BröllopsGuiden

sessan

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2007-05-06 00:28:11

Köpa hus

Nu är det helg, eller rättare sagt. Slutet på helgen.

vårt hus köpande går si så där. På besiktningen framkom att dranering måste göras inom en snar framtid. Vi står med ena foten i huset och andra utanför. Hur ska vi göra. Imorgon ska vi ringa säljaren och prata lite. Huset är så fint!!! Bra skola utanför. Stor trädgård där jag kan få utlopp för min kreativitet. Har en bloggsida där jag visar lite bilder på min trädgård, gjutning av betong. Älskar att inreda, inne som ute.

sidan heter tinginneoute       http://tinginneoute.blogspot.com/

Planeringen med mitt bröllop går bra. Idag var vi och kikade på ringar. På måndag ska vi göra beställnigen. Vitguld blir det.

Inbjudningskorten är beställda. Lite annat som jag ska ha. Sidenband med våra namn på. Varje gäst ska få en kvist rosmarin med vårt band fastknutet. Såpbubblor har jag beställt.

Snart är det dags att fila på musik i kyrkan. Någon som har ett bra tips på något fin psalm? låt?

POSTAT 2007-05-02 00:28:03

Ett långt samtal

Jag vaknade med samma sura min som jag hade på läpparna när jag gick och lade mig. Mannen min såg min dystar min och bad om ursäkt för att han skrikit åt mig. Han kännde sig åtsidosatt. Vi tog en pratstund vid frukostbordet. Vi kom fram till att han sklle skärpa sig att låta allt hamna på framtiden. Vi  satte oss med datan och bockade av det som var klart och ringde lite samtal. Nu har vi ordnat bil. Jag kom på att vi kan faktiskt åka i hans pappas jaguar. Passa på när man kan :)

Tackar så mycket för inläggen på tips och stöttning. Ibland känner man sig ledsen och stressad.

Imorgon är det en viktig dag. Besiktning på vårt ev nya hus. Nervöst. Får skriva om det imorgon. Dags att gå och knyta sig. Det är jobb imorgon.

 

POSTAT 2007-04-30 23:54:41

Ledsen

En dag som slutade med att min blivande står och skriker på mig att jag ska sluta planera och göra saker till vårt bröllop. Han tycker inte att han får vara med, saker beslutas utan att han är med. Vad ska man göra??? En som man inte kan prata med. De gånger vi pratar om vårt bröllop kommer vi inte fram till saker. Allt skjuts på framtiden. Det som är bokat är kyrka, präst, plats för festen. Vi gifter oss snart. Det gnälls om att det kostar förmycket. Usch, jag blev ledsen, att gifta sig ska vara något som man planerar och ser framemot. Vad tysan ska jag göra när han inte får ändan ur vagnen att fixa saker.

Jag kanske gör fel som skriver men jag måste få ur mig minbesvikelse, när man egentligen ska vara glad.

Vi har budat på ett hus och vi vann  budet. På onsdag ska vi besikta huset. Jag vet inte om det är det rätta huset . Eller så är det för att jag känner mig hemma här och har seprations ångest. Känner mig så stressad. Alltså...inom loppet på några månader så ska vi ha sålt vårt hus, måla om det nya, flytta in, planera bröllpet och gifta oss den 11/8. Lite stressigt..

 

POSTAT 2007-04-22 10:19:05

Husplaner

Idag ska vi kolla på ett jätte fint hus. Men det är 30 andra också som ska kika. Känns lite hopplöst. Jag vill verkligen flytta nu. Trivs i mitt hus men dock inte i området.

JA, VI FÅR VÄL SE VART DAGEN LEDER OSS....

POSTAT 2007-04-22 10:17:25

bröllopspresenter

Har en fråga som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med.

Vi önskar oss pengar till våran bröllopsresa. Hur formulerar man det i ett inbjudningskort. Gör man det för det första. Vi önksar oss inte prydnadssaker. Men tanken är att ha någon annan önskelista till de som inte gillar pengar. Kan man skrva att önskelistan finns hos Toastmastern?

POSTAT 2007-04-18 18:08:13

Klänningen är köpt

Nu har jag varit och köpt min klänning. Om åtta veckor kommer den i min storlek. Det är en klänning från Lilly. Jag har även valt till handskar, slöja och skor. Tyckte att det var så pass fin service där att jag hellre lägger en extra slant på sakerna där än att åka runt överallt.

Min pappa var med, i två timmar var vi inne på Södra Högtidskläder. Suverän service. Vi hade jätte kul. Pappa betalar min klänning, så han var med och tyckte. Men denna klänning hade vi redan hittat på Lillys sida, så vi visste vad vi ville ha. Jag ska läga in den i bildgalleriet. Skriv gärna och säg vad ni tycker.

POSTAT 2007-04-13 23:04:55

inbjudningskort.

Inbjudningskort.

Det finns massor utav fina kort. Jga tror att jag ska beställa. Har hittat en bra sida på nätet som har jätte fina kort. Ett bra utbud. Sidan heter www.calligrafen.se

Vill ha ett sammanhängande tema på inbjudningskorten, vigselpogram, meny samt placeringskort. Som tack kort ska vi skicka ut en Dvd från bröllopet. Tror att det kan vara en trevlig idee.

 

POSTAT 2007-04-11 22:52:33

En ring i påskpresent..

Skrev ett långt inlägg innan men det försvann. Nu är jag sur och fattar inte varför det inte kommer med när jag skriver. Orkar inte skriva in allt igen. Kortfattat: Fick en jätte fin ring av min kära pappa på påskafton. Det är en del av min vigselring. Den klassiskak alliansringen i vitguld. Den har varit min mammmas. Pappa har sparat den i 21år för att ge mig den på den dagen jag ska gifta mig. Jag och min sambo har inga förlovningsringar då vi ändrade oss att bära våra gamla. Nu ska vi köpa varsin slät i vitguld. I min ska jag sätta in en diamant som han köpte på sin resa till Sydafrika.

Den konstiga är att min mammma och pappa gifte sig den 13/12 1979. Jag och min sambo blev tillsammans samma datum fast 1995. Lite strange.

Jag blev jätte glad och röd av ringen. Min pappas tanke var att jag skulle göra om den. Men jag vill absolut behålla den som den är.

Imorgon bär det av till restaurangen och kolla upp borden, ska köpa dukar...

Nästa vecka blir det ut och testa klänningar. Fotograf är fixad. Min väninnas sambo och fotograf och jätte duktig. Han ska ta våra bilder.

 

 

POSTAT 2007-03-31 08:05:58

Present tillgästerna

Jag och min pappa satt och funderade på vad kan man ge gästerna. De ska också bära ett minne från denna dagen. Vi kom på visitkortsettui. Jag tror att det kan bli en bra idee. Vi ska gravera in våra namn och datum på baksidan. Vi  får se om vi kan få ihop 80stycken. Någon som har en annan idee.?? Alla ideer är välkomna.

Idag är det lördag och jag ska snart till jobbet. Det är ganska kul att jobba lördagar då ocjh då. Lite andra kunder. Det ser till och med ut att bli fint väder.

 

POSTAT 2007-03-28 08:52:13

En dag ledig

Idag är jag ledig ifrån jobbet. Ska arbeta på lördag istället. Det är skönt med den dagen mitt i veckan att få vara ledig. Jag och ´min son åker nog in till stan. Titta på skor.

Igår köpte jag min underkläder som jag ska ha när jag gifter mig. Twilfit. Min underbara vän jobbar där. Hon är en klippa på att hitta bra bh till mig. Har man fått två barn behöver man lite hjälp på traven *ler* Det blev Bh, trosa, trumpebandshållare. Grädvitt. Jätte fint. Nu får man läga ner det i en lite låda och spara till augusti.

Nu ska jag sätta på kaffe och bläddra i bröllopskatalogen.

  1 2 > SISTA SIDAN (2)