfekt... Allt var helt underbart.. Psalmer var: 201 En vänlig grönskas rika dräkt, 11 O store Gud (med trumpet efter 1 versen), 791 Du vet väl om att du är värdefull.

15.30 Åker vi i väg med limo en sväng på stan tills vi kan åka till lokalen. Allt var så konstigt. Utanför var allt som vanligt, men jag ville skrika ut att nu är jag ju fru... Borde ni inte stanna upp och märka det.. Ler Fast de la nog märke till det ändå. De kom ju en limo på 9 meter.. Det är power det. (Foto i galleriet) 

16.00 Kommer vi till lokalen. Där blir vi bemötta med fenor. Som fick oss att stanna på den röda mattan.. Hi hi coolt.. Där kom oxå värdinnan och värden att hålla brudskålen. Det talet var helt underbart.. Ler (Foto i galleriet)

Kommer mer snart.... Forts följer...

Kram till er alla Fru Möllergren