BröllopsGuiden

MadeleineP

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2009-02-16 23:11:46

Jaha så nu är man gift.. För och nackdelar med bröllopet :)

Vi gifte oss i lördgas, kan väl säga att allt inte gick galant..

Vi elr snarare Henric satt med festprogrammen till en kvart innan vigseln, han kom när dtet var två min kvar, han hann inte ens spraya håret, borsta tänderna elr ta deo..

Stackarn.. Vart knas och vi räkna nog inte med att det skulle ta sån tid.. Eftersom det tog sån tid för honom så missa vi fotograferingen.. :( Men jag har ringt och bokat fotgraf på lördag, så kan man väl göra oxå, fota några dagar efter?

Får göra det bästa av situationen.. En annan sak jag vart besviken över var prästen, han försökte vara ungdomlig och sabbade den romantiska och fina stämning det ska vara på en vigsel, han börja prata om modem, bredband och svammla nåt om att man ska logga upp sig på gudshemsida och ladda hem kärlek????

Ni kan ju tänka er de äldre som väntar sig en stämningsfull vigsel??!

Nej jag vart riktigt sur, dessutom bad jag han inna att tala om exakt hur jag skulle stå men han sa att det talar jag om, och det gjorde han minst sagt!

"Nej nej nu står ni fel, lite mer åt höger", "nej håll inte ringarna så, med den handen säger jag, med pekfingret och tummen, här ska jag visa"!!!!

Va fan sköter man inte sånt snyggt, nej han fick det att se ut som vi var två bortkomna idioter, sen var det dags för kyssen, jag tyckte den var jätteromantisk och helt perfekt, tror ni inte han ska vara rolig även då och säger "äh det där var väl ingen kyss, får vi se en till"???

Nej fy jag vart sur.. Och är fortfarande märker jag.. Min syster skrev och klagade på han idag, var nämligen i princip alla som klagade till varandra och undra om han var full erl dum..

Ah jags ka väl inte tänka för mycket på det, det var iaf fint, och vi kände oss nykära när vi stod där framme.. Och själva vigseln, dvs där vi utbytte löften var traditionell..

Sen vart det häst och vagn, men folk började gå till hotellet innan vi ens suttit oss, men men.. Vi åkte runt i tjugo min så gästerna fick anlända och få sig en välkomstdrink.

Festen kan jag inte klaga på, den var väldigt rolig, stämningsfull och stundvis romantisk. Tyvärr vart det 10 pers mindre pga sjukdom så vi saknade några men vi var glada ändå, min släkt åkte vid elva pga att det hade två timmar hem så själva festen med trubadur och dans var det mer från hans sida än min, men stämningen gjorde att man inte tänkte på det.

Eftersom jag är gravid så drack jag inte och jag brukar vara lite blyg, vet inte vad jag ska tala med folk om, och att dansa nykter har jag nog aldrig gjort men just då kändes allt så bra så jag prata med alla och dansa så fötterna värkte :)

Hotellet efteråt var inte det finaste rummet vi bott på direkt, det var väldigt enkelt men att vara där tillsammans och sitta i badet med jordgubbar och andra frukter gjorde det väldigt mys, frukosten vid sängen var oxå perfekt.. :)

Försöker summera hela kvällen, men det dröjer några dagar.. Måste nog få se lite bilder folk tagit oxå, när man är mitt idet så är det svårt att tänka så mycket på hur det ser ut osv. Jag lägger ut bilder när jag fått nåt..

Kram!