BröllopsGuiden
Tjolöholms Slott
Bild 1 av 7
Tjolöholms Slott
Tjolöholms Slott
439 74 Fjärås
TEL: 0300-40 46 00
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
På Tjolöholms gods har det arrangeras sagolika slottsbröllop i generationer! Med tradition och erfarenhet förverkligas varje brudpars drömbröllop. Bröllopsdagen blir garanterat något utöver det vanliga med slott i engelsk 1500-talsstil, vidsträckt slottsträdgård mot skärgården, pittoresk slottskyrka och kulturhistoriskt slottshotell.

Tjolöholm ligger 4 mil söder om Göteborg, alldeles vid havet. Efter vigsel i godsets egen kyrka och brudskål på terrassen med utsikt över havet avnjuts middagen i den anrika slottsmatsalen.

Förutom slottet erbjuds vackra festlokaler i den gemytliga Storstugan från 1904. Här kan man också bjuda gästerna på välkomstmiddag kvällen före bröllopet, eller brunch med presentöppning dagen efter. För den riktigt stora festen finns godsets gamla sädesmagasin med härlig rymd.

På godset finns boende för brudpar och de närmaste gästerna. Bröllopsnatten blir ett oförglömligt minne i slottets grindstuga eller i det romantiska bröllopsgemaket. I den pittoreska Allmogebyn finns boende för bröllopsgästerna i sekelskifteshus med egen trädgård.

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem