BröllopsGuiden

Mrs Puffran

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2009-05-12 14:51:50

Jag erkänner....

...jag är en usel bloggare!! Men jag har grymt bra anledning!

Jag har fått jobb! Det är så skööööönt! Och jag trivs som bara den! Visserligen är det bara ett vik och visserligen ligger det 8,1 mil hemifrån men det är så KUL! Så därför har informationen från mig näst intill upphört.

Vi ligger dock väldigt bra till i planeringen! Alla kläder är fixade, min klänning är inlämnad för ändringar och jag jag erkänner att magen vände sig ut och in när sömmerska satte saxen i tyllet! GAAAAH, akta min klänning för bövelen! :) Men det kommer bli så bra!

Det som är kvar är att åka och titta på lokalen (blir på torsdag), hitta skor till brudgummen och kostym till best man, fixa dekoration och produkter till tårtorna (blir i helgen), köpa saker till dekorationer på IKEA, köpa sprit (!), fixa musik, göra rispåsar (blir ikväll!) och sätta band på pussklockorna! Sen har vi det gigantiska kvar:FESTPROGRAMMEN!! Gah! MÅSTE hitta tid att fixa dom!

Är det fler som har ett liv som tär på båda parter och som faktiskt är vansinnigt stressade inombords och ryker ihop av den anledningen? Tänkte skriva ett inlägg i helgen om att allt var inställt för det var det! Jag tog mitt pick å pack och vovven och sov hos en tärna och så satt vi på varsitt håll och mådde pyton. Så i söndags så pratade vi om ALLT och lite till. Visar sig att A gör som så många män gör - kniper käft i tron om att det är det bästa - medan jag gör som så många kvinnor gör - är så verbal så mannen kvävs i ord. Kombinationen är inge bra. Och jag går omkring med ett självförtroende som är ett par mil under marken och får svackor ibland generellt. Dessutom är han stressad över bröllopet och att jag vill ha det perfekt (så jag fick förklara hela bilden som kvinnor har av sin bröllopsdag...) och över att han så gärna ville att huset skulle vara klart tills bröllopet. Nu har vi pratat och vi vet mer än vad vi gjorde tidigare om varandras tankesätt. Till syvende och sist har vi ju faktiskt inte ens varit tillsammans i 2 år och visst, det ÄR snabbt marscherat men mitt i allt detta så satt jag och var så säker på att det är han och ingen annan jag vill dela mitt liv med.

Han har i alla fall lyckats överraska och chocka mig ganska mycket.... Förra veckan började jag leta efter någonstans att tillbringa vår bröllopsnatt eftersom det ställe jag VILLE ha var redan bokat av ett bröllopssällskap. Så jag frågade Anders vad han ville och vad han hade för tankar och han sa bara att det ska jag skita i! Ehm, VA?! Då kröp det ju fram att han hade redan börjat planera det men ville inte säga något eftersom det skulle bli en överraskning! HERREGUUUUUD! Trodde jag skulle dö på fläcken, så glad blev jag. Grät en skvätt oxå! Han blev besviken på att behöva berätta för då var det ju ingen överraskning men jag vände det och sa att nu får jag ju 2 överraskningar! Dels detta att han faktiskt tar på sig att göra detta och sedan överraskningen med vad det blir för något. Han erkände också att det var urknäppt av honom att tro att jag inte skulle komma på att fråga med tanke på mitt kontrollbehov (jo, jag har det. Någon som känner igen sig?) när det gäller bröllopet.

Jag var på provsminkning men avbokade sedan sminkningen till bröllopet för jag var inte helt nöjd och gör det faktiskt bättre själv...

Jag har inte ens hunnit läsa igenom allas bloggar på evigheter! Usch va jag skäms. Men ni ska veta att jag tänker på er allihopa!

Ikväll ska jag och vibbra (vibrationsträna) och herreJÄVLAR va träningsvärk man får av det! Har gått ner en del på sista veckorna tack vare min gamla vän ViktKlubb.se och träning. Skönt! Även solbrännan börjar ta sig. Shit, imorgon är det bara 1 månad kvar!!!

Stor kram på er alla brudar!

// Puffelipuffran