Logo

Mode & Styling

Brudfrisyrer av Björn Axén


BRUDFRISYRER

Trendigt, klassiskt & vågor från Björn Axén

Har du inte "hittat" din brudfrisyr än? I samarbete med Björn Axén visar vi deras senaste brudfrisyrkreationer, våren 2014.

TREND / INDIVIDUALISTISKT!

Samtidigt som den klassiska bruden alltid finns så upplever vi att fler och fler brudar vågar välja en annan stil och vara mer personliga i sitt val av hår och klänning. Vi ser brudklädslar som tar ut svängar i form och stil, där bruden är individualistisk. Kanske går brudklädseln i färg istället för i klassiskt vitt? Hattar, huvudbonader och flor kommer starkt, och därmed också mer kreativa former och avant gardistiska frisyrer. Lacka frisyren så den sitter hela natten med Mega Fix Hairspray från Björn Axén. Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: LEONARD GREN
Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: LEONARD GREN
Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: JIMMY BACKIUS

KLASSISKT!

Efterfrågan på en klassisk bruduppsättning är alltid stor. En enkel nackknut eller en mjuk uppsättning i all sin enkelhet och elegans. Ackompanjeras gärna med blommor eller ett enklare hårsmycke. Vi ser även detaljer i spets, eller kanske en tidlös tiara. Vackra enkla stora vita blommor hör alltid den klassiska bruden till. Vill man ge den klassiska formen/uppsättningen en skönare/stökigare look så preparer man håret med Texture & Volume Dry Spray från Björn Axén innan och under arbetets gång. Håret får av den en matt look, det blir otroligt lättarbetat och resultatet blir en ung och fräsch uppsättning. Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: LEONARD GREN

VÅGOR!

Vågor är alltid vackert och klassiskt gångbart. Vågorna syns som detaljer i håruppsättningar eller i hela frisyrer som perfekta 30tals vågor, mjuka eller stökigt romantiska vågor. Klassiska vågor skapar du enklast med en locktången Curling Iron 25 mm från Björn Axén Tools. Vill du ha stökigare eller enklare vågor använd Flexicurler från Björn Axén Tools. Fixera frisyren med Björn Axéns Fixing Hairspray för glans och hållbarhet. Glöm inte att använda värmeskydd i håret innan du använder värmeverktyg, med Björn Axén Salt Water Spray får du inte bara bra värmeskydd utan också en struktur i håret som gör det lätt att forma. Vågorna är definitivt här för att stanna. Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: LEONARD GREN
Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: LEONARD GREN
Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: JIMMY BACKIUS
Brudfrisyr från Björn Axén.
FOTO: JIMMY BACKIUS