BröllopsGuiden

BrudensBlogg

« Maj 2023 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2019-03-24 21:15:19

He´s a keeper...

Det börjar dra ihop sig och jag som alltid brukar vara ute i sista sekunden verkar för en gång skull på minst 20 år inte känna någon stress inför deadline. Det får bli som det blir och i slutet på dagen hoppas jag att det blir en minnesvärd dag för mig och alla som närvara på bröllopet. 
De senaste veckorna har jag haft fullt upp med att besöka en kostymör som sytt och designat kläder åt många av Sveriges artister. Jag blev tipsad om honom och tänkte att jag ska se vad han ger mig för feeling då jag nämner mina önskemål vad gäller bröllopsklänningen. Han förstod precis vad jag ville ha och efter att jag fått några ändringar gjorda efter första provningen så blev jag mer än nöjd. He´s a keeper. På fredag ska jag prova klänningen ytterligare en gång då han gjort flera justeringar. Jag är så exalterad. 
 
 

 

I förra veckan var vi på Skansen igen för att hitta bra platser till bröllopsfotograferingen. Med oss hade vi vår bröllopsfotograf Hashmat från Popalproductions. En superglad och trevlig kille som jobbar för SVT i vanliga fall. Ingenting är omöjligt enligt honom så även han är en keeper. Vi hittade riktiga bra ställen och nu är det upp till mig att hitta referensbilder och videor för vilken stil jag vill ha på bröllopsfilmen och fotografierna. 
 
 
 

Vi har varit i kontakt med konditoriet som ska baka våran bröllopstårta. Första provsmakningen gick sådär. Tårtan var god, men utseendemässigt var det inte riktigt det vi efterfrågat. Imorgon ska vi få provsmaka den igen. Tårtan kan göras på många olika sätt beroende på bagare och vi hoppas att vi denna gång lyckas få vad vi önskar. I Skansens bröllopspaket som vi har ingår bröllopstårta, men det är Skansen val av konditori som vi måste göra vår beställning av tårtan. Jag hoppas verkligen bagaren får till det så även han blir en keeper.
 
 
 
 
Idag beställde vi i en egen caketopper, bröllopsparet på tårtan. Den var den finaste vi kunde hitta och tyvärr bland de dyrare. 499kr kostade den! Det är ju lika mycket som en hel tårta för bövelen. Dock kommer jag ha den i bokhyllan tills jag dör, så då kan den lika gärna ha kostat en slant. Alltså caketoppern och inte tårtan...