Logo

Mode & Styling

Maria Montazami intervju

Maria Montazami -läppstift och bröllop

Bröllopsguiden var på plats när Maria Montazami lanserade sitt nya läppstift för Make Up Store som tagit fram två nya läppstift i färgen ”pink” och ett i naturligt beige med matchande läppenna. Vi fick en exklusiv intervju med Hollywoodfrun. Vilka snygga läppstift Maria!


Vilket av dem tycker du passar bäst en brud på hennes bröllopsdag?

– Tack! Jag måste faktiskt säga båda är perfekta som bröllopsläppstift eftersom att de är väldigt ljusa. Bruden behöver inte tänka på att det lämnar spår på tänderna, champagneglaset eller när hon pussar på sin man.

Vad bör en brud göra dagarna innan bröllopet för att behålla lystern?

– Det är viktigt att en blivande brud ser till att hon får bra med sömn, därmed får hon glömma allt vad party och alkohol heter. Slarva inte med rengöringen och låt huden andas. Försök att koppla av med spa och andra behandlingar men håll dig undan från kemisk peeling och liknande behandlingar. Sist men inte minst så tycker jag att en blivande brud ska skratta mycket, det gör henne vacker.

Bröllopsguiden läses av många blivande brudar, vad har du för tips till dem?

– När det gäller bröllop så är det viktigt att låta gästerna få vara en del av den stora dagen. De är där för er skull, gör bröllopet personligt som att se till att gästerna fångas på bild, ni kommer få fina minnen. Stressa heller inte upp er alldeles för mycket. Glöm inte bort att njuta för det är er dag! Tvivla inte på er partner när ni väl är gifta. Ni kommer att hitta fel hos varandra och livet kommer vara svårt men då får ni ta och ”suck it up”, gräset är faktiskt inte grönare på andra sidan!

Till den stora frågan, hur såg du ut på din bröllopsdag?

– Jag och Kamran gifte oss i Las Vegas. Jag hade en kort klänning och hade tydligen missat att strumpebandshållaren inte skulle synas vilket den gjorde på alla kort. Vi hade ett väldigt roligt bröllop och det kostade oss inte mer än $200 men inte allt gick rätt. När Kamran skulle ta fram ringarna fastnade hans slips i innerfickan på kostymen. Sedan när han lyfte slöjan för att kyssa mig lutade jag mig bak eftersom att jag hade ett mörkt rött läppstift på läpparna och ville inte att Kamran skulle få det på sina läppar. Sorgligt nog fick vi med alla incidenter på band. Idag kan vi bara skratta åt det!

Du och Kamran har varit gifta över tjugo år, hur håller ni kärleken vid liv?

– Äktenskapet behöver inte alls vara svårt, var omtänksam det är vad en man behöver, tillsammans med respekt och massor med kärlek. Tillbaka ger han dig lika mycket kärlek, en familj och shopping! Haha, nej men ta vara på din man och uppskatta allt han gör. Det kommer att hålla er kärlek vid liv!