BröllopsGuiden

Fotograf Malin Norlén

Fotograf Malin Norlén
Bild 1 av 7
Fotograf Malin Norlén
Lilla Nygatan 15
118 28 Stockholm
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Just er kärlekshistoria är unik och jag skapar bilder fulla av känslor och detaljer, för att återberätta och föreviga ert bröllop genom mina bilder.

Min stil kan bäst beskrivas som mjuk och kärleksfull. Vill att bilderna ska fånga ögonblicken av kärlek och känslor. Anledningen till att jag älskar mitt arbete är den fantastisk känslan, när jag har gjort mitt jobb perfekt, att få beröra människor till tårar och skapa livslånga minnen.

Jag är mycket stolt över mitt hantverk och jag investerar 100% av mig själv inte bara i bilderna utan inför och under er bröllopsdag. Det är inte alltid det känns lätt och naturligt att stå framför en kamera. Jag strävar därför alltid efter att få mina par att skratta och känna sig trygga och avslappnade under hela dagen. Jag kommer att vara där för er mer än bara en fotograf och guida er genom ert bröllop både före och efter. Det är er bröllopsdag och ni bör njuta av varje ögonblick.

Lite om mig själv

Ord som passa bra in på mig är, glad, positiv, engagerad, professionell och hängiven uppgiften. Jag har tagit bilder så länge jag kan minnas och sedan 2005 och har jag framgångsrikt fotograferat över 200st bröllop när och fjärran. Törs påstå att inga oförutsedda överraskningar hindrar mig från att ta vackra bilder på er dag.

Efterarbete och redigering är avgörande för bästa resultat och varje bild behandlas manuellt innan slutlig leverans.
 
Medlem i Svenska fotografers förbund
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!