BröllopsGuiden
Årstiderna i Kockska huset
Västergatan 2C
211 22 Malmö
TEL: 040 – 23 09 10
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Bröllopsfest i Malmös vackraste miljö – Årstiderna i Kockska huset.

Att bestämma er för att ha er bröllopsfest hos oss är att ge oss en oerhörd ära. Nämligen att få ansvara för en av de viktigaste tillställningarna i ert liv. Och vi tar verkligen gärna på oss det ansvaret.

Malmös mest romantiska miljö hittar du här i våra fantastiska lokaler som också är så centralt beläget det kan bli. 5 minuters promenad från Centralen gör att det är lättillgängligt för till-resande. Själva middagslokalen är underbart vacker med en mindre lokal och en ljuvlig privat innergård i direkt anslutning.

Vare sig er fest är på våren, sommaren, hösten eller vintern så är vi det perfekta valet. Under de varma månaderna samlas man på gården för en drink kanske med levande harpamusik som ackompanjemang. På vinterhalvåret gör vi mysigt antingen på gården med marschaller och värmelampor eller i den mindre lokalen med massor av levande ljus.

Inne i själva matsalen är det sedan dukat på det sätt vi tillsammans kommit fram till. Borden står som de ska. Drycken är utvald och menyn är bestämd. Förarbetet är gjort och gjort ordentligt. Nu tar vår erfarna och duktiga personal hand om detaljerna så att det för er endast kvarstår en känsla av glädjefyllt lugn som gör att ni kan slappna av och tillsammans börja skapa de första minnena från ert äktenskap.

För offert eller för att boka möte hör av er till info@arstiderna.se eller ring +46(0)40 23 09 10.

Välkomna till oss på Årstiderna i Kockska huset.

040-23 09 10 / 0735 362646 / info@arstiderna.se
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem