BröllopsGuiden

marlju02

« Augusti 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2009-02-22 20:20:26

Varför kan man inte gå ned i vikt av kakor???

Det finns ju hur många dieter som helst, Atkins, GI, Viktväkarna, Flygvärdinnedieten... äta en grapefrukt på morgonen... ja det finns ju hur många som helst. Men varför har ingen uppfunnit kakdieten. Då hade jag ju gått ned massor i vikt. Är det någon som känner till någon sådan diet? Jag börjar nämligen bli lite stressad. Vågen ställer jag mig inte längre på, men jag ska försöka ta mig i kragen. Inget mer godis, kakor, bullar och massor av prommenader. Har ju även gjort ett lite minigym uppe på övervången med madrass och vikter t o m en stereo finns ju där. Varför blir det aldrig av att jag tränar? Hm... borde kanske gå upp och göra några situps nu.

Jag ger inte upp... Det är fortfarande några månader kvar och under kan ju ske, annars får jag leva efter principen mulligt är gulligt.

POSTAT 2009-02-14 22:43:03

Alla hjärtans dag

Åh så gulligt nu är det alla hjärtans dag. Jag fick godishjärtan (som jag alltid brukar få) en disneyfilm WallE och så två trisslotter. Själv tänkte jag att jag inte skulle ge choklad till Jonny som jag alltid brukade göra så jag gav ett frågespel med kärleksfrågor... måttligt roat av Jonny, men jag tyckte det var kul. Lukas var supernöjd att han fick öppna massa paket tills både jag och Jonny kom på att vi inte hade köpt någon alla hjärtansdagpresent till Lukas... Tur att man köper lite leksaker då och då som man har gömt på kattvinden. Jonny fick springa upp och slå in ett stort paket med lego. Det lyckades Lukas var supernöjd. Han hade ju fått det STÖRSTA paketet. Vi forsatte att skrapa trisslotter. Vi brukar ALDRIG vinna. De brukar ju säga att man antingen har tur i kärlek eller tur i spel. Idag på alla hjärtansdag då vann vi 125 kr. Den största vinsten vi någongång har vunnit, hur ska vi tolka det? Tur i spel på den dagen man verkligen vill ha tur i kärlek... suck! Vi fick ju i alla fall ihop 125 kr.
POSTAT 2009-02-10 16:54:17

Inbjudningarna och tårtdekoration klara

Nu har vi beställt inbjudningskort. Enkla vita kort med blå text. Precis som  färgtemat som jag ska försöka hålla genom hela bröllopet. Vi har även köpt en tårtdekoration, Ett lite annorlunda brudbar blev det... obs! det var Jonny som valde den. Kan ju inte avslöja hur den ser ut för det är ju några som ska komma som kommer läsa min blogg... men bara så ni vet så var det JONNY som fick bestämma. Jag ville ha en med Musse pig och Mimmi pig, men jag vart nedröstad.  Ja ja... något måste väl Jonny få bestämma också... och tårtdekorationen kommer vi ju inte använda så länge så jag kände att det var ok att han fick bestämma den så bestämmer jag resten =)....

 

 

POSTAT 2009-02-04 12:58:59

Förlovningsringarna kommer idag

Nu har fölovningsringarna kommit och min kille ska hämta dom idag. Det ska bli kul att få på sig en förlovningsring. Det är ju faktiskt inte alla som veta att vi har förlovat oss eller att vi ska gifta oss. På lördag ska vi hem till Jonnys morbor med familj och även till hans mormor och då kommer bomben släppas. Jonnys mormor har frågat i flera år när vi ska gifta oss så det kommer blir extra kul att se hennes reaktion.

Idag kom kontrakt från dj och fotograf och sminkös. Skönt att det är helt klart nu. Har fått tips på en hårstylist som jag ska prata med och som kan komma till sminkösen på bröllopsdagen. Jag vill helst inte fara runt så mycket så det är bra om det blir smink och hår på samma plats.

POSTAT 2009-02-03 12:05:52

Vi ska gifta oss

Äntligen efter 8 och 1/2 år har vi betsämt oss att vi ska gifta oss. Eller jag hade ju bestämt mig för länge sedan, men min kille behövde lite tid på sig att bestämma sig. Vi bestämde oss i början av januari och bokade datumet 30: e maj så nu är det bara att fortsätta att planera. Vi har hittils bokat präst, slott, dj, fotograf, sminkös och en tjej som ska sjunga på vigseln. I fredags den 30:e januari så förlovade vi oss och Jonny gick ned på knä och friade. Mer om frinadet skriver jag senare.

Nu är det inbjudningskorten som står på tur. Vi har nästan betsämt oss. Det blir enkla vita kort med blå text med våra namn på.

FÖRSTA SIDAN   < 2 3