BröllopsGuiden

Trenderna i bröllopsmodet 2019

Ledande designers inom brudmode från hela världen samlas 24-26 mars på London Bridal Fashion Week med White Gallery. Köpare, modepress och vi på BröllopsGuiden kommer att kunna botanisera bland de senaste kollektionerna och upptäcka nya trenderna för 2019. Här är ett urval stilar som kommer att visas på catwalken.
London Bridal Fashion Week
ÖVERDIMENSIONERADE UTSMYCKNINGAR. Designers satsar stort på att täcka klänningarna med djärva accenter, användning av fjädrar, 3D-blommor och rosetter.
London Bridal Fashion Week
DETALJERADE BRODERIER. En annan viktig trend vi förväntar oss att se är detaljerat broderi. Ledande märken kommer att visa upp den här trenden i alla sina kollektioner, inklusive ett urval av Phoenix Gowns-klänningar som har fantastiska detaljer och Beside Couture av Gemy Design som har invecklat tygarbete.
London Bridal Fashion Week
ENKLA SILOUETTER. Minimalism; många designers har valt satin och enkla detaljer i sina mönster. Elbeth Gillis, Luminescence Collection har många bröllopsklänningar i satin. En annan designer som också visar den enkla silhuetten-trenden på White Gallery 2019 är Theia. Med enkla detaljer i många av sina klänningar visar de verkligen att "less is more".
London Bridal Fashion Week
TVÅ-I-ETT. Vi förutspår att två-i-ett-trenden tar brudvärlden med storm i vår. Flera två-i-ett-outfits från designers som Peony Rice och Savannah Miller. Denna nya trend är perfekt för framåtriktade modebrudar som älskar de senaste stilarna.
London Bridal Fashion Week
JUMPSUITS. Jumpsuits är här för att stanna och i år ser vi ännu fler märken, bland annat Ronald Joyce, E & W Couture och Justin Alexander, som adderar detta plagg till sina kollektioner. Dessa designers har skapat fantastiska jumpsuits som är definitionen av elegans och sofistikering.
// London Bridal Fashion Week & White Gallery, 24 – 26 mars 2019

Kommentarer (1)

Supervackert!!!
"Less is more" is always a winner!!! Tycker om Jumpsuits:en med! /Karim
Karim 2019-02-24        Anmäl