BröllopsGuiden

glasaren

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-09-11 09:25:38

nya bilder i galleriet .

Hej . Länge sedan jag var här . Men nu e jag iallafall gift . Jag lyckades lägga in bilder i galleriet på ett inv. sätt men Idid it !Den enda floppen vi hade var en gångs kamror! Så har ni det på ert bröllop så visa hur de fungerar med blixt osv. vi fick nämligen 70% av svarta kort och det va inte kul ! Att jag sedan var 10 min sen till vigsel och min pappa stod på kyrktrappan o stampa , och att jag efter halva vigselakten kom på att jag glömt min brudbukett i bagaget på tärnans bil , gjorde det hela spontant o skönt . det blev en strålande dag o kväll med god mat o dans och utan panik attacker .helt enkelt kanon .
POSTAT 2007-08-10 08:05:36

snart e de dax

Hej  alla .Länge sen jag skrev nåt här .men nu börjar det dra ihop sej .9 dagar kvar .....Det konstiga är att jag inte känner någon nervositet , lite som om jag fixar allt till någon annan, inte till oss !Har fixat nästan allt .Secretboxen är fotad .väntar bara på resultatet :-) .maten är bestämd blommor och tårta är bokad frissan klar lokal musik kläder drick till maten o grogg bord till festen .har frusit in rosor i isbitar somm ska kyla grogg-bordet . Lite små plock kvar som :servetter ,godis o dyl. till groggbordet ,1g kamror ,gravera ringar o gästbok , ballonger ,såpbubblor,något lånat ,gammalt,fått,blått,nytt . Planer för sista veckan : måndag :inköp av ovanstående lista möte med florist för avcheckning - Tisdag :gratta pappa o svärmor , hämta klänningen o lämna in hos frissan -torsdag hämta övriga kläder till tärnor best man o min älskling -fredag :decorera kyrkan -festlokal decorera och duka , fixa naglerna o hämta tårtan och kolla så att vi inte glömt något , skriva bordsplacerings korten .

Undrar när jag ska vakna och inse att det är mitt-vårt bröllop jag planerar till JaJA jag blir väl varse när det händer !Hoppas att vädret blir fint , jag är ledig kommande vecka för att fix o dona så nästa gång jag skriver här e jag gift med Nilsson .Jag återkommer med foto o resension när jag kommer tillbaka .Ha det gott så länge . 

POSTAT 2007-06-07 16:59:49

2 månader kvar

Ja  nu är det nästan 2månader kvar . Känslorna är blandade mellan spänning o nervositet . Fest häftet är klart (skönt). Börjar så smått att knåpa ihop vigsel häftet oxå . vill ni se dem finns dom i mitt bildarkiv ;) Min klänning ska komma till midsommar och jag längtar att få se den och prova den samt se hur den ser ut i Bourdox eller hur det stavas .Den ligger oxå i bildarkivet fast beige .Min ring har kommit och ligger hos guldsmeden för gravyr .Jag har införskaffat tyg rosenblad ,vita o röda på IKEA 19:- asken .Snapsglas till rosor samt stenar oxå röda som ska hålla den lilla rosen på plats .dessa ska stå i en lång rad på borden . Jag har hittat STORA iskubsaskar på IKEA så jag kan frysa in rosen-knoppar till "grogg bordet ", ska lägga flaskorna i en balja så de hålls kalla av is-knopparna . Korsetten till secret-boxen var för stor så den ska min mamma sy in ett par cm , ja "det börjar likna bröllop banne mej "Ha det gott därute och kram till nästa blogg omgång
POSTAT 2007-05-16 08:26:34

Tack.....

Tack för att ni bryr er ! Känner mej alltid tjatig i detta ämne ! Jag har funderat på kog.terapi men inte precis nu , med bröllop o allt . Det skulle nog rubba mitt någerlunda trygga liv .Riva upp en massa hämska känslor . Iallafall ett stort TACK till er alla .Vi hörs
POSTAT 2007-05-15 16:42:51

panikångest

Ja då gör jag ett nytt försök att blogga , hoppas att detta kommer med !

Jag ,vad ska man säga ,"lider av panik attacker !Har gjort det i ca 12 år och förvisso lärt mej leva med det i normala situationer .För er som inte vet vad detta innebär , när det gäller mej , så kan man jämföra det med att bli jagad av en ilsken björn , fast då typ i kön på ICA eller ett föräldramöte .En enorm adrenalin kick som talar om för kroppen att springa , försvara sej .Min mage ter sej så att akuta diareer inträffar och då vill man GÄRNA infinna sej på toa .Jag får hjärtklappning ,kallsvettas och små äckliga illningar rusar genom kroppen . I början tror man att man ska hamna på pshyket föralltid , men det går att hantera . Attackerna bli värre om man är stressad och det jag ville komma till är att bröllop är en stressig  situation ! Frågan är då klarar jag av det ? Ja det gör jag , man får ta det med humor , står man där vid altaret så får jag helt enkelt säga ; ursäkta mej , jag må¨ste på toa , kommer snart igen :) Då blir det surr i kyrkan !!! Får hoppas att det går vägen med den kommande möhippan oxå , men de flesta vet vad jag har så förhppningsvis anpassar dom det efter mej . vi höres

POSTAT 2007-05-14 10:03:17

en bit till......

Hej alla , jag o min mamma skulle titta på kök i helgen och fick ett litet extra ryck ,vi körde till Förmedlingcentralen i Tyringe och tänk , där fanns massor med saker till vårt bröllopsbord . Rosa och vita blockljus proppfullt med små rosor på och 3 olika storlekar ,perf. till bordet :-) .Jag har fått lite insp.från olika sidor på nätet om dukning och det resulterade i massor med begagnade snapsglas ca 70st . Tänkte lägga lite oasis i botten och lite akvarie stenar och en enkel ros ned stucken i det . Glasen kostade mellan 2-10kr styck .Tror att det kommer bli fint ;) Vi ska ha Duni servetter de som är av lite finare matreal , inga tryck osv .Jag ska oxå börja med att frysa in rosenknoppar till Grogg-bordet .Helt enkelt börjar det falla på plats , alla små detaljer gör helheten fulländad !:) ha de gott .

POSTAT 2007-05-08 16:04:29

påväg ......

Hej nu har jag valt min vigselring , äntligen .Faktiskt fick priset bestämma men det är helt ok för mej , med tanke på mitt yrke ,vem vill har kitt i diamanterna .....:-) Bosses förlovnings ring och min ska lämnas in en vecka innan bröllopet för uppfrächning och gravyr . Jag har äntligen hittat br.skor , två olika par . ett som har höga klackar  och ett mer "vanliga " lägre . Korsetten till min secret box har oxå kommit , jag har provat den och den satt som en smäck . (bild finns i galleriet)om någon är intresserad :-) dock inte jag på bild .....

Sånghäftenas "utsida är oxå på gång ,snart klara .ska försöka lägga in bild på dessa senare . Fotografen är klar ...det ska filmas under vigselen och fotas samt fotas under förberedelserna , hos frissan och så . Allt till ett pris : 12500:- svenska kronor ....hade blivit en härlig semester för de penningarna men inte samma minnen .Tänkte att gästerna skulle få filma på festen med min lilla kamra : kan bli intressant resultat .

känner lite panik över psalmer och så , vi vet inte vad vi vill ha , varken ut eller in :-) Även utsidan till dessa vigselprogram är snart klara . nä nu susar det i kupan  , går och tar en kopp kaffe . höres.

POSTAT 2007-04-19 08:43:04

laser o box.....

Ja då provar vi och lägga in ett nytt inlägg , det andra försvann ,......

Jag var på laserbehandling i måndags och behandlade mina vattenkoppsärr ,har haft relativt bra hy förut utan blemor o.s.v men när jag var 30 fick jag alltså vattenkoppor ...och när man är så pass "gammal":-) så blir det riktigt j*vligt ,djupa kratrar som jag inte tycker om .tänkte då prova laser o hoppas på att det funkar !

Jag har oxå beställt tid till att göra en secret box . har inhandlat en snygg korsett och strumpor , tänkte hitta en liten sol-glänta i någon skog och fota där , gubben är skogshuggare , tänkte att det kunde passa med det .Det svåraste kan nog dock bli att slappna av inför kamran och försöka "va" sexig och snygg !Men det ska nog gå ,om inte annat så kan ju fotografen det här och "instruera"mej .Kanske får öva framför speglen som när man var liten och låtsades vara artist....nä nu måste jag jobba återkommer i ämnet .

 

POSTAT 2007-04-03 08:41:01

Prästen ...

i Lördags träffade vi prästen ....han gav förslag o.s.v samt att vi skulle försöka sätta vå kärlek på pränt , men jag har kommit på att det är jättesvårt ! hur förklarar man 16 års känslor ,halva mitt liv har jag levt med denne man .Allt vi gjort och upplevt har vi i princip gjort tillsammans......På något sätt skulle vi förklara för församlingen hur vi lyckats med detta .....Hm . Jag kanske skulle skriva en bok o skicka med dem hem:-)

 

  1 2 > SISTA SIDAN (2)