BröllopsGuiden

Mrs Puffran

« Juni 2019 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

POSTAT 2008-09-10 22:29:34

Klänningsträsket

Nu har jag surfat klänningar så jag är alldeles snurrig... VET ju hur jag vill att den ska se ut, typ. Så nu ger jag upp för idag.

Sov gott!
POSTAT 2008-09-10 19:47:39

Nu kör vi!

Har ändrat taktik. Pratade med Zabina och kom fram till att Folkets hus blir skitbra! Sittande bord är inte all lika kul som buffé. Och hemlagat är jäkligt gott! Och blommor til buketten kan man köpa själv och be en florist man känner binda. Och det är nära pendeln och taxi. Näp, det blir det.

Nu känns det kul igen! Det är MITT bröllop! :o)

Nu ska jag surfa klänning medan Anders sitter och planerar vårt köksbygge.

Fundering - Sång för min kompis att sjunga i kyrkan? Tips emottages tacksamt för jag har hjärnsläpp..... :o) Hon har föreslagit en sång redan men man vill ju alternatv.

Tjng på er alla fröknar och fruar!
POSTAT 2008-09-09 14:20:22

Vill ha vill ha vill haaaa!

Sitter å jobbar med lagon enformiga uppgifter idag och tankarna glider iväg...

VILL HA MIN FÖRLOVNINGSRING NUUUUUU!

Idag har det gått en vecka sedan vi beställde och det skulle ta upp till 3 veckor!

Suckar längtande.

POSTAT 2008-09-04 13:40:48

Frieriet

Med anledning av min kommande 30-årsdag så hade min kära sambo Anders anordnat en överraskningsfest i huset som vi håller på att renovera. Jag öppnar dörren och där står 40 personer, vänner och släkt, och sjunger! Det blev kramkalas och rundvisning i huset som är en byggarbetsplats. På gipshögen i köket dukades det upp med grillat som Uffe, Pappa och Patrik fixade. I vardagsrummet var det dukat långbord. Allt var jättefint och jag var berusad av allt! Eftersom jag hade haft mina aningar om att något skulle hända under dagen så hade jag förberett mig och var aningens finare sminkad och hade fixat håret...

Efter middagen skulle vi informera om var toalett fanns (eftersom det inte finns någon i vårt hus...än.) och då säger Anders att jag kunde följa med och informera alla. Jaha, tänkte jag och la ifrån mig cigaretten som jag precis tänkte gå ut och röka.

Efter att han informerat alla så fortsätter han att prata och det går något i stil med att "eftersom jag gillar att hålla låda och stå i rampljuset så fortsätter jag med det ett tag till." Sen börjar han svamla om "att man någon gång kommer till ställen i livet då man måste göra sina val och jag har sedan ett år tillbaka valt att leva tillsammans med denna underbara kvinna". Jaha, tänkte jag och undrade vad han höll på med. "Men jag ville göra saker på riktigt så därför uppsökte jag Olle mitt på en åker förra veckan (här börjar jag nog fatta var det är på väg för jag hör mitt hjärta och jag lovar att varje slag syntes) för att be om hans dotters hand och om hans välsignelse till att fria". Ett svagt sus går igenom rummet, jag vänder mig om, tar mig för huvudet och säger "det gjorde du INTE!!??"

När jag vänder mig tillbaka så tar Anders fram en ask, går ner på knä, sträcker fram en hand fram i en mottagande gest och frågar "Vill du bli min fru?" och jag TROR att det blev först ett ååååå i rummet och sedan total tystnad.

Om jag var berusad av överraskningsfesten så var jag vid det här laget så hög så att jag knappt kommer ihåg vad som hände. Jag svarade ja - så klart - och Anders trädde på en ring på mitt finger. Sedan kramades vi hårt hårt hårt och pussades medan båda var tårögda. Jag kommer inte ihåg om folk stod upp men när jag tittade ut över "publiken" så var det fler som torkade tårarna, bland annat min pappa. Han ställde sig upp och sa att jag klarade av att begrava min far igår utan att gråta men det här klarar jag inte. Jag gick och pussade honom på munnen och fick en jättekram, och ett önska lycka till. Sedan höll han ett litet tal om hur han hade undrat vad Anders skulle ha kunat velat när han ringde och ville träffa pappa för det var en sak han ville prata om mellan fyra ögon. När Anders väl stod på åkern hade han stått och skruvat på sig innan frågan kom. Natten innan frieriet hade pappa vaknat vid halvtre och inte kunnat sova.

Det var bara Pappa, Mams, Sussi, Uffe och Raili som visste om frieriet. Anders var säker på att han hade berättat för mamma men hade tydligen inte gjort det så hon var lite paff.

Resten av kvällen var bara ett stort kramkalas och jag gick runt och sa att jag var friad! Ringen är en bijouteri-ring från Ur&Penn eftersom både Anders och Mams var ganska övertygade om att jag ville vara med och bestämma ring. Så rätt dom hade!

Ringen har nu tappat sin guldfärg och man blir lite lätt ärgad av den men det är min "gå-ner-på-knä-ring" så den sitter där den ska tills våra riktiga ringar är levererade!

POSTAT 2008-09-04 11:59:35

Bridezilla - never!

Vägrar att bli en hysterist typ som har ångest för att blommorna inte riktigt är så som jag hade tänkt mig.... Klart att jag vill ha det "perfekta" bröllopet men inte till vilket pris som helst. Kommer här att skriva lite utveckling hur det går för planeringen är i full gång!

 

 

FÖRSTA SIDAN   < 5 6