Logo

Planering

De bästa bröllopsteman

Bästa bröllopsteman för ett unikt bröllop

Alla drömmer om den där speciella dagen då det bara handlar om en själv och ens livs kärlek, ens bröllopsdag. Små flickor, pojkar och ickebinära har alla någon gång funderat om hur ens bröllopsdag kommer att se ut. Många har väl även som barn eller till och med ung tonåring lekt bröllop med sina vänner där alla klär ut sig och någon som gifter sig. Här kommer några tips på team som kan få idéerna att börja flöda.


Sport tema

För fotbollsfanatikerna och alla de par som har träffats genom någon sport, match eller har ett favoritlag vars flaggor klär vissa rum, så kanske ett bröllop i med sport tema precis det som gör det perfekta bröllopet. Med favoritlagets färger längst altaret och mottagningen med gammaldags bås där gästerna får slå vad på oddset om det är brudtärnorna eller marskalkarna som kommer att vinna i en lättsam lek av trekamp mot varandra, eller kanske ytterligare ett team som bildas av olika gäster.

Skogs tema

Många bröllop hålls inte bara i kyrkor eller heliga religiösa platser längre utan många brudpar tar med sig hela bröllopet ut till en plats som är speciell för de själva för att dela med sig av deras favoritställe med alla sina nära och kära. För många är detta en stor och vacker skog i en glänta, omringade av vilda blommor. Med bord dukade i jordnära färger och vackra blommor och levande ljus tillsammans med glittrande kristall detaljer som fångar upp dagsljuset och speglar naturliga regnbågar runt om alla gäster, kan ett skogstema bli sagolikt .

Sagobröllop

Det spelar ingen roll om hur vuxen man än blir, alla har en favorit saga eller Disneyfilm från när de växte upp. Ett bröllops tema inspirerat av Skönheten och Odjuret med vackra röda rosor och bröllopskläder som speglar karaktärerna perfekt, öppningsmelodin som spelar när brudparet går ner från altaret som gift par. Kanske med en mottagning med antika möbler i roliga färger som påminer om de förtrollade människorna från Odjurets slott som är ställda i som om de minglar eller redo att dansa. Det är bara sagornas värld som sätter stop för ett sagobröllop.

Cirkus eller Cirque du Soleil tema

Den romantiserade fantasin om att rymma i väg med cirkusen som kommer till stan för att sedan gifta sig med flygande aerial-gymnaster runt om sig har sedan länge varit en trop för de som önskar sig äventyr i livet. Så varför inte ha ett tema i sprakande färger och hyra in konstgymnaster, eldslukare som står utanför tältet och luftakrobater som dansar förbi gästerna i luften med vackra silken.

Stjärnnatt tema

Många brukar hålla sina bröllop under förmiddagen eller eftermiddagen men varför inte ha ett midnatts-tema under självaste midnatt under en stjärnfylld sommarnatt. Varje år finns det olika vackra händelser som har med stjärnorna att göra, så varför inte ta tillfället i akt och planera in bröllopet under natten då stjärnorna kommer falla och ha ett utomhusbröllop under månskenet. Med dekorationer av månar och stjärnor som vackert lyser upp både mottagningen och ceremonin blandat med levande ljus och stråkkvartett kan nästan inget slå utomhus dansgolvet när brudparet dansar sin första dans som gifta under en bra himmel med fallande stjärnor.

Met Gala

Varje år vallfärdas alla tiders mest populära och älskade skådespelare och artister till den extravaganta Met Galan med häpnadsväckande utstyrslar, och för de som älskar att se dessa kreativa designers klä upp dessa kändisar så kan detta vara det perfekta bröllops temat. Släng konceptet att bara brudparet ska stå ut ur mängden i väggen och be alla gäster komma klädda i det de skulle ha på sig på Met Galan. Låt mottagningen och till och med officianten spegla denna häpnadsväckande tillställning som alla kommer se till att komma på lite extra bara för att se hur alla kommer att klä sig.

Ett bröllop bara för er

Släng traditionerna i väggen, låt inte förväntningarna om ett vanligt traditionellt bröllop stoppa det perfekta bröllopet från era drömmar att ta plats. Vare sig det är den äldre eller yngre generationen eller någon avlägsen släkting som försöker att tona ner er kreativa vision på hur ni vill gifta er så ge er inte. Det är därför brudtärnor och marskalkar finns med från början av planeringen av bröllopet till dagen det hålls, så att de kan lyssna på alla negativa kommentarer om hur just den personen vill ha ert bröllop så att själva brudparet slipper lyssna på det. Låt ert drömbröllop bli en ceremoni alla kommer att minas med skratt, lycka, kärlek och marskalkar som rugby tacklas av den minsta av brudtärnorna för att ta hem segern!