BröllopsGuiden

Carina3

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2009-04-21 22:39:01

Oense om tårtan....

Imorgon ska vi och träffa de som kanske ska hjälpa oss med tårtan, ska bli riktigt spännande!
Just nu sitter vi och spånar på vad det är vi vill ha egentligen... men det är svårt när vi är två stycken med ganska så starka viljor! Så just nu har vi 4 eller 5 förslag som vi kommer ta med oss till dem! Jag vill ha typ en choklad och jordgubbstårta (se i bildgalleriet) medan daniel kan tänka sig typ en prinsesstårta eller i alla fall en tårta med marsipan och jag tycker inte om marsipan. Jobbigt värre!

Jaja vi får se hur det går i morgon... lovar att skriva och berätta hur det går!

kram på er

POSTAT 2009-04-08 22:22:07

jakten på tärnklänningar

Idag har jag och min ena Tärna Sara varit och kollat lite på tärnklänningar. Försöker hitta någon i en "vanlig" affär t.ex. affären Vila. Hittade även en på Sisters men den plattade till brösten och gjorde att Sara så större ut än vad hon är, det enda som var bra var färgen i alla fall på Sara. Hittade ingen vi fastnade för så det blev ingen klänning i dag, men jakten går vidare!

Nu vaknade visst vårt lilla troll så jag borde gå och se vad som är fel!

Skriver mer ngn annan dag!

POSTAT 2009-04-07 15:32:11

fel präst... =O( men kanske rätt tårta?

Ringde idag till kyrkan vi ska gifta oss i för att höra vem som ska vara präst på vår bröllopsdag. Vi hade frågat efter den prästen som vi hade när vår dotter döptes, fick verkligen en fin kontakt med henne! Men nu visar det sig att hon har semester då, suck! Så vi får väl hoppas att vi får en annan som är minst lika bra.

Tycket det var lite chockande att hon jag pratade med sa: "Ni kan ju byta datum om ni vill ha den här prästen!" Vadå byta datum? Tror inte det va! Vi bokade det här datumet i augusti förra året och inbjudningarna är redan utskickade, skulle bli så mycket problem med att ändra datumet!

Ringde även i dag till ett företag som ska göra vår bröllopstårta (http://www.handgjortstockholm.se/) och bokade en konsultation så om 2 veckor ska vi dit och smaka på olika tårtor! =O)

Är ju i alla fall något possetivt bland allt det andra negativa!

POSTAT 2009-04-05 09:04:10

namnbyte ?

I går var det 3 månader kvar till Dagen D.

Dags att fixa med Hindersprovningen. Vi har skrivit ut den och fyllt i den, behövs bara läggas i kuvert och skickas.

Det är inte det som vi har problem med just nu... Utan det är egentligen VEM av oss som ska byta efternamn... Ska det blir Hallander eller ska det bli Lindberg? Har till och med kollat om vi ska byta efternamn helt men det kändes inte riktigt bra heller... Vi är också helt överens om att vi ska ha ett gemensamt efternamn! Presonligen tror jag nog att det blir att jag byter till Hallander i och med att både Daniel och Wilma heter det. Ja vi får se... har i alla fall lite tid kvar att tänka! =O)

POSTAT 2009-03-27 12:01:52

Underkjol och skor = klart!

Köpte en underkjol på tradera för någon vecka sedan och i onsdags så var vi och hämtade ut den på posten. Tror nog det kan bli riktigt bra. Har inte testat med klänningen än men ska nog göra det i helgen.

Sen så har jag kommit fram till att jag ska använda mina skor som jag redan har, har haft skorna sedan jag var 15 och hade dem på en bal. Nu när jag tänker på det så har jag haft dem på alla stora händelser i mitt liv: niornas bal, avslutningen i nian, studentskivan och Studenten (utspringet). Hade dem inte när Wilma föddes (av förklarliga skäl) och inte på Hennes Dop. Men då passar det ju perfekt att ha dem på bröllopet. De kan ju vara mitt "något gammalt"! =OP Att de inte är vita tycker jag inte gör något för jag tror inte hel vita skulle inte passa till klänningen. Ska ta kort på skorna så får ni se! =OD

POSTAT 2009-03-24 20:04:28

killar och deras sjukdomar...

Säger bara suck!

Killar och deras sjukdomar. Sambon har ont i huvet och är helt nere, men han förväntar sig att jag ska veta hur han mår bara genom att se på honom. Att jag ska fatta att han är yrslig och ser suddigt bara genom att se honom. Och han blir sur för att jag frågar om han kan göra välling åt Wilma. Hur F*N ska jag veta hur han mår om han inte säger rent ut hur han mår?! *GAHHH* Det som stör mig mest är att när jag är sjuk så måste jag ändå göra allt och det inkulderar att ta hand om Wilma helt själv! *suck*

Sorry för att ni måste ta del av detta! Behövde bara skriva av mig och tror inte D läser denna blogg som han läser min andra...

För övrigt så har dagen varit bra, Wilma har varit kinkig mest nu ikväll. Men vi har lekt och busat idag trots lite sömn i natt! Får hålla tummarna att det blir mer sömn i natt!

Hoppas ni har haft en bättre kväll än jag! Kram på er!

POSTAT 2009-03-22 16:39:54

en sjuk liten tjej...

Sitter här hemma med en febersjuk liten tjej.

Tycker inte alls om när Wilma är sjuk och för tillfället så verkar inte alvedonen hjälpa heller! Börjar tro att det är något annat än tänderna som spökar! Men hon är inte förkyld och har inte problem med magen heller! Hoppas att det går över snart!

POSTAT 2009-03-19 14:14:01

Willmas brudnäbbsklänning hittad...

Glömde skriva om att jag hittade klänningen som Wilma ska ha på sig på bröllopet, vi hade en annan klänning som mamma och Anders hade köpt nere på Mallis. Men pga att vi har en liten tjej, som troligvis kommer bli en lång och stor tjej, så passar den Wilma nu trotts att det stog att den skulle passa en 2 åring.

Men nu har hon i alla fall en klänning som jag tror hon kommer kunna ha på bröllopsdagen. Hittade faktiskt klänningen på båten! Var heller inte så fasligt dyr med tanke på hur mycket vanliga brudnäbbskläder kostar, den kostade 306kr.

Ska försöka ta kort på den eller hitta en bild så kan jag lägga upp den!

POSTAT 2009-03-19 11:44:19

hemma igen...

Nu så är man hemma igen, SÅ skönt!

Var skönt att komma bort lite men skönare att komma hem igen, hade saknat Wilma och Daniel massor! Pratade visserligen med dem båda via telefon och Wilma har nog aldrig varit så pratglad! Hon tog till och med Daniels mobil och satte den mot örat och sa: Mamma mamma.

När jag kom hem så sprang hon mig till mötes och jag hann inte ens få av mig jackan innan jag fick världens kram och hon vill inte släppa mig. Samma var det med Daniel han ville typ inte släppa mig när jag fick en kram av honom.

Blev dock inte så mycket sömn som jag hade hoppats på men ordnar sig nog! Hade det väldigt trevligt! Åkte med den nya båten Galaxy, den var helt okey. Var ca 2000 personer på båten men i mellanåt så märktes det inte ens och vi trodde vi var ensamna på hela båten...

Ska ta och vila mig lite nu när Wilma ändå sover lunch.

POSTAT 2009-03-13 16:02:37

ny frisyr och tankar blir till ord...

Idag har jag varit och klippt mig! Nu känner jag mig mer som mig själv, såg ut en triangel/kon i huvet. Men nu är jag nöjd! =O)

Mina tärnor Sara och Veronica har varit här idag också för att kolla bh med klänning och lite annat smått och gott. Bland annat lite om deras klänningar och de förslagen jag hade letat reda på fick tummen upp, så nu ska vi bara leta reda på vart de finns. Kommer lägga in de två förslagen som gillades mest. Kan även lägga ut bild på min nya frisyr om ni vill, både framifrån och bakifrån.

Börjar ordna sig bland min tankar i och med att Sara och Veronica var här, de är bäst på att sätta mina tankar i ord och orda upp dem. Tack mina underbara tjejer!!! *kram på er*

FÖRSTA SIDAN   < 2 3 4 > SISTA SIDAN (5)