BröllopsGuiden

SoniaMaries presentationssida

Välkommen till min sida!

Härligt att ses här!

Vem kunde ana någon dag att jag/du skulle hitta till denna sidan? Visst är det underbart? Jag är 32 år gammal och har en dotter på 12 år sedan tidigare. 2007 träffade jag min fästman och då var jag säker på att jag inte ville ha något förhållande, jag var så rädd och orkade inte ge mig in i ett förhållande för rädslan av att det kanske inte funkar. Efter när det hade gått tre månader så en dag säger min fästman "jag tror att jag vill gifta mig med dig" Det värsta var att jag sa samma sak, helt galet!!! Och så hände det nu, 22 december 2009 kom ringen.

Min älskling hade skickat sjukt många röda rosor hem till oss, då var han på jobbet och jag hemma. Det stod "En romantisk kväll"? Möt mig vid La rouge kl 21.00, ta mitt kort och ta en taxi dit"

Jag var så stressad så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Jag ringde en väninna och beskrev vad som hade hänt, jag sa till henne " jävlar, rosorna, La rouge,kort och taxi, jag hoppas att han friar annars kommer jag att sticka....Ha ha där satt han under middagen, tittade min älskade med världens vackraste blick på mig och sa "vill du gifta dig med mig"?

Jag kan inte beskriva hur det kändes, jag höll på med att tappa mig hjärta..... För varje dag som har passerat så har det alltid pirrat i min mage för honom, dag efter dag, och jag blir kär på nytt varje dag som går.....

Medlemsbild
Status Planerar bröllop
Bor i Stockholm
Ålder 43
Blev medlem 2010-08-19
Vigseldatum 2011-06-18
Loggade in 2011-07-27