Logo

Vigsel

Vanbruuns viselringar erövrar världen

VANBRUUN erövrar världenVictor Halvarsson grundade onlineföretaget VANBRUUN 2014 efter att han själv varit på jakt efter en förlovningsring men inte hittade det han sökte. Han upptäckte ett hål på marknaden. Det fanns ett brett utbud och låga priser online, men hög kvalitet fanns endast i fysiska butiker. Victor ville kombinera de två, han ville ändra på en ganska traditionell bransch och resultatet blev VANBRUUN.COM

VANBRUUN är idag är en av Skandinaviens största onlinebutiker för exklusiva smycken, ringar och diamanter. Victor har som mål att blir störst inom sitt gebit i världen, och VANBRUUN är på god väg. Det svåra i starten var att etablera sig som en okänd aktör berättar Victor. Genom att finnas tillgängliga och ge personlig service från morgon till kväll för kunden, hålla det man lovat samt erbjuda de bästa leverantörerna så har expansionen gått snabbt.

En annan framgångsfaktor är att VANBRUUN vill ge sina brudpar samma personliga upplevelse som i en vanlig butik. Att välja ut sin blivande partners ring ligger det mycket eftertanke bakom och VANBRUUN finns med från början och kan hjälpa till med allt från val av design, till att hitta rätt storlek. Det är 90 dagars returrätt, fria frakter och returer. Andra populära tjänster är kostnadsfria utskick av attrapper (replikor av VANBRUUNS ringar) till kunder, något som hjälper många att välja och jämföra, samt specialdesignade ringar för den som önskar något helt unikt. Nästan alla smycken görs på beställning, vilket innebär att resultatet är unikt och personligt. Man erbjuder även fri gravyr samt konfliktfria diamanter där varje diamant handplockas. Ringen eller smycket levereras sedan i en exklusiv förpackning. VANBRUUN hjälper också gärna till efter att ringen väl är köpt om något behöver ändras eller justeras.

Celeste

Fredrica & Sofia

Fredrica & Sofia

0,60 karat, 950 platina

Cara grande

Cara grande

Diamantörhängen 18k

Isabel

Isabel

Armband 18k

Akoya


Planerna för framtiden är att bli en långvarig och dominant spelare inom sitt prissegment för förlovningsringar och vigselringar i Sverige, att öka inom smycken och satsa på att expandera internationellt ännu mer! VANBRUUN finns idag i alla länder och har sidor översatta till Svenska, Norska, Danska, Engelska och Tyska.

Victor ger till sist rådet till alla brudpar att välja tidlösa ringar som man kan känna sig nöjd med i flera år istället för att utgå ifrån vad som är inne just nu. Tänk på att ni ska bära ringen hela livet ut och välj något som verkligen motsvarar en tidlös men personlig stil! Viktigt är också att alltid köpa med ett oberoende diamantcertifikat så man som kund inte riskerar att blir lurad. Victor kan också berätta att brudgummen ofta väljer en bekväm vigselring som inte är för kantig eller för bred och att nittio procent av tiden brudpar lägger ner går till att välja brudens ring.

» Förlovningsringar
» Vigselringar