BröllopsGuiden

Lolllo

« Juli 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2009-06-08 11:17:38

Bröllopsbilder - Precious People

På vår egna hemsida www.nogg.se/bodin ligger nu flera bröllopsbider ute. Jag har inte lagt ut alla då jag inte fått i väg tackkorten ännu och vill helst inte ha redan exponerade kort till dem.

Det har gått 3 veckor sedan jag stod brud! Vi hade missat en namnteckning på skatteverketspapper om min namnändring så jag har mitt gamla namn fortfarande. Man känner sig kanske mer som gift efter att man bytt namn. Det enda jag vet är att jag älskar min man och ska med glädje dela livet med honom, i framgång och motgång! Det blev mer vackert skrivet än vad jag hade tänkt....hihihi

Jag är hemskt ledsen att jag ännu inte hunnit skriva om vår fantstiska bröllopsdag! Måste snart ta mig i kragen och få ner det på pränt så att jag har det kvar resten av livet.

POSTAT 2009-06-03 22:06:09

Fler bröllopsbilder på Bröllopsguidens hemsida

Vi vann månadens bröllopsbild på Bröllopsguiden. Så häftigt! Vår fotograf Sofia på www.preciouspeople.com lyckades ta fantastiska bilder vid havet trots att dagen till ära så vägrade solen titta fram och det blåste halv kuling. Vi frös och Elise ville knappt släppa fram ett endaste leende men bilderna...... de blev fantastiska. Jag är så glad att vi valde en proffsig fotograf som fångade ögonblicken. Se några av bilderna från Bröllopsguidens hemsida på nedan länk!

http://www.brollopsguiden.se/manadens/manadens09/juni.phpPOSTAT 2009-05-18 14:48:30

Fru Bodin hälsar att nu ligger det några..

.. bilder från bröllopets inledning i bildgalleriet.

Min bröllopsdag blev helt underbar och allt planerandet innan gav resultat!

Jag återkommer med mina ord om VÅR härliga dag!

Tack alla vänner för att ni tillsammans med oss gjorde att dagen blev oförglömlig!

Kramisar från FRUN
POSTAT 2009-05-16 06:45:05

DEN STORA DAGEN ÄR HÄR!

Idag är det den stora dagen. Jag och syrran delade rum på hotellet och hon var uppe i ottan och hoppade och då kunde givetvis inte jag heller somna om. Därav ett till inlägg innan jag skrider framt ill altaret idag!

När jag varknade i morse var jag lugn. Sen gick jag in på Facebook och ändrade min relationsstatus från förlovad till gift och då sa det pang i magen och allt drog igång. Förmodligen konstigt om det inte skulle vara så.

Hela veckan har jag hållit på att förbereda inför kvällens fest som faktiskt ligger i fokus på vårt bröllop. Intensiteten i förberedelserna gick upp i torsdag em då halva släkten hjälpte till. Malin gjorde alla blommor igår. Brudbuketten är så vacker! Det går faktiskt inte att klaga på de andra buketterna heller. Jag tror Malin har fått bra med "credit" för sina floristkunskaper. Alla är helt fascinerade över vad hon åstadkommit.

Hur ska man nånsin kunna tacka sådana männinskor i sin omgivning som Malin och mamma. De har med hull och hår gått in för bröllopet och inte utelämnat en enda detalj. Engagerade till den nivå att jag blir så varm i hjärtat att jag bara skule börja lipa om jag med ord skulle förklara hur mycket det betyder för mig. Hoppas bara att jag kan återgälda det en dag! Tryggheten att kunna sitta hos frissan och make-up artisten hela dagen idag och bara veta att de roddar alla förberedelser. Oslagbart!

Nu hoppas jag på fortsatt sol idag och alla gäster får en underbar dag när vi två förenas!

From here to eternity!

Louice & JohnnyPOSTAT 2009-05-14 21:46:05

På lördag är det bröllop!

Häftiget, eller hur? Känner mig faktiskt ganska cool! Malin och mamma är sådana klippor! Igår glömde jag att ära och fick ont i magen och när jag sedan fick in mig en tonfiskbaguette så protesterade magen å det värsta. Typiskt! 2 h på soffan och magsårsmedicin sen kunde jag fortsätta min kväll och planerande. Idag har jag däremot varit duktig och ätit och njutit mer. I morgon ska jag bli ännu bättre på att njuta av förberedelserna.

Min ena tärna kom ner från Gbg idag och fick prova sin klänning för första gången. Mamma får sy in den lite till henne men inga större ändringar än så. Skönt. Hon är supelycklig över klänningen!

Håll tummarna! Nu blir det inte mer skrivet förrän jag är FRU!

KramPOSTAT 2009-05-12 23:01:49

Möhippan del 3

Efter att min kära väninna (som även ska sminka mig till bröllopet) fixat till mig var jag redo att möta de andra. De hade sytt upp en hemsk klänning i orange med trikå upptil och orangevolang nertil med massor av svarta små prickar. Problemet är att med 80-tals modet somman kan se i tidningarna nu så kunde man tro att jag ville hoppa på det tåget men inte lyckades hela vägen ........

I vilket fall drack vi vin och åt massa goda ostar och kex. Jag fick förklara hur jag kände alla och det var svårt. Inte svårt att berätta hur jag kände dem men det blev lite upprepning. Så många olika varianter på fina ord för dessa underbara människor har jag inte i mitt vokabulär. Återupprepade underbar på alla. Ja,ja. Innan vi gick ut fick jag min mammas gamla virkade krona och slöja på mig. Kändes verkligen att jag var på en hippa.

Vi gick ut och åt på restaurang och det var så gott och underbart. Förutom den fulla gubben som hela tiden drog i min krona. Slöjan hade för mycket tyg så innan vi gick ut på nattklubb så fick jag på mig ett hårband med rosett a la Mimmi Mus.

Vi dansade på nattklubb ända tills de stängde 02.30. Vad är det fär jäkla tid att stänga. Stänger man inte heltimme? 7 tappra kvinnor var vi som avlägsnade oss från dansgolvet och gick tillbaka till hotellet. I 17,5 timme hade jag varit i gång och druckit alkohol. Inte illa pinkat, eller?

Vilken underbar dag! Jag hade inte kunnat planera den bättre själv! Jag vill göra det igen!!!!!

På lördag gifter  vi oss! Om 4 dagar så här dags är jag FRU!

Tack mina underbara vänninnor för att ni gjorde min hippa så bra! Jag älskar er! Jag är bara lite orolig för jag har inte sett ett enda bildbevis och jag vet att det blixtrade en hel del under dagen och kvällen!

KramsiarPOSTAT 2009-05-10 20:47:20

Möhippan del 2

Efter att vi suttit och tagit oss en drink på en uteservering splittrades alla i olika bilar och vi åkte ut mot landet och in i ett villakvarter. Ett helt vanligt villakvarter. Någon sa att vi skulle in i huset där den blå bilden stod men där gick det precis in in typ 5 ungar. Jag undrade vad i helsika har de nu hittat på? Vi gick bak på baksidan på en hel vanlig villa och de bad mig att knacka på en dörr. Ingen öppnade. Knacka igen sa de. Ingen öppnade. Då började jag bli trött och precis när jag skulle sätta mig öppnade en kille dörren...?!?

Det visade sig att det var en studio. Alla som känner mig vet att jag sjunger hellre än bra. Min himmel. Dessutom hade de lyckats plocka fram låten "Du är min man" som jag inte kunder. Med lite innanför västen var melodien alldeles för svår och det var alldeles för många konsonanter med i texten. Mina kära vänninor låg dubbla i asgarv på andra sidan fönstret. Det var kul riktigt kul men en chock när jag fick höra mig själv sjunga. Jag har aldrig riktigt trott på de som säger att jag inte kan sjunga men att det så HEMSKT!

Sen ökade vi tempot med en låt som passade mitt drikande och rökande under dagen bättre med lite Tina Turner influerad röst... I''m so excited. Måste varit något fel på ljudteknikern för han fick varken fram min röst eller melodi! Vi skrattade så att vi höll på att dö! Jag i min Björn Borg influerade frissa, gardiner till byxor och Tina Turner röst som lät mer som en groda.

Efteråt åkte vi direkt tillbaka tills tan och där fick jag ny utstyrsel. Riktig magdans dräkt. De andra fick sjalar med bling som lät när de rörde på höfterna. Magdans i en timma på redan tränade magmuskler efter allt skrattande... Men seriöst, det var otroligt intressant och roligt. Så nu kan jag sexa till mig lite med J i sovrummet. Alla gick in till 100% för att dansa. Nu är jag livrädd att de vill ha uppvisning på bröllopet????? 

Klockan var sedan kväll och alla fick lite tid på sig att fixa i ordning sig för kvällen. Jag fick en snabbdusch och blev fint 80-talssminkad i ROSA!!!

Fortsättning följer......

KramPOSTAT 2009-05-10 08:27:47

Möhippan del 1

Åh, vilken underbar dag jag fick med med goa väninnor! En fullspäckad dag med roliga och utmanande inslag! Jag förstår ju att att de måste ha planerat en hel del tillsammans för att ha fått till det så bra! De hade även lyckats planera in soligt väder, inte illa! Så härbörjade morgonen!

Jag hade blivit ombedd att gå in och jobba på lördagen. Jag behövde dock inte börja 07 som vi vanligtvis gör utan det fungerade att jag började 09 (lördag är min sovmorgon). När jag kom till jobbet hade jag en praktikant vid min sida. Skumt, en lördag!?!

Efter att jag varit på jobbet i 10 min så välde mina vänninor ut från ett konferensrum och överaskade mig totalt! De satte på mig en mintgrön t-shirt och ett par byxor som ingen ville kännas vid (de sa dock att de var tvättade så man kan ju undra var de kom i från????). De tyckte jag var för fin i håret så de rufsade till håret och satte på ett pannband på mig (a la Björn Borg). Totalt var vi 15 personer som mest. Någon kom och någon gick och kom tillbaka etc. Det var en låååååång dag!

Vi började med frukost i parken i morgonsolen. Jag fick skumpa och cider, vin om vartannat. Jag försökte vara smart och drack bara cider och skumpa. Livrädd att dagen skulle rinna ur mina händer.

Efter frukost började vi promenera och de fick mig att gå på tåget till Köpenhamn och av igen. Vi hamnade slutligen vid Laserdome hallen. Underbart för tävlingsinriktade mig! Vi spelade 2 ronder om 20 minuter. Jag vann inte första men den andra ronden så var jag oslagbar. Var nog lite för feg första omgången. Attans vad trött man blir och jag kände direkt efter att det skulel innebära ömma ben med enorm träningsvärk dagen efter.

Vi gick tillbaka till parken och där levererades lunch i form av sallad. det var så mysigt och skönt att sitta i parken och umgås med dessa underbara människor att jag skulle kunnat sitta kvar hela dagen i solen och gassat. Vi blev kvar en bra stund i alla fall och jag är glad att vi fick denna stund i solen.

Helt plötsligt blev det bråttom och de ville ha mig upp på stan. Jag fick ett palkat där det stod "Kyssar till salu". De trodde väl att jag skulle bli nersprungen så för att ta det säkra före det osäkra så hade mamma gjort mintkyssar som jag skulle sälja. Detta var nog det enda inslaget som jag inte tyckte var roligt under hela dagen. Jag tycker det är hemskt förnedrande och hade jag varit 20 år yngre så ok men nu närmar jag mig 40 och det hela har en helt annan klang. Jag löste det på mitt bästa möjliga sätt. Jag sålde till butiksinnehavare som jag känner efter att utan succé försökt med folk på gatan och den sista affärsinnehavaren fick hela korgen med kyssar för en spottstyver. Jag tror det var lite blandade känslor hos tjejerna med mitt "svek".

I och med att jag blev klar tidigare än de beräknat så fixade de planeringen snabbt genom att vi tog en drink på en uteservering.

Eftermiddagen lider mot sitt slut och del 2 kommer inom kort!

Kram

 

 

 POSTAT 2009-05-09 22:55:22

Om en vecka så här dags är jag en gift kvinna!

Det känns så overkligt. Nu har vi faktiskt inte planerat vårt bröllop i mer än 4 1/2 månad och jag måste säga att attans vad överarbetat det hade blivit om jag fått hålla på längre. Eller??? Det kanske hade blivit pannkaka för att jag ändrat mig så många gånger fram och tillbaka med planeringen.

Jag ser fram emot nästa helg. Veckan som kommer är det bara planering som gäller. Som tur är får vi lokalen redan i början av veckan. Hej då alla vardagskvällar!

Love!POSTAT 2009-05-04 19:21:06

11 dagar kvar..

 och det märktes tydligt på mina nerver idag. Hysteriskt. Massor att göra på jobbet första vardagen efter månadsskifte. Mamma som ringer och vill planera och prova klänning på mig. Toastmaster Malin som jag har på jobbet och vi vet inte om vi ska prata jobb eller bröllop. Blir lite tokigt och jag blir splittrad och får ingen kontroll och blir irriterad. Typiskt! Tyvärr är det Malin och mamma som får dra det värsta lasset när jag känner så här. Det är synd. Det finns ingen som ställt upp så mycket på mig som de och de är värda bättre! Ni är bäst, bara så att ni när den otacksamma kärringen här sätter igång! Jag skulle inte klarat det utan er!

Kärlek!

  1 2 > SISTA SIDAN (5)