BröllopsGuiden

Neaneon

« Juni 2022 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2007-06-06 17:39:07

Ledig mitt i veckan?!

Känns lite konstigt att va ledig så här mitt i veckan men jag klagar inte! Har haft en jätte skön dag. Jag och Jens och min bror och hans sambo tog en liten tur med bilen till Norrtälje. På vägen stannade vi vid Wira bruk. För alla som har minsta historiaintresse är det ett hett tips för en söndagsutflykt. Det är en så otroligt idyllisk plats som har en konstsmidesbutik och utställning. Det historiska värdet ligger i att det finns flera gamla smedjor här som under Karl XII tid smidde värjorna till karolinerna. Men framför allt så var det vackert, vackert och vackert!

POSTAT 2007-06-05 09:47:38

Ringen passade inte!

Jag lyckades hålla mig från att öppna ringpaketet tills Jens kom hem å han va mycket stolt över mig för det hade han aldrig lyckats med :) Å ringarna va SÅ FINA! de va helt perfekta faktistk förutom en sak, min ring va lite för liten... Jag har aldrig ringar på mig så jag är ju ovan och får lätt lite klaustrofobiska känslor när ringar kramar åt så även om en "van ringbärare" kanske skulle tycka att min ring satt bra så måste jag ha en storlek större. Måste med andra ord redan skiljas från min ring men förhoppningsvis tar det inte så lång tid innan jag får tillbaka den.... MEN VACKER VA DEN och det känns så bra för jag köpte den via nätet och man vet ju aldrig riktigt om bilderna stämmer med verkligheten. Så som slutord kan ju säga att om någon annan också är sugen på titanringar så kan jag lugnt rekommendera titanringar.com


Ha det så bra i värmen!

POSTAT 2007-06-04 10:00:23

Ringarn är här!

Och så damp den efterlängtande postavin för ringarna ner i brevlådan! Jag har längtat så och oroat mig, hoppas verkligen att de passar och ser lika bra ut som dom gjorde på bilden... ibland är det lite läskigt att beställa över nätet.

Men jag ska faktistk inte springa till kiosken å hämta ut dom utan jag ska försöka lägga band p mig å följa dagens plan, så först ska jag in till stan och köpa grejer till vår gästbok, ska tydligen finnas en scrapbookingaffär på hornsgatan.

Fortsättning följer....

POSTAT 2007-05-29 08:55:11

Har jag missat nått eller...?

Jag o Jens har inte pratat bröllop på ganska länge och jag har inte konkret gjort något heller på länge och jag börjar känna som om det är nått jag har missat... Det är ju mindre än 3 månader kvar och det är som om planeringen är lagd på hyllan!?

Vi har bokat lokal och vigselförättare, cateringen är bokad, inbjudninarna utskickade, jag har kläder, skor och frisören/sminkösen är bokad. Jag håller på med bordsplacerinsskyltarna och vi har påbörjat festprogrammet... är det något annat jag borde göra?? Vi har bokat tid för samtal med vigselförättaren i Mora om 2 veckor och då ska vi också beställa tårtorna... Festmusik ska vi stå för själva, jens ska göra en spellista med mp3 och jag har skickat ut en förfrågan till mora spelmanslag om spelmän till vigseln så jag väntar på att höra från dom. Fotograf tänkte vi nog inte ha någon men jag har skickat ut lite små förfrågningar utifall...  Är det något mer??

Jag börjar få lite panik för att jag inte har något att göra - hur galet låter inte det!!!

POSTAT 2007-05-26 11:28:12

Ännu en klänning...

Va å shoppa kläder i kista gallerian i går, hitta massa fina sommarkläder! OCH så hittade jag en jätte söt vit klänning som jag blev sugen att ha på bröllopet. Jag har redan köpt en beige spetsklänning på VILA som jag tänkte ha på bröllopet men nu blev jag velig. Köpte iaf klänningen i går, den kostade ju bara 300... får åka hem till min tärna i veckan så får hon hjälpa mig välja, puhh, alla dessa val :)

POSTAT 2007-05-24 11:42:00

Folk tackar ja!!

Nu har faktiskt några stycken redan tackar ja till bröllopet och det känns SÅ skönt! Jag har alltid vart lite nojig för att ha fester för tänk om ingen kommer, och nu när man planerar nått så stort som bröllop så är ju inte nojjan mindre precis... Så jag är riktigt glad att flera redan har tackat ja, puhh!!

POSTAT 2007-05-21 12:54:05

Skottland here we come..

Om jag kan slita mig från den här siten så ska jag bege mig in till stan, tänkte besöka brittiska turitbyrån och se om jag kan hitta bra info om Skottland. Vi åker dit under juli/augusti, visserligen innan bröllopet men det blir ändå vår bröllopsresa. Eftersom att vi gifter oss den 18/8 så börjar ju skolorna direkt efteråt och då hinner vi inte med någon resa. Hmm, ser faktiskt ut som om det ska börja regna snart så det är väl bäst att jag drar, so long!POSTAT 2007-05-20 10:37:37

Festprogram

I går satt jag och jens och brainstorma fram vad som ska va med i vårt festprogram. Vi kommer göra det som A4 papper vikt på höjden men ett hjärta på framsidan (samma som de hjärtan vi har som bordsplacerinsskyltar). Det blir 3 papper som vikta, tillsammans blir 12 sidor: 

s.1: Framsida
s.2: Välkomstext, info om brudparet
s.3: Meny
s.4: Konversationstips
s.5-7: Korta texter om alla gäster
s.8-9: Lite bebis/barnfoton på oss med samma motiv, typ studenten...
s.10-11: Intervjuer med våra föräldrar, typ "vad var ditt första intryck av jens"
s. 12: Baksidan (tom)

POSTAT 2007-05-18 19:41:18

Härliga postavi :)

Det första jag har beställt till bröllopet har nu kommit, det är engångskameror, hjärtballonger och såpbubblor från Calligraphen. Det är så kul när man får hem det man beställt, det blir på något sätt mer verkligt då, att snart så ska vi gifta oss! Grejerna står på vardagsrumsgolvet som en påminnelse...

POSTAT 2007-05-17 18:36:18

Lat torsdag

Skönt att va ledig idag. Har varit på stan och shoppat, faktiskt inte bröllopsgrejer för en gångs skull utan lite annat smått och gott. Men jag har ju så klart gjort något bröllopsrelaterat idag, jag har börjat klippa ut alla hjärtan som ska jag ska ha som bordsplaceringsskyltar (finns bild på hur det ska se ut i mitt bildgalleri). Blir nog väldigt fint när det är klart men roligt är det ju inte... men jag gör det samtidigt som jag tittar på TV så då känns ju mitt TV-tittande inte lika meningslös iaf :)

  1 2 > SISTA SIDAN (2)