BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED VANBRUUN.COM

Spara pengar hos VANBRUUN.COM
- AFFORDABLE LUXURY ONLINE

Haloringen Hanna
Diamanter, förlovningsringar, vigselringar och smycken. Hur gör man egentligen i denna djungel av vackra ting? Hur vet man att man gör en bra affär och hur ska man kunna välja något som man ska bära hela livet? Hos VANBRUUN.COM får du personlig rådgivning med våra kunniga experter och i denna artikel ska vi försöka reda ut de vanligaste frågorna som vi får.
VANBRUUN.COM erbjuder smycken och diamanter online och kan därmed erbjuda lyxiga produkter till ett bättre pris. Vi har fokuserat på förlovningsringar, vigselrelaterade smycken och andra smycken infattade med diamanter. Dessutom har vi Nordens största utbud av just diamanter och kan alltid finna något utefter vad just du eftersöker.
Vi har många olika varianter av vigselringar och förlovningsringar. Allt från klassiska solitärringar med en diamant infattad till alliansringar, haloringar, sidostensringar med flera diamanter infattade. Om du önskar något helt unikt så kan du även välja att specialdesigna en förlovningsring helt efter egna önskemål. Då för vi en dialog tillsammans med er där vi tar fram skisser på ringen och designar tills den motsvarar era önskningar och tillverkar sedan ringen efter designen.

VANLIGA FRÅGOR OM VANBRUUN.COM

Har ni butik?
Vi har valt att enbart finnas online för att hålla nere kostnaderna och i slutändan priserna för våra kunder. Hela vår idé bygger på att erbjuda kvalitet till bästa möjliga pris för våra kunder och genom att inte ha butik gör vi det möjligt då kunden slipper betala för butik, butikspersonal samt ett stort lager. Vi har fri retur och öppet köp i 90 dagar på våra standardprodukter.

Vågar jag handla något så värdefullt online?
Då vi vet att det kan kännas riskfyllt att handla en så värdefull vara online så erbjuder vi 90 dagars öppet köp och även fri storleksjustering inom dessa väl tilltagna dagar.

Jag behöver rådgivning, kan jag få hjälp av er?
På VANBRUUN.COM anser vi att kunskap är viktigt för att kunna tillmötesgå era önskemål och för att kunna besvara minsta fundering som ni har om ädelstenar eller ädelmetaller. Därför har vi medarbetare som är utbildade av GIA som står för Gemological Institute of America. Vi finns tillgängliga för att rådgiva dig till rätt val varje dag emellan 08-21.

Hur vet jag hur ringen ser ut?
Vi är väl medvetna om att det kan vara svårt att avgöra hur en ring ser ut endast genom att se en bild på den på en hemsida. Därför bistår vi gärna med bilder och filmer på våra ringar. Dessutom kan du låna hem 3 ringar från oss i 3 dagar. Vänligen läs mer här.
Solitärringen Bonnie

Nedan presenterar vi olika kombinationer som vi rekommenderar

Solitärringen Bonnie 0.7 Carat tillsammans med alliansringen Sofia. Bonnie är en av våra favoriter på hemsidan. Det är en mycket vacker solitärring med sex stycken nätta klor med små öppningar nedtill som släpper in ljus till diamanten samtidigt som det ger ett sofistikerat utseende på ringen. Sofia är en av våra nättare alliansringar som ger ett smakfullt och lite diskret intryck.
Sidostensringen Gabrielle
Sidostensringen Gabrielle 0.7 Carat tillsammans med alliansringen Linda. Gabrielle är en av våra mest populära och pampiga sidostensringar. Med sin kloinfattning ger ringen ett mer modernt intryck och framhäver diamanterna på ett smakfullt sätt. Linda är Sofias storasyster och har därmed lite större diamanter.
Solitärringen Celine
Solitärringen Celine 0.5 Carat med alliansringen Luna. Celine är den ultimata ringen om du söker något iögonfallande. Den har en tilltalande skena som är något kupad på ovansidan, de flesta av våra andra ringmodeller har en mer rak profil. Celine får verkligen diamanten att poppa på grund av dess nätta skena. Luna är en nyhet på hemsidan och har redan blivit väldigt populär.
Solitärringen Amelia
Solitärringen Amelia 0.7 Carat med alliansringen Ester. Amelia är en ring för den som vill framhäva diamanten maximalt då skenans utformning skapar en illusion av att diamanten är större än vad den i själva verket är. Detta är den ringmodell vi har som får diamanten att poppa mest. Ester är en romantisk alliansring som också den är en nyhet på hemsidan.

Vi hoppas kunna inspirera till förlovning och till ett intresse för diamanter men för en mindre summa pengar. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar antingen via vår chatt som har öppet 08-21 varje dag, året om. Du kan även kontakta oss via mail till info@vanbruun.com eller via telefon på 033-400 60 70.

Kommentarer