BröllopsGuiden

Valentinebride09

« Maj 2020 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2009-03-06 15:47:00

Man han knappt landa.....

...förrän det var igång igen....Ha ha...

Har nu lämnat in klänningen på kemtvätt. "Vad har du gjort med den?" undrade tjejen på kemtvätten. Den är ju helt grå nedtill nämligen. Och ja jag fattar knappt själv hur den kunde bli så smutsig men altargången i kyrkan var nog inte våttorkad på ett bra tag. Och sen är ju klänningen skuren på ett sådant sätt att trots att man hakar upp den så släpar den i längs sidorna och eftersom jag dansade en hel del och folk dessutom trampade på klänningen några ggr så blir det ju smutsigt. Men det får man räkna med. Hoppas bara att allt försvinner. Såg också att det hade lossnat någon söm i släpet så det får jag fixa innan sommaren.

Låg nån natt och funderade på om jag verkligen skulle ha klänningen i Makedonien. Dels är den lite opraktisk att dansa ringdans i, sen är den ju rätt tjock i tyget men å andra sidan är det AC i festlokalen men dock inte i kyrkan. Så då började jag ju gå igång igen på klänningar...."Jag kan ha en enkel axelbandslös A-linjeformad krämfärgad klänning med ett sidenband runt midjan och ha håret utsläppt kanske med en blomma i och ha rosa rosor i buketten och skor med lägre klack och öppen tå och......." HERREGUD! "Vad håller jag på med?", tänkte jag sen....

Hur mycket jag än skulle vilja köpa en lite enklare klänning känner jag trots allt att jag måste ju passa på att få bära min fina Pronovias-skapelse 2 ggr. Basta.

Sen så har mina föräldrar bokat hotell till Makedonienbröllopet och har redan börjat prata om detta. Phu....hann knappt hämta andan så blev det bröllopsyra igen ha ha...Och svärmor kommer att ta med alla dekorationer ner dit i förväg så det är bra, då blir jag av med dem!

På söndag får vi bröllopsfilmen! Ska bli så kul! Nu ska jag leta upp något gott recept, tänkte fixa lite mys till min man som faktiskt varje dag säger att han älskar mig och att jag är det vackraste som finns! Han är mycket bättre på komplimanger - jag visar min kärlek med mat, fniss!

Trevlig helg!