Logo

Resor

Planera din bröllopsresa med Fieldwood Travel

Fieldwood Travel hjälper er att designa er egna drömresa

I ANNONSSAMARBETE MED FIELDWOOD TRAVEL

Oavsett om ni är äventyrslystna och vill nå toppen på Mount Everest  – eller vill äta mat på en stjärnkrog i Paris hjälper Fieldwood Travel er att designa er paketresa. Med service dygnet runt kan ni känna er trygga från dörr till dörr. Med experter och samarbetspartners över hela världen gör Fieldwood Travel det möjligt att ge er unika och magiska upplevelser under er resa. Vill ni åka tåg genom Sydafrika eller lära er surfa på Costa Rica? Berätta om era drömmar, så gör Fieldwood Travel dem till verklighet. 

Christoffer Columbus gjorde det på sitt vis. Fieldwood Travel hjälper er att göra det på ert vis. Med kunskap och erfarenhet tar de nutidens upptäcktsresande på privata expeditioner jorden runt. Med kostnadsfria offerter får ni  förslag på resmål som matchar era önskemål, förväntningar och budget. Alla typer av äventyr finns i alla  prisklasser – därför kan de alltid ta fram ett förslag till er oavsett budget. Bungalow, poolvilla, slott eller trädkoja? Cykel, häst, båt, eller limousine?  Oavsett hur ni vill spendera er smekmånad, så hämtar Fieldwood Travel  er vid dörren – och släpper av er med mängder av upplevelser rikare.

Vilken destination skulle ni rekommendera för en smekmånad?

Beroende på när på året, vilka intressen, samt budgetens storlek- så finns det många pärlor i Europa. Så som Cote d´Azur, Cinque Terre, Formentera, Toscana mm. Är det däremot under svensk vinter så brukar vi ofta rekommendera resor till tex Mauritius, Maldiverna, Söderhavet, Hawaii eller Sydafrika.

Vilka aktiviteter eller utflykter kan ni rekommendera för en smekmånad?

Vi har arrangerat surfskolor , dykskolor, hästridning i Argentina, vingårdsbesök, luftballongstur över Kalahari, eller varför inte besöka bergsgorillorna i Rwanda, magiskt. Ja, det finns så mycket spännande att göra i världen.

Har ni specialerbjudande eller paketpriser för en smekmånad?

Vi utgår från parets budget och intressen för att bygga ihop ett förslag. Sedan i samarbete med varandra formar vi den absolut bästa möjliga resan utifrån de förutsättningar som finns.

Hur kan ni hjälpa till att göra ett pars smekmånad extra speciell?

Ibland blir det lite roliga överraskningar. När vi sätter ihop ett resepaket till par, så bekantar man sig ju lite med personerna i fråga. Något som vi tycker är extra roligt är att då att kunna överraska paret med det där lilla extra som de själva inte hade tänkt på.

Hur kan ni hjälpa till om något går fel under resan?

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder 24/7 alla årets dagar.

Fieldwood travel

Hemsida: www.fieldwoodtravel.se

Email: info@fieldwood.se 

Telefon 0411-653 80