BröllopsGuiden
Sankt Olofs kapell
Tjuvahålsvägen 14
302 73 Halmstad
TEL: 035-308 07
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
S:t Olofs kapell - en träkyrka, rikt smyckat med originalmålningar i taket. Tack vare sin högt belägna plats i vackra Tylösand med en fantastisk utsikt över Laholmsbukten, bildar kapellet tillsammans med de angränsade tidstypiska byggnaderna en oas mitt i det annars så hektiska sommarparadiset.

Kapellet har en gammaldags familjär atmosfär som passar perfekt till, så väl det lilla bröllopet, som till det något större (max 170 gäster). På den vackra orgeln, även den från 1700-talet, spelas bröllopsmarschen och psalmerna, medan pianot kanske lämpar sig bättre när er solist eller kör skall framföra just Er låt. S:t Olofs kapell har en modern ljudanläggning, även om den är ”gömd” för ögat.

10 mindre ljuskronor och en stor malmkrona med stearinljus i taket, sprider ett varmt välkomnande sken tillsammans med 22 ljus i glashållare längs altargången.
Under ljushållarna smyckas en liten blomvas med rosor och murgröna. Altaret ståtar med en magnifik bukett och i höga vackra fönster står säsongens blommor.
Brudbåge, altarbåge och altarringskrans kan beställas. Brudkronor kan hyras. Det finns 5 modeller


I Brudkammaren läggs sista handen på utstyrseln innan vigseln och kanske ett litet glas bubbel att dämpa bröllopsnerverna med….
S:t Olofs kapell erbjuder möjlighet till vigsel året om. Under perioden mitten av maj till första helgen i september har kapellet tillgång till både präst och organist. Övrig tid på året får brudparen själva (eller med vår kanslist hjälp) ordna med dessa.
S:t Olofs kapell tillhör inte någon församling, utan drivs av en ideell förening. Kapellet är ett invigt kyrkorum och följer svenskakyrkans ordning.
Besök gärna vår hemsida www.sanktolofskapell.se
För bokning eller frågor maila: info@sanktolofskapell.se eller ring:035-308 07

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem