BröllopsGuiden
Malmö Dansakademi
Bild 1 av 7
Malmö Dansakademi
Sofielundsv. 57
214 34 Malmö
TEL: 040-96 00 96
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
MALMÖ DANSAKADEMI; Skånes största dansskola erbjuder över 60 olika dansstilar och är den mest bokade dansskolan i Skåne med möhippor och svensexor, bröllopsshower och privatlektioner inför bröllopsdansen!

VI ÄR SKÅNES MEST BOKADE DANSSKOLA VID BRÖLLOP, MÖHIPPOR OCH SVENSEXOR
Vi arrangerar runt 10 st möhippor och svensexor varje helg och är tillgängliga fredag-lördag för just era arrangemang! Malmö Dansakademi skräddarsyr en rolig stund åt er på möhippan eller svensexan. Vi håller i både dansuppvisningar, dansworkshops/intensivkurs samt försäljning av presentkort med t.ex. privatlektioner/terminskurser. Vi har dessutom ett vackert och rogivande spa där ni kan koppla av i ett hav av bubblor i våra jacuzzier efteråt. Vi skräddarsyr ett paket för just ert arrangemang!

BOKNINGAR
I vårt bokningssystem (www.timecenter.com/dansakademin) hittar ni lediga tider, priser och allmän information. Vi tar främst emot bokningar på FREDAG – LÖRDAG. Vill ni boka övriga dagar eller att vi ska åka ut till er? Maila in er bokningen istället till info@dansakademi.se

DANSWORKSHOP – 1 timme
Om ni vill ha en livlig och spännande aktivitet på er svensexa eller möhippa är en danslektion precis det rätta valet! Det är ett bra sätt att bryta isen och få hela sällskapet att känna sig behagligt till mods. Våra skickliga dansinstruktörer gör dansen enkel och rolig för alla i gruppen så att samtliga deltagare känner sig delaktiga, duktiga och nöjda!

Även om det naturligtvis är möjligt att bara vila och se på när bruden/brudgummen lär sig dansa så rekommenderar vi att hela gruppen är med och dansar. Det brukar bli roligare för bruden/brudgummen och skapar en större gemenskap i gruppen.

Har ni möjlighet att sammanföra svensexan och möhippan under den här aktiviteten så är det ännu bättre. Då kan hela sällskapet ha roligt också senare på bröllopsfesten. Vi lovar att ni då imponerar stort på de andra gästerna!
________________________________

PRIVATLEKTIONER - BRÖLLOPSDANSEN
På Malmö Dansakademi kan ni boka privatlektioner för dig och din partner. Ni väljer själva antal timmar och dansstil. Vissa väljer att enbart fokusera på grundstegen i den klassiska bröllopsdansen, vals. Andra vill välja sin favorit låt och lära sig en hel koreografi. Några väljer att börja med den klassiska valsen och sedan bryta av med något helt oväntat som ett fartfyllt Bollywood nummer. Oavsett vad du och din partner önskar kan vi erbjuda de bästa danslärarna i varje genre.

Väljer ni ett paket på 10 timmar får ni 500 kr rabatt om ni bokar de på en gång. Detta rekommenderas varmt då dansen brukar vara höjdpunkten på dagen. Dessutom för lektionerna paret närmare varandra innan deras stora dag!

TILLÄGG:
- Varför inte lära era närmaste vänner en koreografi och överraska era gäster med ett sprakande dansnummer?

- Eller boka våra duktiga dansare till ert bröllop för att bjuda på magdans, samba eller någon annan trevlig dans som underhållning?

Oavsett vad ni önskar kan vi arrangera det hos oss på Malmö Dansakademi!

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem