BröllopsGuiden
Elite Plaza Hotel
Bild 1 av 5
Elite Plaza Hotel
Västra Hamngatan 3
411 17 Göteborg
TEL: 031-720 40 00
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för privata festligheter. Varför inte duka till middag i Maharadjasalen eller kanske i Sveasalen? Vi hjälper er att planera er fest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne.

Sveasalen som är åttakantig, ingår i den 183 m2 stora Sveasviten. Från början var salen salong i direktörens tjänstebostad och 1909 blev salen Svea Brand- och Lifförsäkringsbolags styrelserum.

Maharadjasalen har ett underbart kulturminnes märkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. Här inne hade VD:n för Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag sitt kontor. Maharadjasalen ingår i Maharadjasviten på 148 m2.

Vi har byggt om Svea Brand- och Lifförsäkringsbolags gamla försäkringsarkiv till vinarkiv. Här kan ni anordna vinprovning, middag för upp till 40 personer eller bjuda in era kunder på ett frukostseminarium.

Vår svit på 5:e våningen passar utmärkt till mingelfester, cocktailpartyn eller bara en fördrink innan maten för sällskap upp till 15 personer.

Kontakta vår Hovmästare i Swea Hof på 031-720 40 40 eller sweahof@elite.se för mer information.

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!