BröllopsGuiden

Hårborttagning & Lash Lift inför bröllopet

BröllopsGuiden har åtskilliga gånger skrivit reportage om planeringen kring bröllopet. Allt ifrån olika checklistor till ringar och festlokaler. Nu har flera läsare hört av sig och vill att vi ska skriva ett inlägg om skönhet. Självklart gör vi det. Det är inte bara bröllopsparet som vill göra sig fina till den stora bröllopsdagen (och natten). Även tärnor, best men och gäster lägger ner mycket tid för att vara den alldeles bästa versionen av sig själva.
Vi bestämde oss för att vi ville besöka en salong med gott rykte, brett utbud och som finns utbredda i Sverige. Vi hörde med det egna kontaktnätet och gick igenom recensioner på nätet. Ett namn som ofta återkom var Clinic Divine. En salongskedja som finns i Stockholm, Göteborg & Malmö.
Clinic D-Vine
När vi besöker salongen på Östermalm möts vi av en lugn verksamhetsansvarig Jessica Lang i en harmonisk salong. Tillsammans går vi igenom Clinic Divines utbud och Jessica förklarar att det är många kommer till kliniken inför ett bröllop. Hårborttagning och Lash Lift är två behandlingstyper som är populära inför sådana evenemang.

Jessica berättar: ”Just hårborttagningen är populär, inte bara för det visuella eftersom det inte nödvändigtvis syns beroende på klädsel och område. Det är känslan av den silkeslena huden många av våra kunder i första hand eftersträvar. Det går inte att jämföra känslan av att raka bort håret på t.ex. benen och att vaxa eller lasra bort håret permanent på salong.”
Clinic D-Vine
Hårborttagning med laser - Permanent?
- Ja det är en behandling som kräver lite planering då det krävs från 6 behandlingstillfällen för att ge ett fullgott resultat. Våra kunder som utför hårborttagning med laser tycker att det helt klart är värt det. Tänk dig själv att vakna med samma lena, hårfria hud varje dag för resten av livet. Du behöver aldrig raka benen igen. Eller bikinilinjen, armar, rygg, ja vilket område du vill.

Så hur börjar man?
- För att börja med laser så behöver du boka in en konsultationstid. Hos oss är det gratis och du förbinder dig inte till något. Vi går igenom din hud/hår-typ och går igenom dina förutsättningar. Hudterapeuten testar lasern på ett mindre område för att se så att huden inte reagerar negativt. Går allt som det ska bokar vi in en tid och behandlingen påbörjas. Vi utför hårborttagning med laser i Stockholm & Göteborg men det kommer även att erbjudas våra kunder i Malmö inom kort.

Är det bara kvinnor som utför laser?
- Den stora majoriteten av våra kunder är kvinnor men vi börjar se att fler och fler män kommer och besöker oss. Framförallt män med kroppsbehåring på rygg, axlar och bröst som vill bli av med håret permanent.

Vad är då Lash Lift?
- Lash Lift är en behandling som ger hela ansiktet ett lyft redan efter en behandling. Det är en behandlingsmetod som gör fransarna fylligare och längre. Många misstar sig för att det handlar om en fransförlängning. En Lash lift är ett lyft av dina egna fransar.

Jag får se på lite före & efterbilder. Resultatet ger en tydlig wow-effekt. Något som du vill ha på ett bröllop.

Jessica fortsätter: "Viktigt att tänka på när du gör en Lash Lift är att du vill göra detta ett dygn innan bröllopet eftersom vi rekommenderar att inte använda makeup på 24 timmar. Vi på Clinic Divine är kända för att vara kräsna med vilka produkter vi jobbar med och det senaste märket vi har valt att arbeta med är helt fenomenalt. Det är så mycket skonsammare och håller längre än något annat vi har testat."
Clinic D-Vine
Vill du också göra dig fin inför bröllopet så går det bra att boka din behandling på www.clinicdivine.se

Kommentarer (1)

Ja bästa!!
Ja!! ni har hittat Clinic Divine. Dom har jag gått till i flera år:)
Jonna 2019-10-31        Anmäl