BröllopsGuiden
Tjolöholms Slott
Bild 1 av 7
Tjolöholms Slott

439 74 Fjärås
TEL: 0300-40 46 00
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
På Tjolöholms gods har det arrangeras sagolika slottsbröllop i generationer! Med tradition och erfarenhet förverkligas varje brudpars drömbröllop. Bröllopsdagen blir garanterat något utöver det vanliga med slott i engelsk 1500-talsstil, vidsträckt slottsträdgård mot skärgården, pittoresk slottskyrka och kulturhistoriskt slottshotell.

Tjolöholm ligger 4 mil söder om Göteborg, alldeles vid havet. Efter vigsel i godsets egen kyrka och brudskål på terrassen med utsikt över havet avnjuts middagen i den anrika slottsmatsalen.

Förutom slottet erbjuds vackra festlokaler i den gemytliga Storstugan från 1904. Här kan man också bjuda gästerna på välkomstmiddag kvällen före bröllopet, eller brunch med presentöppning dagen efter. Fester kan också arrangeras i den gamla manegen med vackra takbjälkar och panoramafönster med utsikt mot slottet.

På godset finns boende för brudpar och de närmaste gästerna. Bröllopsnatten blir ett oförglömligt minne i slottets grindstuga eller i det romantiska bröllopsgemaket. I den pittoreska Allmogebyn finns boende för bröllopsgästerna i sekelskifteshus med egen trädgård.

» Besök gärna vår bröllopsblogg!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!