BröllopsGuiden

Carina3

« Augusti 2022 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2009-03-11 16:35:23

enfaldiga tankar...

just nu är jag bara ledsen... som kommer övergå till ilska som kommer sluta med att jag är ledsen sen igen.....
POSTAT 2009-03-11 14:54:24

tar bröllopspaus... på onsdag!

Har fått lite råd om att jag borde ta en paus i alla bröllops tankar och jagh ar bestämt mig att jag ska göra det... på onsdag! Då åker nämligen mamma och jag på kryssning med ett gäng kompisar till oss (jag är yngst), vi ska lyssna på massa författare. Är 3:je året som mamma och jag åker med!

Förra året så var D hemma med Wilma och jag kommer ihåg att han var livrädd. Han brukar inte vakna när Wilma vaknar på nätterna, men han klarade det galant! Jag minns att jag messade honom på morgonen efter frukosten och frågade hur det gick och fick till svar att han var uttråkad!

I år ska han var hemma igen eftersom vi inte har fått in Wilma på dagis än. Tror inte han kommer ha tråkigt denna gång. Nu är hon ju 15 månader och är lite mer mobil än förra året då hon mest sov hela tiden! =O) 

Jag ser verkligen framemot den här resan! Dels så får jag en paus i vardagen och så får jag min mammas hela uppmärksamhet och vi får umgås helt på egen hand! Ibland så behöver man sånt, i alla fall jag!

POSTAT 2009-03-10 19:56:43

massa tankar...

I helgen köpte jag en underkjol till bröllopsklänningen, tror den kommer forma sig snyggare i och med den!
Sen så har jag kommit fram till att om jag ska ha den klänningen som jag har så måste jag sy in den över bröstet eftersom jag har minder byst än henne som jag köpte klänningen av. Så jag måste få tag i en sömmerska som kan hjälpa mig med det!

På något sätt så kommer det kännas skönt när allt är över och slippa tänka på ALLT. Både gällade Wim och bröllopet!
Är så sjukt mycket som man måste tänka på kring bröllop, hade verkligen ingen aning om att det var så mycket!!

Kommer snart bli galen! Känns ibland som om huvet mitt kommer explodera av allt jag går och tänker på!!

aja, ska ta och ta hand om mitt lilla yrväder! Höres senare!
POSTAT 2009-03-05 19:49:14

Bh-problem och bibeln nr 2

Igår fick jag hem Bh´n som jag har beställt för att ha under klänningen. Men den fyller ändå inte ut över bröstet.... Har funderat på om jag ska ha inlägg (silikon inlägg/kycklingfiléer) i BH´n men den som jag fick hem i går passar perfekt men inte om jag ska ha inläggen... *what to do, what to do* Frågade D vad han tyckte men jag tror jag behöver en annan kvinnas tankar så någon gång nästa vecka så ska mina tärnor Sara och Veronica komma och säga mig ett sanningens ord angående mitt BH problem!

Idag köpte jag Bibeln nr 2 (har ju redan bibeln nr 1, senaste Bröllopsguiden tidingen), bröllopsmagasinet. Den har 440 sidor och jag trodde det var två tidingar när den stog i tidningsstället! Har tittat i den och den verkar ha en hel del bra saker. Mycket reklam men sånt kan ju vara bra i detta fall! =O)

 

POSTAT 2009-03-04 11:15:44

en bröllopsmardröm!

Fram tills nu så har jag inte varit särskillt orolig och har definitivt inte drömt mardrömmar om det totala katastrof bröllopet.

I natt drömde jag den mardrömmen!

Det började med att mamma skulle köra oss, jag och Wilma, till kyrkan/lokalen (minns inte riktigt säkert) men hon får sladd på bilen så den snurrar bara runt runt. Vi klarar oss utan några skador men de (polisen eller ngn) kontaktar D och Anders som kommer till platsen. Sen tar vi en spårvagen till festlokalen (känns som om vi är i Göteborg) och kommer fram till festlokalen som håller på att stänga men jag berättar att vi skulle ha bröllopsfesten där och om vi kan komma in och det fick vi! Kommer in och alla gäster sitter där och äter. Jag byter åter om till min klänning (vet inte varför jag bytte om till vanliga kläder efter olyckan) och vi börjar bröllopsmiddagen. Sen helt ur det blå så vill jag att D ska prata med hans kusin om att han ska sköta cd-spelaren och musiken, D blir arg och jag blir arg på honom för att han blir arg på mig för något så fånigt (tycker jag). D pratar med kusinen och går sedan därifrån, kusinen kommer fram till mig och börjar prata om att D var ledsen (på mig) och visar mig en lapp där de gjort upp ett schema om vem som ska sköta musiken vid olika tidpunkter. Sen vet jag inte riktigt vad som händer men D vill inte sitta bredvid mig och när jag kommer tillbaka så sitter alla och äter tårtan inkusive D som sitter där helt oberörd vilket gör mig förbannad. Så jag skriker: "Hur kunde du?!" och springer där i från, springer i en lång korridor till en damtoalett.

Sen vaknade jag av att Wilma skrek.
Det första jag tänkte var: "snälla gode gud låt inte detta hända!" och andra tanken var: "vi måste fixa så att vi har ngn som kan ta hand om musiken!"

Har haft en obehaglig känsla i kroppen enda sen jag vaknade av dennna dröm!
POSTAT 2009-03-02 19:06:33

måndagar = bara Wilma

Denna dag har ägnats åt Wilma (min dotter), vi träffade föräldragruppen och var ute och promenerade i 1,5 timme innan vi gick till Öppna Förskolan. Där röjde Wilma runt för fullt som vanligt!   Men efteren hel dag med mamma så är det skönt när pappa kommer hem, då blir yrvädret världens gostjej och ska vara hos pappa hela tiden! =O) Detta gör vi varje måndag, då tänker jag överhuvudtaget inte på något kring bröllopet.Vilket kan var lite skönt, både för mig och Wilma eftersom hon då har min fulla uppmärksamhet.

Igår började jag med att träna lite smått för att komma i form (få bort bäbishullet efter graviditeten) till bröllopet! Hoppas på att vi får fram pengar så vi kan köpa ett gymkort till mig, D kan ju få ett genom jobbet!

Ja, det var lite om egentligen ingenting... =OP

kram på er

POSTAT 2009-02-28 09:06:38

God morgon

God morgon!

Somnade hufsat tidigt igår, tidigt för att vara mig. Och har sovit bra med undan tag när jag var tvugnen att gå upp för att Wilma ville ha välling vid halv 4.

Igår ringde jag och frågade min bror om han ville vara den som videofilmade vårt bröllop, han sa ett lite tveksamt ja. Han var ganska så seg efter en lång atbetsvecka men sa väl ngt i stil med att det skulle väl gå, det är väl inte så svårt. Denna gång ska vi förklara hur kameran fungerar innan, vi bad honom fotografera på Wilmas dop och han förstog inte kameran, hehe! Men det går nog bättre med en videokamera än med en digital systemkamera. =O)

Vi kommer ha en kompis till familjen som är jätte duktig på att fotografera, han gör det till och med gratis! Ibland är det tur att ha bra med kontakter. Kommer få billigare blommer pga att D´s faster och farbror äger en blomsteraffär, billigare mat/lokal pga att D jobbar på ett catering företag som har en restaurang nere i hammarby sjöstad. Som sagt det är bra att ha kontakter som är villiga att hjälpa till gratis eller till en billigare penning! =O)

POSTAT 2009-02-27 22:56:20

I´m stuck....

Jag är fast!

Jag är fasen inne på den här sidan typ var 10:de sekund, är jag patetisk eller är jag patetisk?

Har varit medlem sen i höstas och då kanske kollat den här sidan kanske minst 1 ggn i månaden och sen en vecka tillbaka är jag inne här så ofta att det inte är mänskligt!

Undrar om det har att göra med att just nu andas jag bröllop 24 timmar om dygnet, jag till och med drömmer bröllop och om allt som jag inte tror jag kommer hinna!

Somebody help me!!!

POSTAT 2009-02-27 20:10:22

ingångs låten klar men utgångslåten?????

Vi har hittat ingångslåten men nu kommer problemet med vilken låt ska vi ha som utgångslåt...

Vill ha en akustisk låt eftersom vi har en låt med text som ingångslåt! Vi har många låtar som vi gillar men som vi anser att de inte riktigt passar.

Vad har ni valt för in- och utgångs låtar? Kanske kan få några tips att slänga fram till min hubbie! =O)

FÖRSTA SIDAN   < 3 4 5 > SISTA SIDAN (5)