Logo

Mode & Styling

Bubbleroom Wedding Shop


Hitta din drömklänning hos Bubbleroom

BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED BUBBLEROOM

Hos Bubbleroom hittar du en bred varumärkesportfolio som erbjuder allt ifrån enkla eleganta klänningar till klänningen som har allt, oavsett om du är brud, tärna eller gäst!Vår senaste kollektion av bröllopsklänningar är skapade för de speciella dagarna när en vanlig klänning inte är tillräcklig. Oavsett om du är brud, tärna eller gäst - så finns det en klänning som du garanterat kommer att glänsa i.

I varumärkesportföljen inom Wedding erbjuder Bubbleroom kända varumärken som bland annat Christian Koehlert, Zetterberg Couture, Ida Sjöstedt, Susanna Rivieri samt Ivory & Co. Exklusiva varumärken med hög modegrad som har klätt allt från kungligheter till kändiseliten i Europa. Dessutom säljs ett helt nytt varumärke inom Bröllop exklusivt på Bubbleroom - Moments New York. Varumärket har sitt ursprung i New York och bakom varje kollektion finns unika klänningar med noga utvalda material och feminina detaljer. Kollektionen står för lyx, trend, romantik och en glamourös livsstil - allt mixat i ett och samma varumärke.

För bruden:

Oavsett om du säger ja på stranden, i en kyrka eller i en vacker trädgård så har vi brudklänningarna som matchar ditt bröllopstema. Välj mellan allt ifrån klassiska klänningar till mer boho-inspirerade underverk här.

För tärnan:

Har du fått äran att vara brudtärna? Vi har allt från klassiska brudtärneklänningar i pasteller till wrapklänningar som går att knyta på flera olika sätt. Här finner du din tärnklänning.

För gästen:

Oavsett dress code så har vi allt från snygga midiklänningar till golvskimrande maxiklänningar och olika typer av matchande set. Se till att bli brudens favoritgäst, shoppa här.

Mer från Bubbleroom:

» Bubblerooms Wedding Shop
» Instagram
» Facebook