BröllopsGuiden
Engelbert
Box 383 00
100 64 Stockholm
TEL: 08-84 09 55
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Engelbert är ett familjeföretag som grundades av Heribert Engelbert 1920 och idag drivs av fjärde generationen Engelbert.

Ett smycke från Engelbert känner man igen utan att företagets etikett finns på det.
Denna vision är ledord hos Engelbert, och fungerar som grundbulten i all form och design.

Heribert Engelberts tanke var att företaget skulle fungera som en grossistverksamhet. När sedan verksamheten gick i arv till Stig Engelbert började man tillverka smycken i egen ateljé. Den nya inriktningen var framgångsrik. Idag har Engelbert sin flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan 13 i Stockholm, en dröm Stig Engelbert hade, som Oscar Engelbert förverkligade.

Fortfarande tillverkar Engelbert alla vigsel- och förlovningsringar i den egna verkstaden. Tack vare produktion i egen ateljé och in-house designern Thomas Carlsson kan Engelbert bevara och utveckla sin egen identitet. Tanken med att tillverka ringarna för hand, bit för bit, är att själen behålls levande i smycket. Något som ofta går förlorat vid masstillverkning.

Engelbert presenterar nya kollektioner med ringar och övriga smycken två gånger per år, inför vår och höst. Designen är tydlig- modern och tidstypisk.

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem