BröllopsGuiden
Vigsel utomlands

V I G S E L    U T O M L A N D S

Så mycket mer för pengarna

Varför tycker du att man ska gifta sig utomlands?
— Man får oftast så mycket mer för pengarna och ett extra underbart minne oavsett om man gör det på tu man hand eller med familj och vänner.

Vad är viktigast att tänka på när man planerar sin utlandsvigsel/bröllop?
— Var ute i god tid, boka via en etablerad researrangör samt se över landets lagar och regler.

Hur hittar man produkter och tjänster till sitt utlandsbröllop?
— Anlitar man oss på Wedding By Moalee så har vi ett brett kontaktnät med både svenska och lokala leverantörer.

Vilka papper och dokument behövs för att få sin utlandsvigsel giltig i Sverige?
— Det är väldigt olika beroende på vilken destination man väljer, vissa länder kan ej utfärda giltig vigsel och då måste bröllopsparet först gifta sig borgerligt i Sverige och sedan ha en symbolisk ceremoni på plats.

Om man vill ha med sina vänner som gäster när man gifter sig utomlands, hur kan man göra då?
— Har man inte budget att bekosta gästernas flyg och boende är det mer vanligt idag att gästerna får stå för detta själva. Vi på Wedding By Moalee kan hjälpa till och ta fram förslag tillsammans med vår partner Odenresor AB som är en etablerad resebyrå.

Vad kostar det att anlita er?
— Vi skräddarsyr våra prisofferter efter kundens önskemål. För dem som önskar hjälp att komma igång men vill boka allt själva erbjuder vi startpaket för endast 1 500 kr och inkluderar då 2-3 bröllopsförslag efter kundens önskemål, listor till samtliga leverantörer vi rekommenderar samt planering och checklistor.

Vad kostar ett bröllop utomlands?
— Det är förstås omöjligt att säga ett exakt pris, allt beror på om man ska gifta sig på tu man hand, antal gäster, reseperiod etc. Men ett tvådagars bröllop i Italien för 30 gäster kostar från ca 30 000 kr och inkluderar då välkomstmiddag dagen före, bröllopsceremoni, mingel efter vigseln med plockmat och dryck, bröllopsmiddag och dans.

Har du något roligt bröllopsminne?
— Jag har många fina minnen, men ett jag bär med mig lite extra är från ett av mina bröllop i Italien där stämningen var på topp konstant under hela helgen och alla bjöd på sig själva. Det blev en rolig och festlig helg för både brudparet, gäster och oss leverantörer.

Vilka är dina bästa bröllopstips?
— Om ni inte har möjlighet att anlita en bröllopskoordinator, våga ta hjälp av era nära och kära så ni får njuta hundra procent av dagen.
Anki Moalee Anki Moalee
Rese- och bröllopskonsult,
WEDDING BY MOALEE
Stockholm
www.weddingbymoalee.se

Kommentarer (8)

very good
Your work is very good and I appreciate you and hopping for some more informative posts.
Edmonton Basement Renovations 2023-05-23        Anmäl
intention
It’s all about the intention and skill of those who facilitate the process. [url=https://www.basementrenovationsedmontonab.com/]Edmonton Basement Renovations [/url]
fritzsara5225 2023-05-23        Anmäl
create division
I’ve seen it create division in senior teams when handled incorrectly and seen transformation happen when used elegantly. Edmonton Basement Renovations
adamschule85 2023-05-23        Anmäl
Keep up
I really liked your article. Keep up the good work.
canberra bore water 2023-05-04        Anmäl
the future
Hoping to see more of this posts in the future!
bernese mountain dog price australia 2023-05-04        Anmäl
Cool
This is so cool and awesome. Keep sharing!
Dunwoody 2023-02-07        Anmäl
how i got my husband home
Jag vill berätta för alla här hur DR alaba förändrade mitt öde. I nästan femton år arbetade jag som försäljare i ett bilföretag och fick knappt en provision för att betala räkningarna medan en viss kollega i tankarna köpte hus. Jag var förvirrad runt henne eftersom alla var avundsjuka på hur mycket provision hon gjorde. Jag insåg inte vad som var fel eftersom jag var bra på mitt jobb och det fanns inget extra hon gjorde som gjorde henne annorlunda och i nästan fem år kunde jag inte ta modet att uttrycka mig för henne. En dag när hon körde iväg mig bad jag henne att ge mig några råd och bestämde mig för att lära av henne, men hon sa att jag var bättre på jobbet, vilket förvirrade mig ytterligare eftersom hon uppenbarligen var bättre. Efter många samtal informerade hon mig om DR Alaba som utförde sin magiska besvärjelse som gjorde henne exceptionell. Hon gav mig hans kontakt och bad mig prata med honom och göra vad han än bad mig om. Det har gått sju månader och jag har precis köpt mitt första hus och sparat tillräckligt med pengar för att skicka mina tvillingar till college. Jag var trasig och hemlös och jag skulle aldrig ha föreställt mig att äga ett hem så snabbt. Tack DR Alaba. Be honom om hjälp och med hans tillåtelse lämnar jag hans direkta kontaktnummer WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ELLER E-post: dralaba3000@gmail.com...
selma lucas 2022-06-05        Anmäl
Svensk bröllopskoordinator i Barcelona
Hej! Jag är en svensk bröllopskoordinator baserad i Barcelona, Spanien. Jag kan hjälpa till med skräddarsydda helhetslösningar i Barcelona med omnejd, Sitges, Costa Brava. Allt ifrån endagarsbröllop, till hela bröllopshelger. För mer information kan ni besöka min hemsida.
Linda 2020-11-15        Anmäl

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem