BröllopsGuiden
Stiftelsen Rosendals Trädgård
Bild 1 av 5
Stiftelsen Rosendals Trädgård
Rosendalsterrassen 12
115 21 Stockholm
TEL: 08-545 812 70
TIPSA ANDRA:
Ett trädgårdsbröllop är rustikt, enkelt, och väldigt vackert – året om. Årstiden sätter sin prägel på ett bröllop; en skirt blommande fruktträdgård, lummig sommargrönska, skimrande röda höstfärger och regn mot växthustaket eller vinter med gnistrande snö och stjärnhimmel.

Säg ”Ja” framför dina närmaste och käraste i vår Hemliga trädgård, ett rum format av höga, gröna avenbokshäckar. Under höst och vår, eller när väderleken kräver ett inomhus sker vigsel i våra ombonade växthus. En verkligt avslappnad och unik miljö för en minnesvärd dag.

Efter vigsel och brudskål går ni vidare till dukade bord i växthuset där kockarna från Rosendals Trädgård lagat en festlig måltid utifrån de allra bästa biodynamiska och ekologiska råvarorna i säsong. Det går även såklart att enbart förlägga bröllopsmiddagen hos oss.

Middagen dukas upp i ett av våra växthus. Vårt kök är KRAV-certifierat på silvernivå, något som vi i dagsläget är ensamma om bland Stockholms restauranger. Våra kockar arbetar utifrån säsong med biodynamiska och ekologiska råvaror, från egen odling samt från småskaliga producenter. För oss är grönsaken i huvudfokus och vi ser kött, fisk och fågel som ett komplement. Vi tar tillvara på trädgårdens skörd – syltar, lägger in och syrar för att kunna servera till fest.

Vi arbetar i säsong, helst med vår egen biodynamiska odling av snittblommor, trädgårdens perenner samt naturen omkring oss. Våra florister arbetar utifrån en stämning – vill du att dina arrangemang ska vara sobra, minimalistiska, vilda, som en sommaräng, fyllt med vintergrönt eller höstens färger; romantiskt skimmer eller mörka toner? Utifrån era önskemål och vad säsongen erbjuder skapar våra florister blomsterarrangemangen.

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem