Logo

Presenter

Yasuragi en fridull oas


Yasuragi är en fridfull oas i Stockholm

Upptäck Yasuragi, ett spahotell som kombinerar det bästa av japansk zenestetik med skandinavisk design. Den minimalistiska designen är genomgående på hela Yasuragi  och syftar till att skapa en plats där ni kan andas ut. Här kan ni fly vardagens stress och stiga in i en värld där ni kan vara er själva fullt ut. Vid ankomsten välkomnas ni av de japanska portalerna, torii, och den rogivande naturen som omger hotellet.

Spa i japanska anda

Den japanska badtraditionen är i fokus på Yasuragi. I det japanska badet kan ni njuta av varma källor både inomhus och utomhus samt olika typer av bastur för total avkoppling. Tysta stunder uppmuntras regelbundet vid de varma utomhuskällorna för att gästerna ska kunna koppla av och ta del av naturens lugn.

Arkitektur

På Yasuragi finns 191 hotellrum i japaninspirerad stil. Varje rum är noggrant utformat för att ge en känsla av inre lugn och frid, med enkelheten i fokus. När ni kliver in i ert rum möts ni av rena linjer, naturliga material och en känsla av harmoni. Den avkopplande miljön i rummen förhöjs av den slående vyn över Höggarnsfjärden och Stockholms skärgård. Arkitekturen på Yasuragi är både funktionell och konstnärlig. Den japanske arkitekten Yoji Kasajima har lyckats skapa en byggnad som smälter samman med naturen. Varje linje i byggnaden är ett uttryck för den japanska kulturens kärlek till enkelhet och balans. Vill ni ha uppleva egen värld av Japan ska ni boka den allra mest exklusiva sviten - Ryokan Hanare. En värld på 100 kvm med två sovrum, matsal och eget japanskt bad med tradtionell tvagning, varm källa och en liten bastu samt en jacuzzi ute på terrassen. Här får ni egen tid i lugn och ro och blir väl omhändertagna av en Naki-san, värdinna som ser till att källan är fylld och middagen serverad. Perfekt för att koppla av både innan och efter bröllopet.

Japanska smaker

På Yasuragi finns fyra olika restauranger att välja mellan, var och en med sin egen karaktär och charm. I Minamo möts gästerna av en lugnare atmosfär med a la carte meny.  Teppanyaki Kiri bjuder istället på mer liv och puls när ni sitter framför stekbordet och ser på när kockarna tillagar maten. Izakaya Nagi lockar med ett brett utbud av smårätter och snacks som är perfekta att dela med vänner och Sushi Bar Namiyama är ett mekka för sushiälskare. 

Aktiviteter

För er som vill uppleva mer än bara avkoppling erbjuder Yasuragi en rad olika aktiviteter som ingår i vistelsen t ex yoga, meditation och klangresa. Ni kan även boka en egen sushiskola där ni får lära sig att rulla den perfekta biten, eller boka karaoke loungen för att sjunga loss eller en privat yogaklass för att hitta inre balans - det finns något för alla! 

Möhippa/svensexsa

Yasuragi är en perfekt plats för speciella tillfällen som möhippor och svensexor med sin kombination av avkoppling, glädje och upplevelser. Paketet inkluderar i övernattning, trerättersmiddag och frukost och obegränsad tillgång till det japanska badet under hela vistelsen. Kolla in paketen här.

Bröllopsgåva

Letar du efter den perfekta bröllopsgåvan är ett presentkort till Yasuragi den ultimata gesten av välbefinnande och lyx. Ett presentkort hos Yasuragi ger möjligheten att välja mellan Yasuragis olika paket, behandlingar eller restaurangen.


Yasuragi

Hemsida: yasuragi.se

Instagram: yasuragisweden

Email: info@yasuragi.se