Logo

Planering

Weddingsbyjosefina

Frågor och svar med bröllopskoordinatorn Josefina Lundin

Vad är roligast med att arbeta som bröllopskoordinator?

Det finns inget bättre än att se när den stora dagen genomförs och att alla bitar faller på plats, som vi har planerat ihop under en lång tid. Att jag som bröllopskoordinator får se hur brudparet lyser av kärlek och glädje och njuter av sin stora dag tillsammans med sina gäster till hundra procent.

Det enda fokus brudparet ska ha under bröllopsdagen är på kärleken och att vara huvudnumret i och under festligheterna. Att njuta av varandra och kärleken och umgås med gästerna. Det ska brudparet kunna göra utan att tänka på något av det praktiska. Bröllopsdagen är något brudparet kommer att minnas i positiva tecken resten av livet, då det är en dag som man har investerat mycket tid och pengar i. Man ska inte behöva tänka på när gästerna ska flytta sig från vigselplats när tårtan ska serveras eller när Dj ska börja spela. Brudparet ska bara vara i nuet och njuta! Att få koordinera och ansvara för allt detta är så tillfredsställande för mig som bröllopskoordinator. Att förverkliga drömmar och planer med brudparet och skapa en magisk resa och dag.

Varför ska brudpar anlita dig som bröllopskoordinator?

Att gifta sig ska kännas kul men kan också vara otroligt förvirrande. Det är en djungel att välja mellan leverantörer i bröllopsvärlden och det är många beslut att fatta.

Det är där jag kommer in som bröllops- koordinator för att minimera stressen och pressen som ofta uppstår i att planera ett bröllop. Jag gör så att resan från start till slut känns rolig, trygg och besvärsfri! Jag finns med hela vägen och är ett bollplank som lyssnar in, bidrar med idéer, erfarenhet och kompetens. För mig är det otroligt viktigt att man som kund känner sig sedd, trygg och är delaktig i alla olika steg.

FOTON//WEDDINGSBYMALIN

Kan man anlita dig för endast bröllopsdagen?

Absolut kan man det! Alla brudpar vill inte ha hjälp från planeringsprocessen till slut utan en del brudpar väljer att ta hjälp endast under själva bröllopsdagen. Då finns jag på plats under bröllopsdagen som spindeln i nätet. Ser till att allt flyter på som det ska som brudparet har planerat själva innan. Andra brudpar vill endast ha hjälp med planeringen innan och sköta bröllopsdagen själva. Kort och gott kan vi skräddarsy efter brudparets behov och det går såklart också att ändra under resans gång om brudparet vill ha mer hjälp.

Kontaktinfo: josefina@weddingbyjosefina.se Instagram: weddingbyjosefina.se