BröllopsGuiden

the_zone

« Juli 2022 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2008-10-05 10:03:50

Höst

Om man inte trodde att hösten hade kommit riktigt än, så tro mig nu är den verkligen här.

Inatt har det regnat hela natten, det har stormat kring vårt sovrumsfönster, och nu när jag vaknade på morgonen så är det samma väder. Stormen viner, löven fladdrar omkring i luften o regnet står som spön i backen. För en som kanske inte älskar hösten, så innebär det en tråkig dag, men för en som är en höstälskare som jag, så innebär det en skön,mysig, lugn söndag i soffan med varmt te,en bra bok (för tillfället Johan Theorin, Nattfåk), och en stor skön filt.

Det kallar jag en toppenbra söndag!!!

Vad gör Ni själva en sån här söndag, kanske samma sak som jag?

En annan sak som jag kommer göra idag är att fortsätta drömma vidare om den klänning som jag köpt, som jag imorgon skall lägga handpenning på. Jag tycker (ursäkta om jag upprepar mig) att jag hade världens tur som ramlade över en två delad klänning, som inte bara var fin, utan även passade min figur och som det dessutom var 50% rabatt på!

Känslan över gårdagen är fortfarande underbar!

Så slutsumman blev alltså 3400 pix för min klännning, det var väl inte så farligt? Jag tyckte det var billigt, jag har satt upp en budget på att den skulle kosta minst 10000 riksdaler...

Vet ni vad som står på agendan nu en lång härlig mysig söndagsfrukost med min älskling!

P.s Glöm inte att lämna nåt i gästboken, alltid roligt med massa kontaker!  ;)

POSTAT 2008-10-04 21:57:03

Yes!

Det kändes ganska mörkt och tungt när jag gick ut genom dörren imorse, med tankarna enbart på att jag aldrig någonsin kommer hitta en klänning till bra pris dessutom.

 

Men kan ni tänka Er!!!

 

Det gjorde jag med hjälp av expertisen kussen så provade jag ett antal klänningar, vissa funkade vissa funkade verkligen inte. Det landade på en tvådelad klänning med en top som är sydd med blommor i form av pärlor, och en nederdel som är slät a-linjeformad kjol.

Jag har alltid trott att min drömklänning skulle vara stor o maffig och helt underbar, men efter en viss lång disskusion o femton goda råd senare, så kom jag fram till att det passar inte med en gigantisk klännning när man ska ha ett litet bröllop som jag ska ha. Så denna tvådelade dröm från NIXA blev tills slut mitt val, och den passar både min kropp och vårt bröllop helt perfekt.

 

Nu MÅSTE jag försöka göra något åt mina armar som ser ut som två gigantiska pråmar på varsin sida av min kropp. Om jag lyckas vet jag inte men jag ska iaf försöka att träna överarmarna, så ÅTMINSTONE de ser någorlunda snygga ut.

 

Annars måste jag säga att jag hade en alldeles underbar dag med kusse o hennes pyre, vi åt god lunch o fikade, jag brände pengar som vanligt, och hon var som vanligt lugn som en filbunke vad gäller att shoppa. Hur hon gör fattar jag inte, men jag klarar det inte iaf att inte låta bli att spendera pengar...

 

Vad långt det blev, jag ber om ursäkt! Ska försöka korta ner nästa gång ;)

Nu ligger nästa planering, om vi blir tvugna att ändra datum eller inte, det är nästa projekt!

 

Kram!

POSTAT 2008-10-04 09:10:59

Its time

Okej nu är det dax att ge sig ut o prova brudklänningar...

 

Jag är inte nervös, jag är inte nervös jag är inte nervös, jag är inte nervös....

 

...och jag tänker inte få dåligt självförtroende om jag inte hittar någon som passar min figur...

...nepp...

 

Tjillivippen!

 

P.s Ni som läser min blogg, lämna gärna ett fotavtryck i gästboken, vore roligt :)

POSTAT 2008-10-03 20:00:17

Klänningsvånda!

Vi börjar nedräkning mot att det är cirka 8-9 månader kvar, och jag har börjat titta på klänningar...
 
....vilket är lättare sagt än gjort...
För en person som inte har så jättelätt att gå ned i vikt, drar storlek 48, så förstår ni säkert att det är ett tufft jobb jag har framför mig. Framförallt funderar jag på vad passar man i egentligen när man har den fantastiska (!) kroppsfigur som man har, än så länge har jag inte listat ut det.
Men kanske ska jag imorgon få ytterligare experthjälp i form av min höggravida stor kusse, som nog kommer säga både ett och annat i frågan!
 
 
 
Jag önskar mig all lycka till ;)
FÖRSTA SIDAN   < 1 2