BröllopsGuiden

Love Letters By Sandra

« Mars 2024 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2019-04-01 16:22:26

🌟 6 snabba tips när du ska testa brudklänning

(Bild: ByMalinaBridal)

1. Begränsa ditt entourage
Detta är
egentligen ingen nyhet men bra att notera - att föra en stor grupp till en butik är egentligen inte helt optimalt. Välj istället en eller två av dina närmaste vänner eller familjemedlemmar att hjälpa dig. På så sätt kan du hitta den klänning som bäst passar dig och din stil i lugn och ro och inte känna dig pressad av alltför många åsikter.

2. Dolda kostnader läggs till
Kom ihåg att din bröllopsklänning inte bara inkluderar klänningen. Din slöja/ huvudstycke, tillbehör (tänk smycken och skor), underkläder och ändringar kommer också att läggas till budgeten. Ha klart dessa kostnader innan du ger säljaren din slutliga budget.

3. Underkläder är valfria
Ta med din favvo BH eller favorit Spanxen när du testar klänningar. Vissa brudbutiker har provisoriska men det gör rätt mycket till klänningarna om du har en bandlös BH som passar. 

(Bild: ByMalinaBridal)

4. Bli inte avskräckt
Det finns hundratals bruddesigners där ute med bokstavligen tusentals modeller, vilket gör oddsen att du hittar en fantastisk klänning bra stor. Vi vet att det är lätt att känna sig hopplös efter första provningen, men ge inte upp. Man har så stora förväntningar speciellt om det är första gången man sätter på sig en brudklänning, det ska ju blixtra till osv men det är inte alltid det gör det. Vårt tips: GE INTE UPP. Ett annat tips är att kanske fixa håret sådär fint som man bara brukar ha när det är fina tillfällen och kanske sminka sig lite extra fint också för att få en helhetskänsla! 

5. Handla för din kropp
När du testar klänningar, fokusera mindre på din vikt och mer på formen på din kropp. Din vikt kan ständigt ändras, särskilt i mycket stressiga situationer, så låt inte det vara den avgörande faktorn när du väljer en klänning. Koncentrera dig på att hitta silhuetter som framhäver dina bästa sidor som du älskar och får dig att känna dig fantastisk.

6. Försök att prova klänningar en vardag
Om du är den typen som hatar att vara stressad när du handlar (jag!), Försök att ta det en vardag. Lördagar är den mest hektiska dagen i brudbutiker, så försök att skippa stressen för att få en så lugn och stressfri dag!