BröllopsGuiden

the_zone

« Juli 2022 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2008-10-18 00:31:08

Ojojojojoj....

Vilket bröllopssnurr det är här hemma, man skulle kunna tro att vi skall gifta oss inom en måndag....vilket inte är fallet...!

 

Men ni kan aldrig gissa vad som hänt nu...

 

Vi har bytt datum igen!!!!! Vi är ju verkligen inte riktigt rätt funtade i skallen tänker ni nu då, och det tror verkligen inte vi heller...

Det visade sig att den gård vi bokat in för bröllopsfesten tog 15000 kr mer för diverse tjänster vilket gjorde oss i slutändan lite fundersamma över vad andra ställen tog, speciellt när min kusin slog en varningens klocka för att det där måste ni kolla upp lite extra. Vilket vi gjorde, och det visade sig att vi kunde få ett ännu finare ställe, och 15000 kr billigare, vad skulle ni ha gjort?

Så vi bytte herrgård, problemet som uppstod att vårt dåvarande vigseldatum 4 Juli, hade de redan uppbokat ett bröllop.

Problem.

Vi tvingades att välja återigen, och då valde vi återigen att tänka på pengarna och valde att boka om datumet för tredje gången!

Ha ha ha, undrar vad det blir för datum nästa vecka?

Lovley!

Så nu är det 1 Augusti som gäller och vår bröllopsmiddag blir på Halltorps Gästgiveri på Öland, och självklart är det fortfarande Egby Kyrka som det gäller.

Håll tummarna för att det här funkar nu, jag menar hittils har jag verkligen inte haft tur i vår planering!

Idag kom även våra rispåsar på posten som jag köpte för halva priset här på köp & sälj dock inne på konkurenternas sida tyvärr.! Jättefina, så nu ska jag bara ha ris till dem så är det klart iaf...alltid något!

Ett paraply har jag även hittat på köp & sälj sidorna, man vill ju inte att det ska regna men man vet ju aldrig, och då gäller det att vara rätt utrustad.....!

Idag var jag ledig och det har varit otroligt skönt, har tillbringat dagen med min kära tärna Jessica, och en otroligt god vän Jossan. Jossan och jag har verkligen snackat om att som handlar om killar och hur de är funtade, en ganska så givande kväll!

Fick springa till bussen för att komma hem, annars hade jag fått vänta typ en timme på nästa buss, och någon taxi vill jag inte slösa pengar på..!

I helgen blir en otroligt myshelg tippar jag på, mike o jag har lite att fixa, men annars ska vi ta det väldigt lugnt o bara njuta av varandra och ledigheten. Skall Ni också göra det? Hoppas det, för är det något som betyder något i livet så är det att verkligen fånga de där små små betydelsefulla stunderna som annars så lätt flyger förbi en själv.

 

Så Carpe Diem, Fånga dagen mina kära små läsare!