BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED SCHALINS RINGAR

Svenskt hantverk från Schalins Ringar

Schalins har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Deras strävan efter att ständigt utveckla sig, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att de idag är en av
Nordens största ringtillverkare.
Schalins Ringar

Äkta Schalinsring

En ring från Schalins är ett svenskt hantverk. Alla ringar tillverkas helt från grunden i deras anläggning. De smälter och legerar guldet själva, vilket ger full kontroll på innehåll och kvalitet. Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) kontrollerar kvalitén. De infattar själva samtliga diamanter vilket borgar för högsta kvalitet.
Schalins Ringar

Metaller & ytor

Valfrihet är viktigt och därför kan du välja mellan flera olika ytor på din ring och fem olika metallblandningar – legeringar.
Schalins Ringar

Diamanter

Schalins diamanter är konfliktfria enligt The kimberley Certfication Scheme. De gör själva alla juvelinfattningar för att säkerställa kvaliteten. De ställer även krav på att deras leverantörer ska vara certifierade medlemmar i The Responsible Jewellery Council (RJC).
Schalins Ringar

Specialdesigna din ring

Vill du ha en ring som ingen annan har? Välkommen till Schalins. En stor del av deras tillverkning är olika former av specialdesignade ringar, som man vill sätta sin egen prägel på. Du kan ändra antal diamanter, diamantkvalitet, fattningstyp, yta, bredd, höjd, mm. Det är bara fantasin tillsammans med tekniken som sätter begränsningarna. Vänd dig till någon av deras duktiga Återförsäljare som hjälper dig.
Schalins Ringar

Skötselråd

Guld, palladium och framförallt silver är mjuka material som behöver tas om hand. För att hålla din ring fin under en längre tid rekommenderar vi Er att ta av Er ringarna vid t.ex. träning, arbete med händerna och diskning.
Schalins Ringar

Fråga efter Schalins

När du väljer en ring från Schalins väljer du svenskt i alla led, från metall och hantverk till kvalitet och design.
MER INFO: www.schalins.com

Kommentarer