BröllopsGuiden
Skansens Restauranger
Djurgårdsslätten 49-57
115 21 Stockholm
TEL: +46(8)-566 370 00
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Det finns nog ingen plats där det går att uppleva så mycket som på Skansen. Här möts då-och nutid tillsammans med svensk kultur och traditioner. En otrolig och unik miljö där just er bröllopsdag kan äga rum!

Vi på Skansens Restauranger erbjuder flera olika lokaler för er fest, vad sägs om den magnifika Gustavianska våningen eller det rustika och ombonade Högloftet eller kanske krogen Tre Byttor som tar er tillbaka till Bellmans tid?

Låt oss ta hand om er bröllopsfest så att ni, tillsammans med era gäster, kan slappna av och njuta av er dag. Kanske önskar ni någon underhållning utöver det vanliga? Vi hjälper er med hela kvällen, från fördrink till vickning. Vi värdesätter att planera er fest tillsammans med er, allt för att just er dag ska bli den bästa av dagar!

Vi har möjlighet att arrangera en bröllopsmiddag som passar er både vad gäller storlek och kostnad. Men vår hjälp slutar inte bara vid middagen, vii kan också hjälpa er med alla förberedelser som att trycka inbjudningskort och ordna transport med häst och vagn till och från kyrkan.

Kontakta vår bokning så kan vi berätta mer och boka in en visning med er!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem