BröllopsGuiden

Mrs Puffran

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2009-06-09 10:47:40

Ja herre j**lar!

4 DAGAR KVAR!

Om jag är nervös? Tssss.... Bridezilla? Tssss.... Magkatarr? Tssss.... Om jag ljuger! JAPP!!!

Skämt å sido är allt på banan utom festprogrammet. Så den här veckan tänker vi inte göra så mycket mer än så. Vi lägger ut arbetsuppgifter på våra nära och kära för att få hinna andas lite innan så att vi verkligen kan njuta av vår dag.

Fick dessvärre veta att vår vän från Schweiz som tidigare tackat jag inte längre kan komma då han och flickvännen har lite issues... Men å andra sidan kommer Corey och Teresa från Omaha för att bo hos oss! Ska bli underbart och jag längtar nästan mer till det än själva bröllopet.

Har fortfarande ingen aning om var bröllopsnatten ska spenderas, det är Anders som har full kontroll på det. Vi har lovat varandra att aldrig mer gifta oss efter det här! Hahahaha! Herrejösses!

Träffade prästen förra veckan och hon är STÖRTSKÖN! Ni behöver inte tänka, säger hon åt oss och båda två slappnade av lite i soffan mitt emot henne. Vi satt å pratade och skrattade och skämtade och jag känner att jag är HELT trygg i hennes händer! Hon sa att vi fick pussas om vi ville. Och vi pratade om det häromkvällen och kom fram till att det ville vi ju! Så vi trännade kyrkpussar. Efter att vi hade tränat på olika sätt att säga ja! Hahaha! Sen tränade vi på att se underbart strålande ut på kyrktrappan men jag tror inte man kan träna på en sån sak! ;)

Gud som jag längtar!

Tänkte på alla som gifte sig i lördags! Massor med lyckoönskningar i efterhand till er!!! Har inte haft tid att kolla bloggarna... Usla mig som vanligt!

Den veckan har kommit då jag kan logga in på bröllopsguiden och se mitt och Anders namn där och det känns så bra. Så rätt. Som det ska!

Idag blir det frissan och till svägerskan och toastmastern för inköpshjälpsplanering. Imorgon naglar. Torsdag Arlanda-hämtning, tärnklänningshämtning och underkjolshämtning. Fredag smoking-hämtning.

Just det! Igår ringde floristen - den coolaste floristen jag stött på! Han meddelade att de vinröd/lila ranunklarna som kommit till hans leverantör ville han inte ens ta i med tång! Så han undrade vad han skulle peta in i stället. MEN HALLÅ?! Så han fick fria händer men jag uppskattade så otroligt mycket att han ringde!

Måste fortsätta jobba! Jädrans, måste rnga om nyckeln till lokalen oxå!

// Schizofrena Puffran