Logo

Festtillbehör

Hyr tält till din fest


Hyrtältet

Enligt mottot ”Allt för festen” är ofta Hyrtältet den enda leverantör ni behöver. De har ett stort utbud av tält, möbler, porslin och massa andra tillbehör.

Vad kostar det att hyra tält?

Priset styrs av antalet personer tältet skall rymma, tältmodell, annan utrustning som möbler, golv, porslin, belysning mm. Skicka gärna en förfrågan till oss så räknar vi fram ett pris på allt du behöver för arrangemanget.

Hur mycket plats krävs per gäst?

Vi beräknar som minimum ca 0,50 kvm per gäst vid mingel/ståendes arrangemang. Skall gästerna sitta vid bord/stol krävs ca 1 kvm per gäst. Utöver detta skall eventuellt bar, scen, buffébord, yta för dans eller annat in i beräkningen. Till de olika modellerna på tält finns möbleringsförslag där du kan se exempel på hur man kan möblera.

Har ni även möbler och annan utrustning till event och fester?

Ja! Vi har ett stort sortiment av bord, stolar, golv, porslin, belysning, loungemöbler och annan inredning. Hittar du inte allt du behöver här på hemsidan så skicka gärna en förfrågan eller ring oss så försöker vi ordna fram det.

Är era tält brandsäkra?

Ja, vi har ett nära samarbete med RISE (Research Institutes of Sweden) som tar hand om godkännandebevis för samtliga evenemangstält. Tält avsedda för 150 personer och fler måste enligt ordningslagen vara besiktigade och godkända för att få användas vid allmänna sammankomster.

Om ni önskar få ut godkännande bevisen för våra samlingstält ex. vid en tillståndsansökan så skickar vi gärna över dessa. Alla våra partytält, topptält och evenemangstält har brandklassade tältdukar.

Kan jag få tältet monterat av er?

Ja, självklart! Alla våra tält och övrig utrustning kan levereras och monteras på plats av Hyrtältets personal. Tryggt, enkelt och säkert! Service är vår styrka.

Kan tältet byggas på ojämnt underlag?

Ja, Hyrtältet har golv som kan nivelleras, dvs byggas helt plant på ojämnt underlag. Detta kostar dock lite mer än om golvet läggs direkt på marken. Viktigt är dock att Hyrtältet kan komma så nära som möjligt vid alla typer av monteringar. Tänk på att vid större projekt så kommer vi med en eller flera tunga fordon.

Hur tidigt måste jag beställa?

Beror väldigt mycket på vilken tid av året er fest/arrangemang ska ske. Sommartid under vissa perioder är vi helt fullbokade. Ta det säkra före det osäkra och var ute i god tid. Är ni osäkra på antalet gäster så boka för alla inbjudna och sedan eventuellt minska ner beställningen.


Läs mer på hyrtältet.se