BröllopsGuiden

Carina3

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2009-05-28 13:22:58

uppdatering av livet!

Har haft svårt att komma in på BGs på hela veckan...

Har nu ÄNTLIGEN hittat en solist som både jag och min blivande är nöjd med...Slutade med att vi valde mellan 3 stycken. Men den vi valde lät bäst och hade bästa priset så vi fick tacka nej till de andra två och önska dem lycka till!

Hämtade ut min klänning och Daniels kostym från skrädderi och kemtvätten... fick inte tid till att prova klänningen så ska göra det idag!

Vi har blivit färdiga med festprogrammet, ska bara lägga in lite små bilder i den bara!

En stor sak som hänt denna vecka är att vårt lilla yrväder har fått Dagisplats!!!!  Jag är överlycklig! *Hurra*POSTAT 2009-05-20 14:01:43

På jakt efter solist!

Just nu är jag på jakt efter solist som kan sjunga i kyrkan..

har redan mailat till två men de är på semester då.. jag vet vi är ute lite sent och hittar vi ingen så får det lösa sig på annat sätt!

ja ha en bra helg nu allihop!

kramarPOSTAT 2009-05-20 13:45:38

Wilmas skor check

Igår var jag och köpte skor till Wilma. Hittade super söta skor på Wedins som kostade 249 kr. Så nu är det färdigt oxå! Känns skönt!

Ikväll åker vi upp till dalarna för lite avkopling och en välbehövd paus!

Så vi ses nästa vecka!

kram på er allaPOSTAT 2009-05-19 09:32:53

Präst samtal

Igår hände det en hel del.
Jag med hjälp av min underbara tärna V lämnade in min klänning för att sy in den och Daniels kostym för kemtvätt.
Gick jätte bra och är förvånad att det bara kostar 360 kr för allt, hade räknat med betydligt mycket mer! Men säger inte nej till billigare "saker". Får hämta allt på fredag.

Efter vi hade lämnat in sakerna så körde V oss hem till mamma. För vid 17 tiden skulle jag och Daniel träffa prästen för samtal och då ville vi inte ha med Wilma så hon skulle få vara hos sin mormor.
Samtalet gick jätte bra och hon var super trevlig. Vi fick verkligen förtroende till henne! Så jag är nöjd och glad men framför allt så är jag lugn!

Idag ska jag ev köpa ett par skor som Wilma ska ha på bröllopet.

Ha det super bra!
kram på er

POSTAT 2009-05-14 19:52:10

Uppdatering...

Med sju veckor kvar på lördag så är det mycket som händer här hemma.

Vi har börjat med festprogrammet, jag skrev nyss klart välkomst texten och är väldigt nöjd om jag får säga det själv (o det får jag ju, hehe).

Idag ringde jag för att kolla vilken präst vi kommer ha på bröllopet och fick reda på vem och att hon hade fått papprena tidigare under dagen (ringde runt kvart i 2). Ca en 30 min senare ringer min mobil och det är prästen som ringer för att boka in samtal. Hon lät väldigt trevlig på telefon så jag ser verkligen fram emot måndag då vi ska träffa henne. Har även fixat så att Wilma kan vara med mamma då vi ska prata med prästen.

Nu på lördag ska vi ju till restaurangen och prata med Daniels chefer och diskutera kring mat och så vidare. Ska bli riktigt intressant! Min tärna Sara ska ta hand om Wilma när vi pratar med dem för annars skulle nog varken jag eller Daniel kunna koncentrera oss på vad som diskuteras.

Så nu är ni lite mer uppdaterade!

kram på er!POSTAT 2009-05-11 20:16:51

små saker att checka av!

Idag fick vi hem lite små saker som ska vara till "tårtorna". Så då kan vi checka av det och det känns skönt! =O)

Säger åter igen att jag MÅSTE lämna in klänningen för att sys in och daniels kostym på kemtvätten! Men det är lite svårt när man inte har bil själv (eller körkort) så man får förlita sig på andra och när de har tid! Vilket ibland är lite jobbigt!

Jaja, har kommit fram till att vi ska ha ett festprogram med info om gästerna osv. Så det är dags att sätta igång och jobba med det!
På lördag så ska vi till restaurang Luma Park och prata med Daniel chef (han kommer laga maten på bröllopsdagen) angånde meny och bordsplaceringen osv. Ser mycket fram emot det! Kom att tänka på det att det nog kanske är bäst om vi har barnvakt till Wilma då.

Ska ta och ringa upp några som inte har svarat om de kommer på bröllopet eller inte. Skriver mer sen!

kram på erPOSTAT 2009-05-08 12:10:49

underkläderna köpta

Igår var jag och min tärna Sara och handlade underkläder till bröllopsdagen. Sara fick ta med sig sakerna hem för att jag inte skulle frestas att visa Daniel de fina sakerna jag hade köpt!

Mina tärnor planerar ju min möhippa också och de gör allt för att få mig att bli nyfiken. Vilket jag blir också. Jag hatar att inte ha kontroll på saker som rör mig! Och nu vet ju Daniel exakt det som ska hända på min möhippa men han vägrar säg något!

Jaja, nu ska bara klänningen lämnas in och det är väl lite panik med det! Måste göras i nästa vecka!

ha det bra så länge!

Många kramarPOSTAT 2009-05-02 15:09:21

Familjen förkyld... o 2 månader kvar!

Helgen skulle ha spenderats i Dalarna på familjens gård men så blev det inte. Jag och Wilma har sedan i tisdags varit förkylda, jag mer än henne = jag är tokförkyld fortfarande!

Tanken för denna vecka var att jag skulle köpa underkläderna till bröllopsdagen men i och med att vi blev förkylda så är planen att fixa detta i veckan som kommer. Och sedan så ska jag lämna in min klänning för att den ska sys in över bysten men det kan inte göras förän jag har rätt bh!

Har pratar med min svärfar som fått i uppdrag att fixa en bil till Dagen D och det verkar vara fixat till 98%. Han som hade bilen skulle skicka en bild på bilen så vi fick se hur den ser ut, men jag känner att det egentligen inte spelar någon roll eftersom han inte vill ha något betalt för att han ställer upp med bil och kör oss på vår stora dag. Hoppas bara att den är ser fin ut och sen vad det är för märke är inte av betydelse. Vill bara inte ha en rostig trashig bil! Men det tror jag inte det är.

I och med att jag är sjuk så ligger tyvärr alla bröllopsplaner på is. Känner samtidigt att vi ligger ganska bra till i planeringen. Kan dock inte fatta att det bara är 2 månader kvar (på måndag), HJÄLP!! Och visst lite stressad är jag nog allt! Men känner att om jag behöver hjälp så vet jag vart jag vänder mig, har ju världens underbaraste bästa vänner som alltid lyckas stressa ner mig när jag blir som värst och om så är fallet att vi (brudparet) inte hinner allt själva så vet jag att de ställer upp!

Nä, ska ta och vila mig frisk nu. Ha det gott alla och njut av solen åt mig med!

Kram

POSTAT 2009-04-23 12:36:54

stress och press

Mina underbara tjejer Sara och Veronica ska ju vara mina tärnor och de är just nu i vild jakt på klänningar som de ska ha. Känner personligen mig lite stressad över det, det är ju bara 71 dagar kvar (2 månader och 1 vecka). Kommer de hitta något? Har väl i princip gett dem fria händer, men de har det svårt då de inte passar i samma färger. Vilket gör att de måste hitta en klänning som finns i olika färger. För Vi (jag o Daniel) vill inte ha svart på bröllopet, det finns inte med i "Temat". Färger som redan finns med i bröllopet är: vitt, blått (ljusblått och blått), lila (mina skor), rosa och Wilmas kläning finns det lite guld i.

Nu är det så att Daniel är på mig om att jag borde ställa lite krav på hur tärnklänningarna ska se ut. Men jag känner att i och med att det inte är vi som betalar för klänningarna så kan vi inte riktigt ställa det kravet. Sara och Veronica ska ju kunna använda klänningarna fler gånger än på vårt bröllop bara. Hade vi betalat för klänningarna så hade jag varit med och bestämt mer och kanske till och med sagt att ni ska ha de här klänningarna punkt. Men känner inte att det skulle bli bra i denna situation plus att jag tycker det skulle vara snyggt om de hade samma modell på klänningen men i olika färger, dock inte svart!

Suck, är så delad just nu. Vill ju ha mina tjejer med mig, bakom mig i kyrkan. Som dessutom kan hålla lite koll på Wilma!  GAAAAAAAAAAAHHHH!!!

POSTAT 2009-04-23 12:03:08

ingen prinsesstårta!

Var som sagt i går och träffade de som ska göra vår bröllopstårta! De är verkligen super duktiga och jag vet att alla gäster kommer bli mycket överaskade.

Vi bestämde oss för att gästerna kommer få varsin portions bakelse och jag och Daniel kommer ha en egen tårta på toppen! Vi gick där ifrån super nöjda både jag och Daniel!

Längtar verkligen tills jag får se och höra vad gästerna kommer tycka om "tårtorna". Kan tyvärr inte berätta mer än så här pga att vi har en tärna som läser denna blogg och vill inte avslöja något om "tårtorna" för henne! =O)

Sara fortsätt leta klänningar till dig och Veronica, för jag vill verkligen ha er där uppe med oss i kyrkan! kramar

FÖRSTA SIDAN   < 1 2 3 > SISTA SIDAN (5)