BröllopsGuiden
BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED CAJSA'S KÖK
Cajsas Kök

Sveriges vackraste trädgård för bröllop & fest

Drömmer du om ett sommarbröllop utomhus, i en vacker trädgård omgiven av näckrosor och citrusträd? Det låter kanske som en saga, men denna plats finns i Uppsala och är känd som Botaniska Trädgården. I våra ögon en av Sveriges vackraste platser för bröllop och fest!
Botaniska Trädgården i Uppsala är ett levande växtmuseum för tusentals växter från världens alla hörn. Här doftar det av orkidéer, citrus och olivträd! Vintertid bor de tropiska växterna i det anrika Orangeriet men till våren när de flyttar ut, blir Orangeriet en unik plats för bröllop och fest!
Cajsas Kök

Vigsel i Botaniska Trädgården

Botaniska Trädgården bjuder på flera unika och sagolika platser att delge era löften på. Här kan ni välja att vara mitt i den grönskande växtligheten och låta solens strålar strila ner genom lövverken. Intill näckrosdammen stoltserar trädgårdens magnifika lärkträd som ger en skuggad yta, perfekt för sittplatser där gäster kan samlas eller slå sig ner.
Cajsas Kök
Här finns också ståtliga urnor och valv i sten som tillsammans med Orangeriet ger trädgården en spännande karaktär. Här finns det garanterat plats för många gäster, levande musik och servering, eller hur ni väljer att rama in er stora dag.

Middag i anrika Orangeriet

Orangeriet med sina stora fönster mot näckrosdammen och högt i tak ger en ljus och luftig känsla. Här ryms 145 middagsgäster. Efter middagen står Linnésalen redo för dans, och från den stora pelartrappan bjuds det på en magnifik utsikt över trädgården och Uppsalas storslagna Slott.
Cajsas Kök

Njut av Botaniska Trädgården året om!

På höjden ovanför Botaniska Trädgården hittar ni Uppsala Slott. Från Borggården på slottet har ni en fantastisk utsikt över Botaniska Trädgårdens vackra arkitektur.
Drömmer ni om fest i Slottsmiljö så erbjuder Uppsala Slott den eleganta Vasasalen! Med mjuka valv och högt i tak rymmer Vasasalen 110 middagsgäster och kan bokas året om.
Välkomna era gäster till en vacker och historisk plats, där varje säsong förgyller slottsmiljön på sitt eget vis!
Uppsala slott

Bokning av Orangeriet och Vasasalen

För bokning och mer information om Orangeriet i Botaniska Trädgården och Vasasalen på Uppsala Slott kontakta Cajsa´s Kök.
Cajsa´s Kök är en helhetsleverantör inom event och catering som hyr ut lokaler i Uppsala för både bröllop och fest. Med lång erfarenhet av minnesvärda fester hjälper Cajsa´s Kök er med både det mindre och det större bröllopet!
Uppsala: 018-130 190
Stockholm: 08-230 190
Mail: info@cajsas-kok.se
Webbsida: www.cajsas-kok.se
Cajsas Kök

Om Cajsa´s Kök

Cajsa´s Kök drivs av erfarna och prisbelönta kocken Cajsa Johansson, även känd från TV och som bröllopsexpert i senaste numret av BröllopsGuiden. Genom åren har Cajsa’s Kök serverat kungligheter, ambassadörer och landshövdingar och bidragit till många minnesvärda fester och event.
Cajsa´s Kök är specialiserade på event och catering i Uppsala och Stockholm med omnejd och hjälper gärna till med allt från planering, lokal, servering och middagsmenyer. Kontakta Cajsa´s Kök för en kostnadsfri konsultation.
Läs mer om Cajsa´s Kök och förslag på bröllopspaket på
www.cajsas-kok.se/brollop/

Kommentarer