BröllopsGuiden

Mrs Puffran

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2009-03-30 21:57:33

Jag har inte försvunnit från jordens yta!

Bara nästan! :)

Jag har jobbat en hel del och haft en hel del pyssel så när jag får lugn och ro på kvällen så gosar jag med min blivande istället för att sätta mig vid datorn. Men här komme rlite uppdatering!

Bröllopsklänning: CHECK! Den hänger nu hemma hos pappa tillsammans med en sjal i samma tygsom jag köpte för 49 kronor på rea, den hade kostat 298! Hejja mig! I början av maj ska jag dit och träffa sömmerskan (den ska tas ut 1 cm i midjan.. BUHU!) och då ska den oxå bli pressad. Så nu har jag deadline på införskaffning av skor och underkläder! GAH!

Vigselring: CHECK! Den ligger i min byrålåda, hämtades i fredags. Eftersm det är en vanlig slät ring så är det inte så specielt menn för mig är det nog den vackraste bit av guld som finns! Den behövde dock töjas en kvarts storlek och det fixade dom på plats! Har i smyg satt på mig den och försökt förstå att jag snart är fru... Har fortfarande inte gått in! Hahaha!

Sminkning: CHECK! Tänkte ju göra det själv men så fick jag tipset om att köpa bra produkter av en tjej här i Tyresö som är vrålduktig på att sminka. Sedan fick jag tipset om att faktiskt låte henne sköta sminket helt eftersom hon är så kanonduktig. Så jag kunde inte låta bli... Ska dit och träffa henne efter påsk. Kostade 650 kronor men vadå; hur ofta blir man sminkad proffesionellt??

Transport: CHECK! Pappas partikollega sedan 100 år (typ...) har en böjelse för veteranbilar. han har sålt några men har en kvar som han har totalrenoverat, den var en skrothög när han fick tag i den. Så pappa ringde idag och frågade om hans dotter kunde få transporteras i den från Salem till Tullinge och det var inga problem. Kändes dock mer som om han frågade omhan fick låna en hästtransport när jag hörde samtalet! Hahaha! det är en Citroen från 30-talet som är blå. Det är allt jag vet! Men vi behöver inte åka "vanlig" bil i alla fall! Tack pappa!!

Hinderprövning: CHECK! Den damp ner i brevlådan förra veckan. Woho!!

Sen har det nog inte hänt så mycket mer... Saker och ting börjar falla på plats så sakteliga.

Nuu ska jag fippla med festprogrammet!!!

Stor kram på er!