BröllopsGuiden

Mia090801

« September 2021 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2009-07-20 14:21:20

Möhippan avklarad!!!

Då det va det överstökat=) Möhippan.. Gick i godan ro här hemma i fredags, vid halv tolv kallar Per.. Du, Mia.. Du måste nog komma här.. O då kom dom!! 12 st som gav sin dag till mig=) Blev fint utklädd till prinsessa.. Rosa tyllkjol, linne, tightts, halsban, öronhänge, you name it!!! + en fin slöja... Började med en lunch hos grannarna.. Sen bar det  iväg till Kristianstad och en skivstudio.. där fick jag sjunga in "du e min man och "en sån karl" med doande från hela gänget,.. Ska tydligen spelas upp på bröllopet.. Dagen fortsatte och avslutades med 5kamp i Vånga och en jättegod middag.. Lite frågor om Per som jag skulle besvara och rita ngt som jag förknippade med honom.. Jättetrevligt tjejer!!! I skrivande stund är Per på sin svensexa=) Så härligt att se honom så förväntansfull i sin tyrolerdräkt!!! Ikväll ska jag umgås med mina barn=) Längesen det bara va dom och jag.. kan vi alla behöva fast det kan bli fullt drag! 12 dagar kvar!!!=)   

POSTAT 2009-07-17 09:03:56

Nu så=)

Nu är dom här=) Min klänning och ringen! Va fint=) Går och småkikar hela tiden! Shit! Det händer verkligen... Det är bara 2 veckor kvar nu! Om precis 2 veckor är jag ett nervvrak! Dan före DAGEN!! Oj, oj... Längtar nu.. Träffade prästen i tisdags.. Tuff liten tant=) Äldre pensionerad tyska, men vi ÄLSKADE henne.. Riktig krutgumma... Men nu är ju bekymret.. DOM KAN TA MIG NÄRSOMHELST!!!!! Kan ju inte planera in ngt viktigt, känns det som=) Men det gör ju inget=) Inget e ju viktigare än detta... Per är som vanligt coollugn! Han skulle bara veta!!!! He he he... Nu börjar korsetten dras åt... bara den lämnar lite luft kvar;) Härliga tid!! Vill ju att dagen ska vara här men ändå ha den kvar att längta efter??!! Nu är snart mannen av alla män min=)  (Hoppas ni alla tänker så=)) (Och att dom tänker så om oss!!!)Näää.. Måste kolla ringen en gång till!


POSTAT 2009-07-02 13:16:38

NEDRÄKNING!!!

Oj, så va det bara en månad kvar!!! Oj,oj... Men härligt! Börjar inse att det börjar närma sig. Har varit i kyrkan och provspelat Curley sue på cd.. Lät toppen! Tack vare att kyrkan har trätak och trägolv, hade tydligen inte låtit lika bra i en stenkyrka... Sen ska Emmis o Josse sjunga "Med hjärtats egna ord"... Hur ska jag fixa detta utan att bryta ihop?? Va ganska mäktigt med låten i kyrkan.. Men jag lät mig inte ta inden.. Vill spara känslan till den dagen.. Vi har också beställt tårta.. 2500!!! Himmel, man kanske ska bli bagare??!! Men den blir nog hur god som helst, färska syrliga bär, blandat med min favorit... VIT CHOKLAD!!!! MMMMMMM.... NU ska man joba i helgen, nattvandring på KRistianstadsdagarna, roligt!!! Sen e d semester.. OCh när man börjar jobba igen är man fru Persson=) 

POSTAT 2009-06-01 21:00:39

Dodge-34!!!!

Nice va ?!=) Den enda som finns i Sverige, enl ägaren iaf!!! En sån ni vet som dom myser i i Titanicfilmen ;)En sån bil ska vi åka i... Den va verkligen hur fin som helst!  Den e bokad o det är min älskade gamle far som står för det kalaset o övernattning. Nu på fredag är ringen färdig... Sen ska den ligga där hos guldsmeden o mogna =) Har funderat så på vad man ska skriva i Pers förlovningsring.. Han har valt att vara ha en. I min ska det stå Per (dubbelhjärta) Maria 1aug2009.. vore kul att hitta på ngt eget! Vi kallar "oss" på skoj för POM.. vore kanske ngt.. Nja lite seriöst får det väl va =) oj, oj.. Idag är det bara 2 månader kvar.. Nyss va det 3 el 4.... Jisses va tiden går... Härligt, härligt, men usch så nervöst!!!!


POSTAT 2009-05-25 16:39:24

klänningen

Glömde ju skriva sist att jag va o provade min nya, fina klänning!!! Den va för stor!!!! JIPPEY!!! Man såg ner i hela härligheten... Så den ska sys in.. Sen va vi o provade min fina ring.. Den blir precis som jag vill ha den så nu ska dom bara sätta diamanterna på rätt plats! Ville knappt ta av den! Den e klar med gravyr o allt den 5 juni men jag tänkte bara in o prova den då.. Tänk om vi skulle ha inbrott här hemma eller det börjar brinna.. Nae, det e bättre den finns hos guldsmeden. Våra förlovningsringar ska ju lämnas ett par veckor innan bröllopet för gravyr o putsning.. Min ska ju även "löddas" ihop med vigselringen.. MEn nu e Tyskland avklarat o turen till Halmstad!! Detta kommer att bli hur bra som helst!! 

POSTAT 2009-05-20 22:32:49

Förlåt...

Hur ska man hinna planera ett bröllop, försöka få familjen att funka, jobba m m o samtidigt blogga??!! Ja, ja.. Det är kanske inte hela världen men det är ju faktiskt ganska kul!!=) Nu känns det att det sätter fart! Det är ju inte mer än 10!!!!! veckor kvar.. Det stora är väl under kontroll men det är det där lilla som kommer att göra allt! Mat är fixad.. Vildsvin blir det! Ostkaka som gamelmormor Ebba fixar.. Och i morgon ska jag min blivande o det två värdpar vi ska ha göra cupcakes!! Provsmakning=) Med rosmarin o vit choklad som är min favorit.. Kan bli intressant! Kan väl va kul att prova ngt nytt!! programblad ska planeras, likaså kyrkoblad o vad vi förväntar oss av dom under dagen/kvällen... Vi bor ca 12 mil ifrån varandra så det har varit lite körigt att få alla att kunna samtidigt.. Fredag blir det Tyskland! Ska bocka av den turen oxå.. Kommit på mig själv att sitta på föreläsning o skrivit tankar o ord om gästerna=) (Detta går mig åt huvudet=))Förhoppningsvis ska det inte dröja så länge till nästa gång ja skriver!! Hej på alla!!

POSTAT 2009-03-16 19:11:03

Tiden flyger iväg....

Helt otroligt vad tiden springer iväg.... snart 3 månader sen det va jul o det känns som igår.. O drygt 4 månader kvar till den stora dagen!!!! Men just nu har ett konstigt lugn lagt sig över mig... har provat bröllopskläder nu o hittat min drömklänning!!! Nästa vecka (25/3) ska vi träffa dom som ska ha hand om mat och lokal för att bestämma meny o dekoration.. Häftigt!!!! Just nu ligger mina tankar på blommorna... Hade en tanke men e rädd den kommer att se ut som en polkagris!!!! Vita o vinröda rosor!!!! Ringen då??!!! Hmmm.. Jaa.. vet ju ungefär men den som ligger närmast hjärtat kostar 29000!!!!!!!! Uteslutet!!!!!!!!! Det finns många andra fina oxå!!! Kan ju tänka mig att ha något färre stenar tex!!! lr m mindre carat!! Max 10000 hade vi tänkt... inbjudningarna e klara o adresserade.. Väntar på en adress från USA bara.. Sen ska dom skickas... Pirrigt!!!! Skickar dom tidigt på grund av att den 1 augusti är mitt i semestertiden så folk kan planera lite... MMMMysigt!!! Snart e man Fru Persson!!!
POSTAT 2009-01-12 21:15:47

Äntligen va det klart!!!

Med tanke på att endast Sakarias är vårt gemensamma barn har funderingarna varit huvida de andra ska ha ngn "roll" under själva vigselakten.. För per har det varit självklart att Sakarias ska vara med och för mig att de alla 5 ska delta... Men hur o som vad...??? Pratade om det igår och la fram det som så att om han varit i min situation känslomässigt, hur hade han känt o tänkt.... Hade det inte varit självklart för honom??!! O det hade det!!! självklart ska ALLA barnen vara med!!!:) Ronja som e 14 då ska vara min tärna!!! Hon är min stolthet!! Fabian o Felix då 12 o 10 ska vara minimarskalker:) mina underbara "pågar" och lilla Nova 5, ska vara näbb tillsammans med Sakarias 1 1/2år! Vi ska vara tillsammans där framme när jag säger "ja" till mannen i mitt liv..Vi har sagt som så att de 3 stora ska stå därframme direkt.. De 2 mindre ska gå in utan oss, så alla får se dom men samtidigt inte ta uppmärksamheten ifrån oss på VÅR dag....Det blir lite som att mina 2 stora pojkar lämnar över sin mamma och ger Per sitt godkännande, lite gulligt att tänka så... 
POSTAT 2008-12-07 15:05:07

Trögt!?

Jaha.. Vad ska man göra nu då?? Eftersom det e ganska lång tid till bröllopet så känns det som att det finns inte så mkt att göra just nu.. Flummar lite i tankar o butiker. Önskar oss lite presenkort o så nu i olika butiker som julklapp. En tjej som jobbat i guldsmedsaffär o designar eget nu ska hjälpa mig med ringen! hur kul som helst då vi e barndomskamrater!Funderar lite på de olika barnens roller under vigseln.. blommor o dyl men det e ju inget som kan bokas eller beställas nu. har 2 par till i vår bekanstskap som ska gifta sig i sommar.. Dom har ju kommit hur långt som helst.. bestämt meny o så.. E det ja som e sen eller?? Kollar lite i roliga festprogram o så om hur man ska kunna fixa där.. Ska kolla klänning i januari då dom släpper 09 orna!! Det ska bli spännande!!  
POSTAT 2008-10-10 22:54:17

Kyrkan bokad!!!!

Nu kan jag äntligen släppa det!! Kyrka är bokad.. Pirrigt!! Nu känns det nästan mer på allvar:D Innan har man planerat mkt runt omkring o helt plötsligt är andra människor involverade o det känns officiellt.. Härligt!! 
  1 2 > SISTA SIDAN (2)