BröllopsGuiden

blivande fru agersten

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Träning träning!!
» kul tid
« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2008-10-14 19:40:26

Träning träning!!

Allt för att nå mitt mål och komm ai min klänning. Den är för visso inte påbörjad ännu men vill att den ska sys efter min kropp när jag nått mitt mål.

Ligger just nu i hård träning. Ska gå ner ytterliggare nio kg. Minst åtta. Väger då 49- 50. Min målvikt är 48 kg men är super nöjd med 50. Nu väger jag 58 och har tappat hittills 7 kg. Och det bara på tre månader. Känns verkligen super.

Nu tycker jag dock att jag stått stilla länge och inget händer. De första fyra fem kg var första månaden. Så nu lägger jag på ett ytterliggare kol. Blir verkligen strikt med maten och allt vad jag äter. Springer som vanligt mina tre dagar i veckan. Kanske fyra om jag känner för det på helgen. Annars blir det vila på helgerna. Morgonen börjar jag med en promenad.. I minst 30 min. Om vädret är någorlunda eftersom jag tar med mig barnen i vagnen så vill jag ej ha för mycket regn. Och helst innan frukost. Beror på hur tidigt de små liven vaknar.

Har satt upp nya mål. Lite kortsiktiga och ett långsiktigt. De korta är att tappa 2 kg varje månad. När jag väger 57 kg får jag unna mig något gott. Inte innan. När jag sedan väger 55 kg då ska jag prova klänningar. Har ju en ganska bra blid över hur jag vill ha den, men man kan alltid ändra sig när man provar. Svärmor ska ju sy den till mig så det ska spännande. Vi ska även sy en poncho som jag kan ha över. Speciell tpå kvällen när vi lämnar festen.

Mitt slutgiltliga mål slutar den sista februari 2009. Då ska jag väga 50 kg. Det är målet. När jag gör det så ska jag börja skriva och posta inbjudningskort.

Martin har bokat övernattningen efter bröllopet också. Jag vet inte var. Får se vad han överraskar mig med. Vi kollade runt lite på oliak hotell ich min favvo blev en svit på hotell Maria. Den går i medeltidsstil med marmor och gulddetaljer. Bubbelbadkar, vilstolar i badrummet och en underbar säng. Ser ut som en kungasäng. Med stolpar i varje hörna och i mörkt trä. Sänghimmel tror jag också att det var. Ända minus med det stället var att de inte hade servering av frukosten upp på rummet utan man får gå ner och äta den i restaurangen. Men vi får se. Jag gissar att han har bokat det men man vet aldrig med Martin han är en överraskningskille och kan lika gärna ha hittat något annat fantastiskt.

Tack för mig

Kram

 

POSTAT 2008-10-14 11:17:55

kul tid

Det är en otolig tid som väntar och som alla som planerar bröllop har framför sig. Det händer saker hela tiden och varje dag får man nya tankar och ideer.

Vi har bokat:

Lokal

Kyrka

Musik till kyrka och fest

Catering och servering

Övernattning efter festen

och fotograf.

Det är så roligt att planera och längtar verkligen till den dagen jag får se alla planer i verkligeheten. Ska verkligen bli fantastiskt kul och otroligt spännande.